ja już w niego nie wierzę... zrobił z NAS pośmiewisko...
-
-
Ulatowski tak czy nie po meczu z Lechią
Ulatowski won, na jego miejsce trener z zagranicy!
musi odejść
brak wyników i brak perspektyw
nawet jeśli wygramy z Arką, to będzie to raczej efekt nowego stadionu, a nie pracy trenera
Fuck off!
Ulatowski musi zostać bo musimy pobić rekord Grenoble! Zdecydowanie tak TRENERZE jestem z Tobą!
Oczywiście sfrustrowany jestem, ale tak po ludzku żal mi Ulatowskiego , chciał coś zrobić razem z Rząsą , ale wyszło na to że dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane , liczą się tylko i wyłącznie umiejętności i wiedza ,a tego obu panom zabrakło i to w stopniu tragicznym.
Straszna szkoda , mogło być pięknie.
Hańba! Jesteśmy wśród 6 najgorszych drużyn w całej Europie (44 kraje!) jeśli chodzi o grę w najwyższej klasie rozgrywek!
" Ulatowski największy problem ma z linią obrony. Przed 6. kolejką zespół stracił aż 14 bramek, W 44 ligach krajów zrzeszonych w UEFA (w których rozegrano przynajmniej trzy kolejki) przed tygodniem było tylko pięć drużyn z wyższą średnią straconych goli." Całość: http://www.sport.pl/pilka/1,65039,8393715,Ekstraklasa__Cracovia_Ulatowskiego_bije_niechlubny.html
Nawet jeśli to wina piłkarzy to widać Ulatowski nie umie trzymać ich za pyski. Nie poradził sobie. Musi odejść... Prawdopodobnie i tak spadniemy, ale zróbmy to chociaż z honorem. A w I lidze przyjdzie czas na zbudowanie całkiem nowej drużyny, opartej na piłkarzach głodnych walki i zwycięstwa (przynajmniej mam taka nadzieję).
ulatoskijesteśboski
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> On nie ma honoru i ambicji odejść samemu! Po 6
> porażkach wstyd by mi było próbować się
> tłumaczyć po kolejnym przegranym meczu... Gramy
> piach, obrona dziurawa, pie.rdolicie o zawodnikach
> a ten skład na przestrzeni paru lat nie zmienił
> się aż tak bardzo ,żeby oni nie wiedzieli jak
> grać ze sobą!
>
> Trenerze ULATOWSKI,nic nie mam do Ciebie,ale miej
> honor i odejdź!!!
Ulatowski oddał się do dyspozycji zarządu:
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/Pilka-nozna/Aktualnosci/Trener-Ulatowski-oddal-sie-do-dyspozycji-Zarzadu
Dla mnie powinien zostać i ch uj, cały czas trener jest ten zły w polskiej piłce i nie ma efektów, zróbmy w końcu odwrotnie.
Musi być pierdolnięcie.
Wenta na trenera.
Ja bym mu dał jeszcze ostatnią szansę w meczu z Arką . We wtorek jeszcze mamy mecz PP ze Stilonem . Jak po tych 2 meczach drużyna nie zaskoczy to chyba trzeba go będzie pożegnać . A piłkarzy zdrowo zjebać i ukarać finansowo !
MA ZOSTAĆ !
Może trzeba nam takiej akcji jak w Zabrzu w zeszłym sezonie...
i hasło na koszulkach mieli dobre ,,Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zapi..."
Przykro mi jestem na - NIE !!!
Ostatnia szansa - wygrana z Arką.
tarnow 792 potwierdzam .. gramy caly czas na wyjazdach ... jesli tak samo bedzie wygladal mecz u siebie ..to znaczy to tyle ze naprawde nic sie nie zmieni :) Nie ma co ukrywac Cracovia to druzyna swojego boiska.
Zbyt dużo błędów przy zmianach transferach ustawieniu.
Przykro mi jestem na NIE.
Jednak wiedząc ,że prezes nic nie ruszy "do Arki" to oczywiście wolałbym aby został na dłużej ...bo to będzie oznaczało ,że wygramy z Arką i dalej pójdzie trochę lepiej.;) cóż pomazyć zawsze można :D
jasne że powinien zostać , pierwszy mecz na własnej ziemi powinien rozstrzygnąć , może to będzie znak z niebios jakieś odczarowanie klątwy itp.:)
Powinien zostać.
Chciałbym bardzo wierzyć że ''TO''wreszcie zaskoczy ale nie ma ku temu najmniejszych podstaw.Mało tego widząć jakie decyzje personalne podejmuje pan trener ;po co był ściągnięty Suart skoro grzeje ławe a w pomocy /tak w pomocy bo to nie jest na pewno obronca szkoda tylko że pan trener o tym nie wiedział wcześniej/nie ma kto wymienic jednego celnego podania nie mówiać o strzale przy wyniku 0-1 .Dlaczego Pawlusiński wszedł dopiero w 87 min i co on miał w tym czasie zrobić skoro w ciągu całego meczu nie oddalismy 1 strzału w światło bramki a chyba nie liczył pan na Szelige czy latającego jak ŻYD :) po pustym sklepie Sache.Po prostu MASAKRA.I co ma zrobić w takiej sytuacji Matusiak gdy nie ma na kogo liczyc z przodu ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)