Tak i jeszcze Lenczyk
-
-
Giełda wolnych trenerów
Nie zapominajmy że za Majewskiego mieliśmy najwyższe miejsce odkąd awansowaliśmy a ze piłkarzykom sie nie chciało biegać to już inna sprawa .
co tam majewski - bierzmy od razu ulatowskiego :)
Podobno Pasieka będzie trenerem.
Każde dziś wymienione nazwisko poza zagranicznymi (Grant ;D ) to beznadzieja i jedyne co będzie dobre (albo i nie) to efekt nowej miotły
Już kiedyś pisałem, że akurat Pasieka nie siedzi w tym polskim bagnie po uszy i może wyciągnie Cracovię z dołu tak jak kiedyś wyciągnął Arkę, jeden z nielicznych chyba trenerów który może wziąć za pysk to całą ekipę i wreszcie doprowadzić ją do porzadku bo grają jak pizd... wczorajszego meczu w Gliwicach nie dało się oglądać...
A gdzie Ty to oglądałeś?
mlagod79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Już kiedyś pisałem, że akurat Pasieka nie
> siedzi w tym polskim bagnie po uszy i może
> wyciągnie Cracovię z dołu tak jak kiedyś
> wyciągnął Arkę, jeden z nielicznych chyba
> trenerów który może wziąć za pysk to całą
> ekipę i wreszcie doprowadzić ją do porzadku bo
> grają jak pizd... wczorajszego meczu w Gliwicach
> nie dało się oglądać...
Szatałow też do nas przychodził z łatką twardego gościa.
Żadnych kurwa Pasiek czy innych takich gości-anonimów, bez wiernych sukcesów.
Dokładnie 11 miesięcy temu każdy z nas myślał , przyszedł Szatałow weźmie te miernoty za gębe i do pracy. Nie minął rok i jesteśmy w punkcie wyjścia tylko materiał piłkarski mimo wszytsko lepszy...
Pewnie Łach tymczasowo.
Jacek Gmoch i będzie wesoło
Dokładnie, Gmoch i mamy kabaret, i jak ktoś napisał wcześniej mega szczene na ławce :):) I tak w sumie to gostek trenował takie kluby, że wszyscy dotychczasowi trenerzy wymiękaja.
Przychodzi Stawowy i nie ma się co czarować.
Pasieka lub Tarasiewicz któryś z tej dwójki będzie nowym trenerem;/ .... ja już bym wolał Pasieke.
Tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić....;)
Czesiek byłby ok!
A może Janasa? ; D
CorN, nawet w żartach nie rzucaj takich propozycji, bo zaraz taki slapi, czy inny mniej rozgarnięty forumowicz podchwyci i z kolejnego tematu zrobi się hasiok :).
tylko Jacek Gmoch! no ewentualnie Janek Tomaszewski, ale to po wyborach...
Janek, lepszy, bowiem w kazdym cyrku musi byc klaun.
Szczerze nie miałbym nic przeciwko. Trener trochę patologiczny, pewnie by jarał szlugi zamiast wejść do szatni ;) ale wolałbym jego niż Pasieke czy Stawowego. Za trenera go uważam dobrego.
Tarasiewicz, Janas, Urban - to Ci z Polski, jednak, że jest to dla mnie niemożliwe bardziej kierowałbym się w kierunku zagranicznym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)