Że mnie tam nie było, jednak nie liczymy odległości, ważne zwycięstwo, wazna atmosfera i najważniejsze otwarty nowy stadion. Teraz tylko z górki i w listopadzie widzimy sie na derbach w listopadzie:D
-
-
CRACOVIA- ARKA GDYNIA , El Passo Reaktywacja!!! [WIKTORIA]
Wrócił ...
Jednym słowem :
MIAZGA !
CRACOVIA PANY
Stadion CUDO!!!!!!!!!!! Jak wszedłem to po prostu zatkało, wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach czy filmikach. Doping super, akustyka na stadionie fantastyczna. Dużo by pisać ogólnie jest PIĘKNIE!!! Gdy leciał hymn to łzy w oczach się pojawiły, niedużo abym się popłakał jak dziecko :) Ale przypomniał mi się 1998 rok i pierwsza wizyta na Cracovii, przypomniał mi się stary stadion, awans do II ligi, awans do I ligi. Ciężko było się nie wzruszyć :)
Mimo wszystko było parę zgrzytów. Pierwsze problem z wejściem który opisałem w innym temacie. Drugie, sorry ale na dzień dobry wtsk to jest żenada... Kolejne zgrzyty to zagłuszanie Majchrowskiego i prezesa, a następnie porcja gwizdów na list Tuska. Ok, rozumiem kibic Lechii ale do cholery jakie to w tym momencie ma znaczenie, to jest nasze święto i tyle. Następnie mecz tu suuuuuuuper doping, choć oczywiście nie może braknąć ale... Przydaliby się porządkowi na przejściach między sektorami, NIE MA STANIA NA PRZEJŚCIACH!!!! Dzięki temu że tam stali inni też musieli stanąć i mamy efekt domina. Jak ktoś chce stać cały mecz to jest sektor D. Przepraszam wszystkich którym zasłaniałem mecz stojąc, ale po prostu inaczej nic bym nie widział. Naprawdę głupio mi było gdy za mną siedzą starsi ludzie i nic nie widzą!!!! A jakiś koleś opowiada dziadkowi, że jak chce siedzieć to na Reymonta, no po prostu ręce opadają...
To takie moje uwagi. Super Stadion, super że wreszcie 3pkt, oby to był krok naprzód. Gra co prawda słaba, oprócz pierwszych 15 minut, ale najważniejsze zwycięstwo. Nie będę nikogo wyróżniał i oceniał ale wielkie, wielkie brawa dla Marka Wasiluka, kapitalna druga połówka. No i Marcin w bramce duuuużo pewniejszy niż Merda.
Panie i Panowie! Z A J E B I Ś C I E !!!!!!!! Kto nie był niech żałuje! STADIONY ŚWIATA! Atmosfera niepowtarzalna!
Ja po prostu jestem wzruszony...:)
Super stadion,super atmosfera,super koncert i HYMN Maleńczuka na żywo ,dobry doping i .....wreszcie zwycięstwo .UFF...
Wszedłem na stadion... uprzedzano mnie ,że wykończeniówka środka jest uboga więc się nie zawiodłem...po czym wlazłem na trybuny i...tej chwili nie zapomne do końca życia....
Projektanci to faktyczni MISTRZOWIE w swoim fachu....zatkało mnie autentycznie ,że to jest [b]AŻ TAK DOBRZE ZROBIONE![/b]
:):):):)
Było rewelacyjnie, naorawdę niezapomniany wieczór. Super otwarcie i tak trzymać. doping dla Arkowcow extra i nie boli mnie to, kto jak kto ale Oni akurat na to zasługują...
Cały efekt i komfort oglądania psują stojący w wyjściach/wejściach na sektory ludzie, szkoda, że nie ma tam kogoś kto informowałby czym to grozi w wypadku jakiegoś zagrożenia..Bo prawdę mówiąc z niektórymi szkoda dyskutować a na inne niż słowne argumenty lepiej uważać, kamer naprawdę od ch-uj.a.
W skyboxach grube bibki :) Myślę, że warto wynająć cosik na jeden mecz. Są jacyś chętni? Szukamy z kumplami kilku ochotników.
Maleńczuk stały poziom, git chłop.
Co do meczu cieszą punkty i zawodził mniem dzisiaj głównie Radomski i /Matusiak, zaskoczył pozytywnie Cabaj i Suart-z chłopa będzie jeszcze pożytek, szczególnie gdy będzie wpuszczany w momentach kiedy nie trzeba bronić (oby takich najwięcej!)
Czapki z głów przed Jarabicą, mam nadzieję, że tak już będzie do końca.
Jak tylko wszedłem to mnie zatkało. Ten stadion jest przepiękny! Wydaje mi się, że widziałem Michała Karwana na E2. Już się nie mogę doczekać na następny mecz!
Przepiękne, przepiękne, przepiękne...Doping na wszystkich trybunach mega. Gardło mam zdarte, ale mam nadzieję, że podczas następnego meczu będzie podobnie. Przede mną na H siedziało małżeństwo z góra 2 letnim synkiem. Był w koszulince z napisem "dziękuję ci tato, że jestem pasiakiem". Nic dodać, nic ująć.
dla takich chwil warto żyć..
ten stadion, doping, coś wspaniałego i jeszcze [b]ZWYCIESTWO;)[/b]
ten dzien zostanie dlugo w pamięci
trzeba jeszcze glosniki ogarnac bo nic nie bylo slychac na D co prowadzacy mowil ...
filmik z ostatnich chwil przed rozpoczęciem meczu http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/2010/09/25/historyczne-sekundy/
"Pierd*lnieci od lat " masakra !!! ŚWIETNY DOPING!!!
Stadion miazga, widok z H1- kosmos. Jestem pod wrażeniem dzisiejszego dnia
Stadion miazga ! Doping za.jebisty ! zdjęcie zrobione telefonem ale nawet nieźle wygląda [img]http://img835.imageshack.us/img835/9779/20100925193933.jpg[/img]
O i widzę, że się załapałem na zdjęcie.
Świetny mecz, świetny stadion, świetny doping.
Brawo, brawo, brawo!
Niezapomniany dzień.
Piękny meczyk.
Z pozytywnych zaskoczeń:
1. gabaryty:
a) krzesełka wbrew obawom wcale nie takie ciasne. Na pewno więcej miejsca niż na starych
b) telebimy, wydawało się że mikro małe, ale o dziwo na żywo wg mnie są w sam raz. W każdym bądź razie na pewno można na nich powtórki oglądać
Na minus:
słaba akustyka, albo młyn taki słaby :> Na H1 słabo młyn słychać.
światła, mimo że jest jaśniej, to na starych lepiej się mecz oglądało. Te, przez to, że nisko dają światło przeszkadzają nieco w oglądaniu. Nic, coś za coś.
Wróciłem i zabawa nadal trwa [b]JUTRO NA HOKEJ ![/b]
[b]Coś co warto patrzeć na to cały czas[/b] [url=http://i56.tinypic.com/1takaw.jpg]http://i56.tinypic.com/1takaw.jpg[/url]
[b]TYLKO PASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b] Dobrej nocy %
Bylo pieknie :)) Na ruch taka sama liczba albo lepsza :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)