właśnie miałem napisać, Sławek Szeliga i będzie to na bramkę od strony hotelu:)strzał z za pola karnego na wysokości sektora F2 :)
-
-
Kto strzeli pierwszą bramkę dla Pasów na nowym stadionie?
Głosuję na Szeligę. Jeszcze parę głosów i może mu się uda :]
Ale powaga, szacun dla goscia za walke
Saidi
Suvorov na 100%
To i ja się przyłącze, w poprzednim wpisie nie wskazałem swojego faworyta, bo za bardzo nie widzę kto ma dla nas bramki strzelać, ale zgadzam się z niektórymi: Sławek Szeliga :) Za ambicję, wolę walki i serce do gry!!!
Hesdey Suart :)
Jestem za Mateuszem Klichem. Chłopak ma sytuacje tylko brakuje mu zimnej krwi zeby je wykonczyc, a tak po za tym to glosuje na niego bo kiedys gralismy w jednej druzynie :)
Plastik jestem za tym aby to on strzelil pierwszego gola za to ze tyle zdrowia dla pasów zostawil
Saidi Ntibazonkiza
Mam nadzieje, że Suvorov;) chociaż Pawlusińskiemu się należy ;) no chyba że Cabaj...
Nikt nie strzeli !!! chociaz bardzo bym chciał. ale,stapam trwardo po ziemi.
Bartek Ślusarski .
Tego gola strzeli Ślusarz :) Zakład? :)
volker0 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nikt nie strzeli !!! chociaz bardzo bym chciał.
> ale,stapam trwardo po ziemi.
Prędzej czy później ktoś strzeli, ale za to twarde stąpanie to niech się ta ziemia pod Tobą rozstąpi defetysto
Matusiak :D
Zbyszek Fus
Golina :D
Janus strzeli z główki :)
Marcin Cabaj z piątki walnie Areczce w okienko :D
Bartek Ślusarski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)