Filipiak jest Jonaszem.
-
-
A może to Jonasz?
ddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jonaszem jest ten, co skąpi na Hoska.
Jomaszem jest ten co skąpi na wzmocnienia, nie tylko na Hoska , potrzeba nam jeszcze ze trzech PIŁKARZY a nie grajkow.
65 dni później
knur Napisał(a):
> długo obstawiałem Szeligę, ale to chyba jednak
> Żytko jest Jonaszem.
Chyba jednak Szeliga, jak tylko gra w wyjściowym składzie to jest kicha :)
Na przykład ostatnio we Wrocławiu.
We Wrocławiu wszedl jako zmiennik Kusia, przez to w meczu moglismy dokonac tylko dwoch zmian.
Jabkowy_KSC Napisał(a):
> We Wrocławiu wszedl jako zmiennik Kusia, przez to
> w meczu moglismy dokonac tylko dwoch zmian.
:)
byly 3 zmiany w tym meczu, a Szeliga podmieniony zostal przed gwizdkiem.
Myslę że z wczorajszego jakże ograniczonego kręgu widzów i uczestników można już łatwo wytypować "Jonasza" :)
kkk_84 Napisał(a):
> Jabkowy_KSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > We Wrocławiu wszedl jako zmiennik Kusia, przez
> to
> > w meczu moglismy dokonac tylko dwoch zmian.
>
>
> :)
> byly 3 zmiany w tym meczu, a Szeliga podmieniony
> zostal przed gwizdkiem.
Dwie w czasie meczu, a mianowicie Boljevic za Saidiego i Dudzic za Nowaka, a trzecia to Szeliga za Kusia jeszcze przed gwizdkiem ale zaliczona juz jako pierwsza zmiana gdyz w wyjsciowym skladzie byl Kus. Dlatego w meczu byly tylko dwie zmiany. Wspomina o tym nawet WS na konferencji przed meczem z Pogonią.
3233 dni później
Czemu przegraliśmy? Bo za gorąco, bo piłkarze mieli trzy ciężkie kolejki w nogach? Niekoniecznie.
Są uzasadnione przesłanki, że przegraliśmy ze Stalą bo Kruszyna obejrzał mecz. Pierwszych trzech nie oglądał i wygrywaliśmy!
A uprzedzałem! :)
O qwa ale stary wątek.
[b]pKracy
18.10.2010 o 00:37[/b]
Kim jest Jonasz?
[b][i]Zabójca zawsze wraca na miejsce zbrodni !!![/i][/b]
3233 DNI PÓŹNIEJ
@gusto#20710
[b]I wszystko jasne [/b]
[b]Z policją wygrasz, z Sądem wygrasz .....
... z sumieniem NIE !!![/b]
😀
1316 dni później
Fajny temat. Szkoda, że podupadł.
Jeśli o Jonasza chodzi
A Pan Bóg sprawił, że krzew rycynusowy wyrósł nad Jonaszem po to, by cień był nad jego głową i żeby mu ująć jego goryczy. Jonasz bardzo się ucieszył [tym] krzewem. Ale z nastaniem brzasku dnia następnego Bóg zesłał robaczka, aby uszkodził krzew, tak iż usechł. A potem, gdy wzeszło słońce, zesłał Bóg gorący, wschodni wiatr. Słońce prażyło Jonasza w głowę, tak że osłabł. Życzył więc sobie śmierci i mówił: «Lepiej dla mnie umrzeć aniżeli żyć». Na to rzekł Bóg do Jonasza: «Czy słusznie się oburzasz z powodu tego krzewu?» Odpowiedział: «Słusznie gniewam się śmiertelnie». Rzekł Pan: «Tobie żal krzewu, którego nie uprawiałeś i nie wyhodowałeś, który w nocy wyrósł i w nocy zginął. A czyż Ja nie powinienem mieć litości nad Niniwą, wielkim miastem, gdzie znajduje się więcej niż sto dwadzieścia tysięcy ludzi, którzy nie odróżniają swej prawej ręki od lewej, a nadto mnóstwo zwierząt?»
Końcówka tekstu dużo o nas mówi jako kibicach. Jak my będziemy lokomotywke walić grajkom i klaskac na meczach i przypatrywać się spokojnie co się z klubem dzieje to zlecimy niżej niż sobie możemy aktualnie wyobrazić nie robiąc nic i się przyglądając ze spuszczana głową
Od kiedy Kamil Jagodyński jest rzecznikiem wszystko się sra.
On jest Jonaszem.
Od kiedy mlody t pojechał na obóz wszystko się sra ....
Ja wiem, że to głos wołającego na puszczy, ale proszę - choć na parę spotkań odepnijcie tego tak nie lubianego przez wielu Lajkonika! Bo może jednak to on jest tym Jonaszem?
Tyle lat ma ten wątek, tyle się tu nazwisk pojawiło.... tylko jedno nazwisko od ponad 20 lat ciągle (pod różną postacią powiedzmy) jest w naszym Klubie lub wokół niego. Jak to napisał leszeczek 16 lat temu: Też ma biblijne imię i też na J.
Platek. Przyjechał i dostajemy wpierdole ciągle
[quote]#post1716011 Platek. Przyjechał i dostajemy wpierdole ciągle[/quote]
Przed Platkiem byl czas 20 lat sukcesow w pilce,radosci kibicow , seryjnych zwyciestw w lidze czy pucharach,seryjnych mistrzostw i bogatego i hojnego wlasciciela co grosza nie skapil... wszystko wina Platka bo jest od7 miesiecy....
ja pierdole..
[quote]#post1716014 [quote]#post1716011 Platek. Przyjechał i dostajemy wpierdole ciągle[/quote]
Przed Platkiem byl czas 20 lat sukcesow w pilce,radosci kibicow , seryjnych zwyciestw w lidze czy pucharach,seryjnych mistrzostw i bogatego i hojnego wlasciciela co grosza nie skapil... wszystko wina Platka bo jest od7 miesiecy....
ja pierdole..[/quote]
Nie no. Winowajczyni jest jedna. Platek jest tylko narzędziem wykonawczym w zasadzie. Pasjonaci aut, albo tacy którzy mają sentyment do auta szukają dobrego kupca który będzie dbał. Pani Ela tak kocha nasz klub ze na ślepo oddała go w ręce gościa który słynie z topienia klubów w których jest. To jest ta miłość do Pasów?
Dziwi mnie naiwność niektórych nadal.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)