Też kiedyś byłem odpowiedzialny za moderowanie tego forum i wiem o co Karvin-owi chodzi. Rozumiem, że sytuacja jest nerwowa ogólnie w klubie, ale zacznimy ufać adminom i moderatorom i sobie nawzajem, bo jak ktoś napisał - w przeciwnym razie z tego jak dla mnie SUPER PASIACKIEGO FORUM zrobi się rynsztok.
-
-
CENZURA
Ja przepraszam, za innych
hejka
szczerze mowiac to krotko tu jestem, i jeszcze nie ogarniam kto ten wozek pcha...
ale dzieki, dobrze miec takie miejsce
pozdrawiam ekipe adminow
co do watku z merytorycznymi wnioskami, rozumiem ze ciezko jest moderowac, w momencie gdy to jest tylko hobby a przemial jest tak ogromny, i emocje duze, autocenzura powinna sie w nas obudzic
mysle ze kilkudniowe, tygodniowe bany dla uzytkownikow naduzajacych imiennie scierwa powinny ostudzic ich niekontrolowane zapedy
i nikt sie nie obrazi
Jakie społeczeństwo taki i przekrój Pasiaków na naszym forum. Niewiele na to można poradzić. A liczyć na przeprosiny nie ma co.
I wiadomo, że nawet mała grupa krzykaczy przebije o wiele większy tłum.
Pozostaje nadzieja, że mimo wszystko normalnych* jest na tym forum wielokrotnie więcej.
[i]*Normalny to ten co wyraża swoje (nie)zadowolenie w sposób ogólnie uznawany za kulturalny, a nie rzuca obelgami i wyzwiskami na około - to tak w celu uniknięcia nieporozumień.[/i]
Prawda. Obrażanie innych pasiaków to gówniarstwo.
Wszystko prawda -ale co innego jak forum nie działa bo jest np przeładowane ,bądź sa przyczyny techniczne.To można i wręcz trzeba zrozumieć!!!
Ale nie mogę zrozumieć kolego Karvin wywalania całych tematów w kosmos -a tak stało się z poprzednim tematem ,,Wnioski do profesora Filipiaka''.Został usunięty -pytam dlaczego?????
Na starym temacie pojawiały się wpisy krytykujace Filipiaka za sposób zarządzania klubem poprzez klakierów typu taabisz.Głosy bardzo krytyczne w wiekszości merytoryczne.Wywalono cały wniosek w kosmos czyli i te głosy merytoryczne i te zawierające bluzgi na Filipiaka .To pokazuje że cenzura jednak jest i jaśnie pan Filipiak nie znoszący krytyki pewnie kazał usunąć!!!
Wielka szkoda że go posłuchaliście bo może głos ludu w koncu do niego by dotarł !!!
Ps .Sprawe czesciowo uratowałem ,zakładając nowy temat o podobnej treści -ale smród cenzury pozostał i będzie się
ciagnął jak trup wylatujący z każdej szafy w klubie w wyniku działań jakubka!!!
Co Ty Harry pierdzielisz?
Potter do kurwy nędzy
Przecież do jasnej cholery napisałem (w innym temacie zresztą) że ten wątek nie został usunięty tylko poprzez dołączenie do niego innego wątku (z winy genialności użytkowników którzy muszą zakładać 50 tematów o jednym) w połaczeniu z awarią serwera wątek się po prostu wypierniczył
pechowo się stało że akurat ten wątek poleciał bo oczywiście od razu jakieś pojebane, chamskie i totalnie niesprawiedliwe oskarżenia są formułowane
Jak Wam się kurwa nie podoba to wreszcie zamknę to w pizdu i zobaczymy czy komuś się będzie chciało forum prowadzić
bo wielu już próbowało ale jakoś KURWA MAĆ nikt jak przychodzi do konkretów się za to nie bierze, a jak forum nie działało jakiś czas z braku serwera to jakoś nic nowego nikt nie wymyślił
ale jak trzeba` obrzucić błotem to kurwa wszyscy pierwsi
PO RAZ OSTATNI
[b][color=#FF0000]MKS Cracovia SSA, ani Janusz Filipiak nie mają żadnego wpływu na moderowanie i administrowanie tym forum[/color][/b]
Jeśli nie chcecie wierzyć to trudno żyjcie sobie w swoim świecie
Ale odp...cie się od administratorów i moderatorów którzy za darmo wykonują dla Was pracę i zamiast minimalnej wdzięczności spotykają ich tylko obelgi i fałszywe i kurewskie pomówienia.
Dodam jeszcze bo mnie chuj strzela jak czytam ten stek bzdur
Ja rozumiem panie Potter że Pan zmieniasz zdanie co pół roku (np. Stawowy kiedyś idiota teraz Zbawca) ale ja nie - i jakbyś sobie przypomniał to ja również w tym wątku pisałem o ważnych rzeczach i myślisz że usunąłbym sam swoje ważne dla mnie wpisy? czy Ty masz jakiś udar mózgu??
Oczekuję przeprosin również od Ciebie
PUBLICZNYCH i dla całej administracji forum
Karvin olej go! Szkoda Twoich nerwów, najwyżej się obrazi jak niejaki FortArt..
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To pokazuje że cenzura jednak jest i jaśnie pan Filipiak nie znoszący krytyki pewnie kazał usunąć!!!
Wielka szkoda że go posłuchaliście bo może
> głos ludu w koncu do niego by dotarł !!!
Kazdy ocenia wg siebie.
Potter dywersant z ciebie i tyle. Weź czasami myśl przed tym nim coś napiszesz.
Nie czytałem twojego wyjasnienia -ale ok jeśli to było przypadkowe usunięcie to PRZEPRASZAM I ZWRACAM HONOR!!!
Na przyszłość jak coś takiego by się stało to najprościej założyć podobny temat i na wstępie dać w nim informacje (nie było by wtedy dociekań o tzw cenzure).
Co do tego zmieniania zdania to w kwestii Stawowego zdania nie zmieniłem .Dostał odemnie krytyczne posty i nieraz w nerwach obraźliwe .Ale jak popatrzysz szerzej to te negatywne stanowiły jakies 5 % pozytywnych.
A poza tym czasami sie tak dzieje że potrzeba czasu by się faktycznie przekonać co się straciło.
Nikt z nas nie mógł przypuszczać że przez cale lata do Cracovii będzie trafiać cała masa ,,trenerów ''w myśl zasady im gorszy kretyn tym dla Cracovii dobry.
Jak popatrzymy na te wszystkie lata to szacunek u kibiców Cracovii po Stawowym miał Orest .Reszta szkoda gadać ,a teraz zapowiada się kolejny ,,trener''wynalazek tym razem z Hiszpanii ,który już nas zniszczy do końca.
Potter częściowo ma rację . Proponuję na zgodę faktycznie uznać "złośliwości rzeczy martwych" i pilnować się w czasach, gdy okoliczności mogą wskazywać na celowe negatywne działanie.
Filipiakowi się uzbierało, oj uzbierało ...
no to "pieknie" wyprowadziliscie Karvina z rownowagi ,i nie mniej Knura. Pomyslec ,ze zaczelo sie to od teorii spiskowej autora tego Watku. Co nie ktorzy to przesadzaja i zywcem juz wyladowuja sie na Adminach ,ktorzy akurat TU sa niewinni...a Tych ktorych poznalem to naprawde mili ludzie .
Ps.
Proponuje przerzucic swoja flustracje na grajkow , isc na trening i tam wykrzyczec co sie o nich mysli...Od razu poczujecie sie lepiej!
[quote=Jim]
Potter częściowo ma rację
[/quote] .
W ktorym miejscu? Jak sie forum wywaliło, to sie nie dalo zalozyc nowego wątku, a polowa administracji w Tilburgu i Warszawie. Zresztą po co ja to piszę:
po pierwsze dwoch najwiekszych pyskaczy zna administracje forum osobiście i doskonale WIE, ze nikt nie może niczego nakazać
po drugie na pierwszej stronie tego wątku dwóch moderatorow sie wypowiedzialo, DWÓCH
ale Szanowni Jaśniepanstwo Forumowicze wiedzą oczywiscie lepiej, ze to nie awaria, tylko spisek Filipiaka
Nie czekamy na zwracanie honoru, czekamy na przeprosiny.
Czytam i nie wierzę!!! Nie ma o co robić afery. Forum się zapchało pierwszy raz od wielu miesięcy przynajmniej w moim przypadku. Jeśli ma ktoś do kogoś pretensje to bardzo elegancko byłoby napisać je w prywatnej wiadomości i taką drogą je wyjaśniać a nie robić dodatkowe tematy. Może w ogóle załóżmy odrębny temat, gdzie będziemy po sobie jechać na wzajem, żeby robić z siebie pośmiewisko. Nie mogę patrzeć na wzajemne oskarżenia ludzi z tej samej strony Błoń. Pozdro
siema potter,
jak byłem w Tilburgu dzwonił do mnie Kuba Tabisz, żebym Cię zbanował. powiedziałem, że przyjmuję rozkazy tylko od generała. no i wyobraź sobie, dzisiaj dzwoni do mnie Filipiak (ponoć przerwał ważne spotkanie biznesowe, żeby ten temat poruszyć) i mówi: "strasznie na mnie plują, weźcie odstrzelcie tego pottera, to może inni też się uspokoją". no to ja, na baczność stojąc, mówię "rozkaz, Generale".
a potem jeszcze podziękowałem, że pieniądze, które Filipiak co miesiąc wypłaca klakierom, doszły na czas. dzięki temu będę miał na Rouen. poprosiłem też o premię, bo coraz trudniej bronić Filipiaka, Tabisza i Ościaka (a na froncie obrony tego ostatniego jestem przecież w pierwszym szeregu defensorów), profesor powiedział, że się zastanowi. równy z niego gość.
no więc sorry potter, ale banuję Cię. wiesz, nic osobistego, prikaz z góry przyszedł, to nie dyskutuję.
a tak na serio, to ostatnie teksty wskazują, że masz zryty beret. po prostu przeginasz, i ban na parę dni dobrze Ci zrobi. nam wszystkim dobrze zrobi. bo nie obraź się, ale krótkotrwały ban dla Ciebie nie będzie żadną stratą dla forum, z prostej przyczyny: wszyscy bardzo dobrze wiemy, co masz do powiedzenia, bo tłuczesz bez przerwy to samo w każdym możliwym wątku. w permanentnym i totalnym ataku na wszystko i wszystkich zwyczajnie się pogubiłeś. po prostu śmiecisz. więc sobie odpoczniesz. a przy okazji zobaczysz, jak to jest bez forum, jak by to było bez forum. tu parę osób poświęca swój czas, żeby to jakoś hulało. i może to zaczniesz doceniać.
do zobaczenia za jakieś 48 godzin. ciekawym, w jakiej formie wrócisz i jakie wnioski wyciągasz.
ps. do tej pory moja taktyka była prosta: forum to miejsce terapii, a że jest fatalnie, to trzeba przymknąć oko. ale ostatnio syf na forum robi się taki, że moim zdaniem parę rozdanych banów może nieco uspokoić sytuację. zatem naprawdę radzę przeczytać posta przed wysłaniem go, i zastanowić się, czy tego samego nie da się powiedzieć w sposób nie-rynsztokowy. zastanowić się, czy naprawdę muszę założyć kolejny temat, czy nie ma jakiegoś z podobną zawartością. itp itd.
Nic dodać, nic ująć knurze...
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a tak na serio, to ostatnie teksty wskazują, że
> masz zryty beret. po prostu przeginasz, i ban na
> parę dni dobrze Ci zrobi. nam wszystkim dobrze
> zrobi. bo nie obraź się, ale krótkotrwały ban
> dla Ciebie nie będzie żadną stratą dla forum,
> z prostej przyczyny: wszyscy bardzo dobrze wiemy,
> co masz do powiedzenia, bo tłuczesz bez przerwy
> to samo w każdym możliwym wątku. w permanentnym
> i totalnym ataku na wszystko i wszystkich
> zwyczajnie się pogubiłeś. po prostu śmiecisz.
> więc sobie odpoczniesz. a przy okazji zobaczysz,
> jak to jest bez forum, jak by to było bez forum.
> tu parę osób poświęca swój czas, żeby to
> jakoś hulało. i może to zaczniesz doceniać.
>
> do zobaczenia za jakieś 48 godzin. ciekawym, w
> jakiej formie wrócisz i jakie wnioski
> wyciągasz.
oto słowa godne moderatora, potter ucz się i wyciągnij wnioski - jak dla mnie eot
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)