CracoviaNH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> @leszeczek:
> "No chyba, że głównie o możliwość
> pobluzgania na zawodników trzyma Cię przy
> Cracovii"
>
> A co mam ich jeszcze może Q..a pogłaskać po
> głowie i szepnąć do ucha jacy są świetni???
>
> Człowieku oni KOMPROMITUJĄ nasze barwy swoją
> "grą" - a przoduje w tym Jarabica !
>
> Na Cracovię chodzę już długie lata i wiem co
> kto daje z siebie na boisku - NIGDY nie zdarzyło
> mi sie publicznie bluzgac na takich zawodników
> Cracovii jak : Zegarek, Ziółkowski, Wacek,
> Bojarski, Baran - a wiesz dlaczego???
>
> bo oni mieli boiskowy charakter !!
Jeban/y sprzedajny charakter/ziółkowski/ .
Nie kompromituj sie CNH.
Co kolor skóry Ci nie pasuje u Jarabicy???
-
-
Marian Jarabica- Witamy w Cracovii!!!
Jak dla mnie to zarowno Polczak jak i Jarabica wcale nie sa slabymi grajkami , problem w tym ze oboje nie powinni grac razem , potrzebny jest ktos doswiadczony na tej pozycji dajacy Naszej defensywie stabilizacje .
Ja już wolę Polczaka od Jarabicy. Nie chodzi o charakter tylko umiejętności. Po prostu Marian nie potrafi grać w piłkę tak samo jak Wasiluk. Nie ma co porównywać kto z nich jest gorszy bo obaj się do niczego nie nadają i z żadnego z nich nic już nie będzie. Chociaż Wasilukowi jeszcze zdarzały się pojedyncze dobre mecze i w pewnym momencie myślałem, że coś z niego może być. A Jarabica zagrał jeden dobry mecz z Legią, która była wtedy zupełnie niezgrana.
8 dni później
Temu Panu już dziękujemy!!!
Ten Pan jest dobry na lawke nic wiecej .. moze pozniej sie rozkreci
45 dni później
A co Wy na to ? :D
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/12/23/marian-jarabica-z-cracovii-trafi-do-serie/ Marian Jarabica z Cracovii trafi do Serie A?!
mknacylopez Napisał(a):
> A co Wy na to ? :D
>
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/12/23
> /marian-jarabica-z-cracovii-trafi-do-serie/ Marian
> Jarabica z Cracovii trafi do Serie A?!
Jeszcze Marka gratis dorzucimy ;)
Jaja jak berety:)
No bo Marian jest świetny tylko w piłkę grac nie umie , ale managerom to nie przeszkadza.
Potem będzie wam łyso jak Jarabica i Wasiluk będą śmigać na stopera w Milanie:D
Jak dadzą za Jarabice dobrą kase, w sensie, ze klub na nim zarobi to bym go zdecydowanie wytransferował.
zdarza sie ze menedzerowie danych graczy produkuja takie fakty medialne, aby podniesc wartosc zawodnika na rynku
bo naprawde trudno mi uwierzyc ze Serie A interesuje sie Jarabica. chyba ze jest cos w nim czego zaden Polak nie zauwazy hehe
Nie jest to takie kompletnie nieprawdopodobne. Skoro Palermo wzięło takiego kalekę jak Glik, to i Jarabicę mogą przygarnąć (jest na podobnym poziomie, a o cały rok młodszy)
Wychodzi na to, że i na handlu drewnem można zarobić :D
Jarabica miał u nas parę dobrych meczów. Generalnie katastrofą naszej defensywy były boki obrony, w tym i Mierzejewski. Jak go chcą do Włoch, to pewnie widzieli mecz z TSV.
może to chodzi o serie A siatkarzy?
Niech mi nikt nie mówi, że cokolwiek potrafi. Zagubiony był w każdym meczu w Ekstraklasie, do tego boi się mieć piłkę i nie potrafi podać.
Ale na facebooku śmiga !!!!!!!
Hahahah teraz dopiero zobaczyłem :D
Znajomych zbiera jak menel butelki :D
hehe chłopak światowy jest:D fejs te sprawy:D
dodo92 Napisał(a):
> hehe chłopak światowy jest:D fejs te sprawy:D
Żeby tylko nam nie wparował na czata :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)