Panie kludi ja zgadzam się tym że trener Majewski popełnił sporo błędów gdy trenował naszą Cracovię ale proszę przestańmy już pier_dolić że jest on jedynym winnym tego jak gra ta drużyna.
Od czasu trenera Majewskiego było już 3 kolejnych, każdy miał okienko transferowe i możliwości zmian kadrowych, taktycznych itd.
A niektórzy jak w 2020 Cracovia zanotuje kolejną serię sześciu nie wygranych meczy (odpukać) to napiszą że to wina Wielkiej Kompani Sztefana :)
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
stnczyk Napisał(a):
>
> Co do drugiej części postu, to wierzyć się nie
> chce, że ktoś kto mieni się być oddanym
> kibicem Cracovii pisze o Panu Madeji w taki
> sposób... Chory? Klapy na oczach?
>
> Podobnie piotrek67... wierzyć się nie chce jak
> czytam...
>
> Bardzo ładnie napisane, torreador. Wyrazy
> uznania! :)
Sam masz klapy na oczach, Madeja to stary pies wislacki, sprawdź sobie gdzie pracował za komuny i jak na traktował gdy pracował w MZPN albo wydarzenie sprzed pół roku - w derbach w maju pada bramka na remis, stadion szaleje , jedynie Madeja smutny bo wisełka straciła mistrzostwo.
A dlaczego ty A.W.B nie szalałeś, tylko patrzyłeś co robi pan Maciek?
Osłabia mnie już takie myślenie, że jak ktpś kiedyś zbliżył się do ul. Reymonta 22 na więcej niz 50m to już jest "wiślacki pies".
Przyznam się teraz oficjalnie. Przez prawie rok mieszkałem na Reymonta 17. Jestem skażony. Szkoda gadać
Obrony p. Madei bym się nie podjął. A co do Surmy to powiem tylko tyle - nareszcie...
K1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panie kludi ja zgadzam się tym że trener
> Majewski popełnił sporo błędów gdy trenował
> naszą Cracovię ale proszę przestańmy już
> pier_dolić że jest on [b]jedynym winnym[/b] tego jak
> gra ta drużyna.
Polecam lekcje czytania ze zrozumieniem i nie wkładaj mi w klawiature czego nie napisałem.
Madeja to Jonasz !
Madeja WON
Co do Surmy to w dzieciństwie pies nad psami, Cracovii nie trawił.
Villa_KS Napisał(a):
> Madeja to Jonasz !
Ani mnie pan Maciek ziębi, ani grzeje, ale jedno wiem [b]na pewno[/b]: Jonaszem jest wtsk i pochodne, nikt i nic innego. Przynoszą nam regularnie pecha, z moich obserwacji wynika, że kluczowe bramki dla naszych przeciwników (np. Ruch na SS za Oresta) padają po eskalacji bluzgów ze strony naszego młyna.
Nie mam zamiaru nikogo nawracać (choć swoje przekonanie w sprawie złamanej obietnicy mam) - ale fakty są jednoznaczne.
leszeczek Napisał(a):
> A dlaczego ty A.W.B nie szalałeś, tylko
> patrzyłeś co robi pan Maciek?
> Osłabia mnie już takie myślenie, że jak ktpś
> kiedyś zbliżył się do ul. Reymonta 22 na
> więcej niz 50m to już jest "wiślacki pies".
> Przyznam się teraz oficjalnie. Przez prawie rok
> mieszkałem na Reymonta 17. Jestem skażony.
> Szkoda gadać
Szkoda gadać na to co wypisujesz . Madeja przez cała lata był kierownikiem w GTS Wisła a Ty odwracasz kota do góry ogonem i zaczynasz wypisywać pierdoły typu '' też mieszkałem przy Reymonta'' , co ma mieszkanie przy Reymotna do bycia kierownikiem w GTS-ie ?
Madeja out !
Madeja wracaj do domu. Basalaj sciaga swoich wiec i moze dla Ciebie znajdzie miejsce przy korycie Cupiala.
Oczyścimy Cracovię.... ;)
z wislackiego scierwa ! ! !
Ludzie to jest dział forum o Piłce nożnej, temat wątku: [b]Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka[/b], stwórzcie sobie osobny wątek: "wiślackie psy/mieszanie z błotem" i ciągnijcie te nic nie wnoszące rozkminki.
leszeczek Napisał(a):
> Nie wiem czy Ci się uda Mission Impossible,
> której się podjąłeś, ale podoba mi się to co
> mówisz i to co robisz. Oby tylko ta menda Tabisz
> nie sypał Ci piasku w tryby.
najlepsza fucha na świecie! jak mu się uda (oby) to fanatyczni kibice będą go nosić na rękach. jak się nie uda (tfu!) to będzie wina Tabisza, Majewskiego, Madeji i wTSK ;)
a co do transferów, to bym sobie za dużo nie obiecywał. nikt z ambicjami nie będzie chciał przyjść do potencjalnego spadkowicza. trzeba będzie bardziej "motywować", przez co szybko skończy się nam budżet. i znowu, albo kupimy kilku tanich z III ligi (nawet jak spadniemy, to będzie to dla nich awans), albo 2-3 droższych, a wtedy nici z rewolucji w drużynie.
docent Napisał(a):
>
> Ani mnie pan Maciek ziębi, ani grzeje, ale jedno
> wiem na pewno: Jonaszem jest wtsk i pochodne, nikt
> i nic innego. Przynoszą nam regularnie pecha, z
> moich obserwacji wynika, że kluczowe bramki dla
> naszych przeciwników (np. Ruch na SS za Oresta)
> padają po eskalacji bluzgów ze strony naszego
> młyna.
> Nie mam zamiaru nikogo nawracać (choć swoje
> przekonanie w sprawie złamanej obietnicy mam) -
> ale fakty są jednoznaczne.
Też to zauważyłem ;) .
No cóż już wiemy co jest przyczyną naszych porażek .
sorry za off.
A właśnie, co ten Surma robił u nas w sztabie?
Ktoś pamięta skąd się wział pomysł na jego zatrudnienie?
Tak trener Lenczyk do ściągnął -obserwował rywali,nagrywał mecze i prowadził niektóre treningi z graczami niełapiącymi się do 1 drużyny.
Teraz zagadka za 100pkt :) Ile Szatałow dostanie kasy za utrzymanie nas w lidze?
1) 500 tyś.złotych
2) 250 tyś.złotych
3) 100 tyś.złotych
4) Nic nie dostanie bo nie utrzyma nas w lidze
4
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)