Bojar za stary by do nas wrócił jest poza tym bez formy potrzeba nam wzmocnień, a nie tych co dawniej byli wielcy przykład Zurawskiego co on teraz prezentuje? co najwyżej prezentuje się z nową dziewczyną w Bonarce
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pozegnalny ? Już niedługo trzeba go będzie
> pewnie witać ;) Giza, Skrzynski, niech wróci
> Baran, został Moskała, podpisać kontakty z
> Plastikiem i Cabajemi mamy największe gwiazdy
> "dzieci Stawowego" prawie w komplecie :D
Z Plastikiem już nie podpiszemy
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/pilkanozna/346372,dariusz-pawlusinski-odchodzi-z-cracovii,id,t.html
http://sportslaski.pl/nie-bedzie-juz-pomagal-polonii-bo-otrzymal-oferte-od-szatalowa,sport-slaski,23656,info.html
Andrzej Rybarski, trener przygotowania fizycznego, który niejednokrotnie - tak w obecnym, jak i poprzednim sezonie - współpracował z Polonią, najpewniej nie będzie już uczestniczył w treningach bytomian.
Jak informuje serwis olimpijska2.pl, Rybarski otrzymał propozycję stałej współpracy od... Jurija Szatałowa, szkoleniowca Cracovii, i to właśnie z krakowskim klubem zwiąże się kontraktem od 1 stycznia 2011 roku.
To już wiemy, kto drugi "do brydża" przy spadku z Ekstraklasy. Polonia Bytom się rozsypuje....szkoda tego klubu :(
Jurij ściąga swoich - w sumie ok.
Bez przesady - Rybarski nie miał etatu w Bytomiu.
Tak , nie mieszczący się w składzie słabego pierwszoligowca Bojarski "bardzo by się przydał" bo kilka lat temu całkiem nieźle kopał piłkę. Proponuję ściągnąć Kałużę , ten to dopiero kopał... Powiem więcej , jeśli Tabisz nie ściągnie Kałuży uznam to za sabotaż...
Uznasz to za sabotaż tylko dlatego że nie kupi zawodnika który twoim zdaniem jest dobry ?
[pre]
Pasiak NH napisał:
"Uznasz to za sabotaż tylko dlatego że nie kupi zawodnika który twoim zdaniem jest dobry ?"
[/pre]
K..wa spadłem z krzesła, Ty PasiakNH kojarzysz kto to Kałuża? (tak dla ułatwienia podpowiem, że ulica przy której znajduje się Święta Ziemia nie ma swej nazwy od zbierającej się tam wody deszczowej:)
Poczytaj sobie: http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_Ka%C5%82u%C5%BCa
:D - mnie gostek też rozwalił tekstem ....
Pasuje mu stopka :D
To jest absolutnie post wszech czasów.
E ,Kałuża już od jakiegoś czasu nie łapie się do składu.
Pasiak NH Napisał(a):
> Uznasz to za sabotaż tylko dlatego że nie kupi
> zawodnika który twoim zdaniem jest dobry ?
łoooo mamo
haha masakra
no to mamy post roku :D
rzutem na taśmę post roku ;d
Ja sądzę, że stwierdzenie miał lub nie miał etatu w Poloni jest dość ciekawe i bez większego znaczenia. A co do tekstu o Kałuży to sorki, ale na forum jest więcej takich:)
W kontekście "Polonia się rozsypuje" wg mnie ma znaczenie
NIE WIEŻĘ ŻE MOŻNA BYŁO COS TAKIEGO WYPALIĆ.
BRAWO GOŚCIU !!!
Baylay Napisał(a):
> Tak , nie mieszczący się w składzie słabego
> pierwszoligowca Bojarski "bardzo by się przydał"
> bo kilka lat temu całkiem nieźle kopał piłkę.
> Proponuję ściągnąć Kałużę , ten to dopiero
> kopał... Powiem więcej , jeśli Tabisz nie
> ściągnie Kałuży uznam to za sabotaż...
PasiakNH odpowiedzial:
>Uznasz to za sabotaż tylko dlatego że nie kupi zawodnika który twoim zdaniem jest dobry ?
Troche luzu proponuje, sadze, ze nie ma sie co jarac. Dla mnie odpowiedz PasiakaNH nie jest jednoznaczna z niewiedza o J.Kaluzy. Kontekst w jakim sie wypowiadal, wskazywal ogolnie na intencje Tabisza, nie kupujacego zawodnika mimo, iz ktoremus z forumowiczow wydawal sie dobry. Chlopak niedawno wszedl na forum i jeszcze nie wie, ze mozna tu byc zlapanym za kazde slowo (co tez nie jest zbyt sympatyczne).
Dla starych forumowych wyjadaczy nie byloby problemu, ale kogos nowego moze to zniechecic. Ja jestem za tym, by pojawialo sie na forum - i trwalo - jak najwiecej nowych sympatykow Cracovii.
Ja jestem ciekaw co nasz trener sądzi o poczynaniach kadrowych. Znowu wszystko jest robione z jego pominięciem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)