Ja mimo wszystko oprócz Ślusarskiego i Saidiego zostawiłbym w zespole Cabaja tylko chłop potrzebuje mieć permanentną pracę w psychologiem.
Jak by nie jego 3 interwencje to spokojnie winno być 1:7.
Z resztą renegocjować kontrakty albo powrócić do Cracovia II i niech sobie grają z Przeciszowią Przeciszów albo z Orkanem Szczyrzyc.
"jesteśmy w dupie, Cracovio jesteśmy w dupie"
Teraz już może być tylko lepiej , niżej już w tabeli nie spadniemy ;)
Zatem wszyscy na Polonię i gramy.
-
-
PP: CRACOVIA vs Lech Poznań, 27.10.2010, 18:30
Ja też bym dał małe słowo uznania dla Klicha i Ślusara, Saidi mam wrażenie że za dużo kiwa, czasem nie wyczuje momentu i zamiast kiwnąć to podaje albo na odwrót, ale Panowie nie oszukujmy się była maskara, po bramce na 2:1 myślałem że faktycznie coś ruszy ale bardzo szybko bo nie wiem czy mineło 30 sekund czy 45 a wiara uleciała :-) Gratulacje dla piłkarzy Lecha oby im w PP szło tak jak dzisiaj z Cracovią a w LE grali jak najdłużej.
Pozdrawiam
A wystarczyło pozostawić Lenczyka...
Tak zlego humoru po meczu to baaardzo dawno nie mialem jak dzisiaj. Dobrze, ze jutro na popoludnie to sie mozna odstresowac....
pierrot_cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja też bym dał małe słowo uznania dla Klicha i
> Ślusara, Saidi mam wrażenie że za dużo kiwa,
> czasem nie wyczuje momentu i zamiast kiwnąć to
> podaje albo na odwrót, ale Panowie nie oszukujmy
> się była maskara, po bramce na 2:1 myślałem
> że faktycznie coś ruszy ale bardzo szybko bo nie
> wiem czy mineło 30 sekund czy 45 a wiara
> uleciała :-) Gratulacje dla piłkarzy Lecha oby
> im w PP szło tak jak dzisiaj z Cracovią a w LE
> grali jak najdłużej.
> Pozdrawiam
Podobno z 1:2 na 1:3 zrobiło się w 16 sekund (słownie : szesnaście...)
Każdy następny mecz pokazuje, że to poprzednio to nie było jeszcze dno :(
Przełamali się kolejno : Ruch, Polonia teraz Lech. Jesteśmy w tym najlepszym przeciwnikiem.
VelVet Napisał(a):
> A tam...
>
> Ładny ten nasz stadion :)
Przy tej grze i podobnym wyniku do przerwy z gts-em - EL PASSO może stracić na urodzie :(
farciarz2 Napisał(a):
> A wystarczyło pozostawić Lenczyka...
Dokładnie tak ! Byłoby miejsce w Eklasie bezpieczne - można by się było dalej nadymać nt pucharów i podobnych pierdół itd itp ...
Przestancie z Orestem, to jest nie do udowodnienia, nie ma co gdybac... Mimo, iz Nestor mial warsztat w przeciwienstwie do "mlodego zdolnego"...
ja sie dzisiaj usmialem :)) kabaret byl dobry :)) lech nie chcial nam stzrelic wiecej bramek . nie ma obrony , nawet jak strzelamy bramki to polczak i wasiluk daja rade :))
farciarz2 Napisał(a):
> A wystarczyło pozostawić Lenczyka...
Nie badz tego taki pewien , 4 mecze Slaska i jeszcze zwyciestwa nie widac , remisami sie nie utrzymaja.
Przypomne ze Cracovia po przyzwoitym poczatku pozniej grala pyte a o utrzymanie walczylismy do samego konca!
fajny był mecz,
mogli strzelić piątą
i szóstą i siódmą.
Ale mecz był do dupy. Już odreagowali zmianę trenera?
To do k...y nędzy przestać pluć na własny klub!
na ten klub to pluje zupelnie ktos inny
Nie o klub chodzi a o kilku takich zrypów którym się w ogóle nie chce nawet na boisko wychodzić...
Skróty z meczu. Tylko dla ludzi o mocnych nerwach....
http://www.e-uefa.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=43:cracovia-lech-ju%C5%BC-dzi%C5%9B-od-1815&Itemid=160
[i]Rafał Ulatowski[/i]: - [b]Zagraliśmy bardzo słabo. Wstyd za wszystkie nasze dokonania na boisku. Nie usprawiedliwiam nikogo. Zaprezentowaliśmy się poniżej godności, jaką powinniśmy nosić ubierając te koszulki.[/b]
Chodzę na Cracovię 25 lat, ale NIGDY nie widziałem trenera schodzącego przed końcowym gwizdkiem ...
Po co go zwalniali zaraz przed meczem ? To chyba jakaś nowa taktyka Prezesa :(
Taka nowa, pasiasta [i][b]tradycja...[/b][/i]
Ja bardzo przepraszam , ale Roman napisał ( bez rzekomo ) , że Zarząd wyruszył w trasę w poszukiwaniu trenera - po prostu WPYTE !
Zwolnili chłopa prawie w trakcie meczu i po nocach będą szukać naszego zbawiciela ??? Jutro o 10:30 przedstawią kolejną ofiarę swojej "polityki" i będzie znów zajebiście :(
Ku...r...wa idę chyba spać
A ilu było w końcu widzów na tym meczu. Oficjalna pisze ,że 7500, natomiast w gazetach podają ,że 4000. To jednak dość spora różnica.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)