razdwatrzy -
jaki zamęt- większość nieznających ich zawodników gts i tak będzie ich ze sobą mylić. Chyba, że właśnie o to ci chodzi :)
-
-
Cracovia - Wisła Kraków 05.11 20:00
Już wszystko wiadomo,derby bez kibiców Wisły- [url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/derby_bez_kibicow_wisly]oficjalna[/url]
Pierdoli... glupoty kazdy powinien miec prawo obejrzec mecz mi osobicie nie pasuje ze ich nie bedzie bo zawsze jest ciekawiej . A z innej beczki to napisze tyle ze Patrycja Małecka ma przejeb..ane juz slysze pociski na niego hehehehe. HEJ PASY GOLLL PASY GOLLL
Nie ma siły żeby Wisła nie dostała zakazu . We wszystkich mediach już trąbią o wielkiej zadymie w Poznaniu . GW pewnie będzie miała wyżerkę na parę dni . A najlepsze jest to że tej zadymy...praktycznie nie było . Z jednej i drugiej strony poleciało po parę przedmiotów , a całe "starcie" zakończyło się waleniem rękami w pleksę przez jednych i drugich .
Derby bez kibiców przeciwnych to chuj nie derby . Jak tu widzę wpisy coponiekótrych pikników internetowych , którzy piszą tu że dobrze że nie będzie kibiców Wisły to jestem za aborcją . Najgorszemu wrogowi nie życzy się zakazu wyjazdowego .
Piłka nożna dla kibiców !
Zgadzam się Scot. Derby to nie tylko mecz piłkarski, ale też cała jego otoczka. Poza tym zawsze obecność kibiców rywali mobilizuje do lepszego i głośniejszego dopingu.
I odniesiony sukces smakuje kilkakrotnie lepiej, gdy psiarnia patrzy z niedowierzaniem i jest zatkana!
Jak wam brakuje ze nikt po was nie będzie "jeździł" to ja się postaram ich zastąpić. Straszne z Was ciężkie przypadki, jakich niestety pełno. To na początek. :)
co się stało! antypasiasta rzekomo Gazeta Wyborcza jedzie po Wiśle jak po burej suce, a tak wogóle to chyba żartujecie że bierzecie na poważnie deklaracje fanów GTS, NIE MA I NIE BYŁO dla każdego Wiślaka większego strachu niż hasło: CRACOVIA (KRAKÓW-do rymu), w internecie każdy jest mocny a i tak nikt nie pociągnął wątku, oni PANICZNIE boją się hasła Cracovia i chyba musieliby być samobójcami żeby wskakiwac do jaskini lwa jeszcze przy takiej okazji, zreszta nie ma co gadać, osobiście latają mi oni girlandami ale nietrudno zgadnąć że jeśli do czegoś takiego by doszło zostaliby wyczajeni DETEKTOREM METALU, a wówczas-wolę nie myśleć... :)
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW tyle w temacie
Pisanie o "przebieraniu" się czy wchodzeniu incognito są z ich strony tak samo poważne jak pisanie na tym forum że TO DOBRZE że ich nie będzie...
To dobrze, że ich nie będzie
tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To dobrze, że ich nie będzie
Też tak uważam. Ja wolę mieć dalej ładny stadion :)
Poza tym obawiam się, że byłoby ryzyko zamknięcia naszego pięknego stadionu na kilka spotkań...
A i sądze, że bez nich nasz doping będzie bardziej "ProCracoviacki"... :)
Sami są sobie winni paca_ny,a Małecka po kilku minutach będzie miała dość :)
pati chyba na Lechu dorwała jakąś kontuzję, więc nie wiadomo czy zagra (dziś nie trenowała)! Może symulował bo boi się Moskita :D
Dramat co tu można przeczytać.
Piłka nożna dla kibiców!!!
haha czytałem te ich posty na forum, beka dobra, ale nie wierzę że nie będzie kundli na meczu, wbiją na pewno na partyzanta i będą walić janka.. co do rymowanki santo dobre dobre ;D mógłby widnieć ten napis na stadionie ;D
I nie wiem jak reszta dla mnie derby to mecz szczególny a wiadomo że więcej "smaczku" dodają kundle w klatce,
wyobraźcie sobie że w maju na suchych stawach nie było ich.. i ta radość wiem że byłaby tak samo ogromna napewno ale myśl co te wiślaki czują jeszcze bardziej cieszyła, te szyderstwa w ich kierunku, ta ich flustracja, rozwalanie krzesełek i w ogóle.. to są derby, chciałbym żebyśmy ich zmiażdzyli dopinigiem, żeby siedzieli spod kulonym ogonem i bali się oddychać, Patrcyja Małecka żeby się potykała o swoje nogi.. i żeby tak dostali w dupe 3:0 ;D
Zawsze "smaku" widowisku daje fakt że kibice tej drugiej drużyny są na sektorze a szczególnie w takim meczu jak derby.. więc trochę nie rozumiem postów typu Dobrze że ich nie będzie.
Pozdrawiam, bez napinki proszę, ja wyraziłem swoje zdanie tylko.
W piątek ogień, [b]KRAKÓW JEST NASZ to miasto do NAS należy...[/b]
Z forum wiślackiego
PS2. Można za to przetestować "wersję incognito", przyjeżdżając np. na Dąbie po 23, tramwajem z Grzegórzek. Wysiadamy na przystanku Ofiar Dąbia i kierujemy się w jedną lub drugą stronę osiedla. Barwy niepotrzebne, [b]wystarczy dziarska mina[/b] i szukania grupek "przyjaźnie nastawionej młodzieży". Gwarantuję, że reakcja gospodarzy będzie wiernym odzwierciedleniem tego, co stanie się na stadionie. Wyjdzie taniej, [b]wp.dol też gwarantowany ale nie trzeba kupować biletu.[/b]
Dziarska mina,hehe,ale sie Kurw a uśmiałem,to oni wyglądają na GROŹNYCH chyba,buhehehehe
i wpierd ol gwarantowany:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D z tym sie tez zgodze:):):):):)ale BEKA
Poziom pierdo.... i lamentów płaczków żydowskich przed derbami sięgnął zenitu na tym forum , nie da się już tego czytać.
Przed chwilą to czytałem ale oni są żałośni hahaha :)
A i to jest piękne:
coś czuje że ten ich caly Ntibonkiza czy jak mu tam może w naszej dziurawej obronie sporo namieszać... jak mu siądzie mecz to będzie nie ciekawie..
Do boju Saidi :)
hehehehe dobre,dobre masakra jak czytałem ten wpis z tym wpierdol em i z tą dziarska miną:D:D:D Widze,że w świecie HOOLS dziarska mina to podstawa,wiec Panowie na meczu wszyscy [b]BRWI MARSZCZYMY[/b] buehehehehehehe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)