Nie no nie wierzę własnym oczom - ten wątek to prawdziwe jaja :D:D:D
Dziękować najgorszemu trenerowi w ostatnich 20 latach tylko dlatego, że umiejętnie operował wazeliniarskimi wypowiedziami o "pracy w wielkim klubie z tradycjami", "łzach w oczach podczas otwarcia stadionu", "wspaniałych kibicach" itd itp.
Jeszcze raz okazało się jak łatwo manipulować ludźmi odwołując się do ich emocji
-
-
Rafał Ulatowski - dziękujemy
telenowele wenezuelskie i rozdanie oskarow do kupy wziete mnie tyle nie wzruszyly co ten watek, pomnik proponuje, albo conajmniej koszulke z zarezerwowanym numerem, np ZERO
Dla mnie ten wątek to nie są jaja .To jest sabotaż na szkode klubu.
Jak można człowiekowi dziękować za niszczenie właśnego klubu!!!!
Dziękować mogą mu kibice gts -wykonał dla nich wspaniałą robotę!!
Odemnie może dostać co najwyżej stek bluzgów.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dla mnie ten wątek to nie są jaja .To jest
> sabotaż na szkode klubu.
>
> Jak można człowiekowi dziękować za niszczenie
> właśnego klubu!!!!
> Dziękować mogą mu kibice gts -wykonał dla nich
> wspaniałą robotę!!
>
> Odemnie może dostać co najwyżej stek bluzgów.
Pełne poparcie.
,,Złoty Chłopiec " czy ,, Dziecko Szczęścia " niestety u Nas okazał się zupełnym niewypałem..nie szło mu nic i nawet gdy zespół grał ładnie , z pomysłem i miał inicjatywę to była porażka ( mecz z Sląskiem , Górnikiem czy Ruchem )...no cóż czasem jest tak , że ktoś w danym miejscu nie ma szans na sukces i tak było z Rafałem..
Dziękuję mu za jeden mecz ten z Legią na Ł3 bo grlaiśmy tam pięknię , kontrola pełna , masa akcjii ale niestety porażką jak zawsze...za resztę nie ma co dziękować , koleś miał kulturę wrodzoną , intelignetny ale nie miał wyników niestety..
tu nie ma za co dziękować
Aston1906 Napisał(a):
> Nie no nie wierzę własnym oczom - ten wątek to
> prawdziwe jaja :D:D:D
>
> Dziękować najgorszemu trenerowi w ostatnich 20
> latach tylko dlatego, że umiejętnie operował
> wazeliniarskimi wypowiedziami o "pracy w wielkim
> klubie z tradycjami", "łzach w oczach podczas
> otwarcia stadionu", "wspaniałych kibicach" itd
> itp.
>
> Jeszcze raz okazało się jak łatwo manipulować
> ludźmi odwołując się do ich emocji
Ale ładnie się o naszym klubie wypowiadał nawet po zwolnieniu, ja nie przypominam sobie innego takiego trenera! Dlatego Panie Rafale -POWODZENIA!
Mnie jednak spodobał się fragment wypowiedzi a właściwie rady dla kolejnego trenera. Ula stwierdził, że gdyby miał jeszcze jedną szansę to bardziej rygorystycznie podszedł by do zawodników. I coś w tym jest. Teraz trzeba nam trenera z siekierą!
Aston1906 Napisał(a):
> Nie no nie wierzę własnym oczom - ten wątek to
> prawdziwe jaja :D:D:D
>
> Dziękować najgorszemu trenerowi w ostatnich 20
> latach tylko dlatego, że umiejętnie operował
> wazeliniarskimi wypowiedziami o "pracy w wielkim
> klubie z tradycjami", "łzach w oczach podczas
> otwarcia stadionu", "wspaniałych kibicach" itd
> itp.
>
> Jeszcze raz okazało się jak łatwo manipulować
> ludźmi odwołując się do ich emocji
z klawiatury mi to wyjąłeś Aston. Facet miał warunki jak nikt inny odkąd do ligi weszliśmy i sp...ł wszystko co się dało....no ale ładnie gada do kamery to można mu podziękować.... Wolne żarty.
Krzyż na drogę i powodzenia w nowej pracy ( OBY JAK NAJSZYBCIEJ BO WTEDY UWOLNISZ BUDŻET CRACOVII OD PENSJI ZA KTÓRĄ BY PEWNIE MOZNA naprawdę niezłych kopaczy nająć)
http://www.rp.pl/artykul/556183-Ja-wam-jeszcze-pokaze.html
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/10/29/rozlam-wsrod-wspolpracownikow-rafala-ulatowskiego/
Rozłam wśród współpracowników Rafała Ulatowskiego
i to s.p.,i.e.r.dolil w najgorszym momenie, przy powrocie na new stadium, co mailo byc napedem marketingowym na lata... a baran spuscil nas w nisze...
Zibiland Napisał(a):
> http://www.rp.pl/artykul/556183-Ja-wam-jeszcze-pok
> aze.html
Rany boskie...
Porównajcie to:
"Czuję ulgę tylko dlatego, że od pewnego czasu widziałem, jak tracę możliwość motywowania piłkarzy. Że Cracovia potrzebuje nowego impulsu"
"A tutaj był właściciel Janusz Filipiak, z którym miałem stały kontakt. Wiedziałem, czego oczekuje, i że jeśli nie poprawię stylu gry, to prędzej czy później przyjdzie powiedzieć mi o dymisji"
Czyli otwartym tekstem przyznaje się, że wiedział, że nie da rady, ale trwał :)
Cynizm i wyrachowanie daleko posunięte. Niestety panowie prezesi i duża część kolegów dała się zrobić przez tego pana w wała. Niektórzy, na czele z kolegą Santo, proponowali nawet popełnić samobójstwo zostawiając tego pana do końca rundy, a nawet do końca kontraktu.
na ra
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
> i to s.p.,i.e.r.dolil w najgorszym momenie, przy
> powrocie na new stadium, co mailo byc napedem
> marketingowym na lata... a baran spuscil nas w
> nisze...
To jest nasz najwiekszy problem. Mielismy wszystko zeby stac sie prawdziwa sila na futbolowej mapie Polski.
Mimo duzej sympatii do Uli ciezko wybaczyc mu potencjal jaki zmarnowal....
Yaro1984 Napisał(a):
> Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > i to s.p.,i.e.r.dolil w najgorszym momenie,
> przy
> > powrocie na new stadium, co mailo byc napedem
> > marketingowym na lata... a baran spuscil nas w
> > nisze...
>
>
> To jest nasz najwiekszy problem. Mielismy wszystko
> zeby stac sie prawdziwa sila na futbolowej mapie
> Polski.
> Mimo duzej sympatii do Uli ciezko wybaczyc mu
> potencjal jaki zmarnowal....
dokładnie! podobnie jak ciężko wybaczyć Rząsie i zarządowi takich a nie innych decyzji kadrowych czy transferowych.
Jaki potencjał? Gdzie on jest?Popatrz na oceny grajków po poszczególnych meczach...Trochę drewna,obiboków i psycholi jeszcze drużyny nie stanowi!
Jeśli Kosanović potwierdzi swoją formę w kolejnych meczach, to będzie to kolejny kamyczek do ogródka Uli...
Gdyby był dobrym trenerem to podziękowałby po meczu z górnikiem a najpóźniej z ruchem. Od maja przygotowywał drużynę, potem obóz w Holandii, a goście z Polonii byli zdecydowanie lepsi motorycznie a wielu z nich przez naszych działaczy określanych jest mianem emerytów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)