[align=center]Jest temat o meczu z Polonią Bytom, a zapomnieliśmy o środowym spotkaniu PP z Lechem Poznań.
Nie wiadomo czy już z nowym trenerem, cel jest natomiast jeden - po prostu awans![/align]
-
-
PP: CRACOVIA vs Lech Poznań, 27.10.2010, 18:30
Ogólnie temat Pucharu Polski jest tu [url=http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1682105,page=26](www.cracovia.krakow.pl)[/url]
Jak będzie z frekfencją na Kolejorza?
6342 osoby.
Kurde myślałem że chociaż 7894 ,no ale trudno:D
Przyjdzie nowy trener dostaniemy pozytywnego kopa i będzie nas MASA!!!
mimo ze mamy zgode z lechem to nie lubie ich . Nie moge isc na mecz jutro , ale jakos szczerze mnie nie ciągnie. Natomiast na polonie ide.
Mecz jest w środę DJu......
Może DJ ma mecz PP jutro?:)
tfu tfu
no właśnie !
Dj_Robak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mimo ze mamy zgode z lechem to nie lubie ich . Nie
> moge isc na mecz jutro , ale jakos szczerze mnie
> nie ciągnie. Natomiast na polonie ide.
Mecz jest w środę 27.10.2010, a nie 26.10.
Będzie nowy trener to idę, ale jak mam znowu Ulatowskiego i tę kopaninę oglądać, to ja się nie wybieram.
Jutro idę zakupić bilet - nieważne czy poprowadzi nas jeszcze Dyzma czy już ktoś inny
CRACOVIA ZAWSZE PANY - pokażmy znowu Polsce jaką jesteśmy siłą na trybunach (!)
[b]WSZYSCY NA PUCHAR POLSKI !!![/b]
Leesior Napisał(a):
> Będzie nowy trener to idę, ale jak mam znowu
> Ulatowskiego i tę kopaninę oglądać, to ja się
> [b]nie wybieram[/b].
a jak zostanie Ula i czasem przejdziemy dalej to potem juz na pewno sie pojawisz, masz racje lepiej zostan w domu w srode bo Ty przeciez na mecz idziesz dla trenera
Leesior Napisał(a):
> nie wybieram.
Taaa a potem napisz, że gts to kibice sukcesu. Jak mnie denerwuje takie podejście u Pasiaków! Każdy powinien iść na mecz niezależnie od tego jak grają pseudopiłkarze!
wiem, pomyliło mi sie :D chodzi o to ze jakos mnie nie ciagnie na ten mecz mimo , ze zgoda.
jeden nie idzie bo trener jest be, drugi nie idzie bo nie lubi lecha a nawet gdyby lubiał to poszedłby jutro...
..no masakra i dramat. Jak nas ma być co mecz 15tyś? :)
Puknijcie się w łeb i to prędko bo szkoda czasu..
uparliście sie z tym jutro. Pomyliło mi sie a wy chcecie zrobić , zeby wyszło ze ide na zwisłe. a na mecz kazdy chodze , nawet mam juz bilet na PB. Ale akurat w srode nie dam rady., a po drugie jakos mam gdzies PP.
Leesior Napisał(a):
> nie wybieram.
Trener nie gra. Dopóki nie zrobimy zmian w 1 składzie nic się nie zmieni.
A Twoim obowiązkiem jest iść i wspierać drużynę.
Trener nie gra, ale drużynę buduje, przygotowuje, ustawia i motywuje. Większość naszych piłkarzy miała by pewny plac w wielu zespołach ekstraklasy. Dlatego zmiana trenera mogłaby bardzo pomóc.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)