Saidi jest swietny, niech go juz kupia
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
szkoda ze taki zawodnik od nas odchodzi :D
Nie zabierajcie nam go, kto będzie teraz ciągnął naszą grę ofensywną i kto będzie ulubieńcem kibiców? :(
[quote=calder]
Z tego co widzę to większości nie podoba się to że jest czarny a nie to jak gra. [b]Jeśli ktoś nie widzi jaką przewagę jesli chodzi o technike[/b] i szybkość ma Saidi nad resztą naszych gwiazdek to o czym my rozmawiamy. Ktoś tu mi wypomniał kiedy z wyjatkiem gola z Polonią to pokazał. Za Szatałowa praktycznie w każdym meczu
[/quote]
Jak można o gościu nie umiejącym strzelać, podawać, dośrodkowywać czy przyjmować piłki mówić, że jest dobry technicznie?
nie znasz sie, jest super techniczny, gra zespolowo i trzyma sie nakreslonej przez trenera taktyki.
jest dobrym duchem drużyny . W trudnych sytuacjach potrafi zmotywować kolegów . Nie konfliktowy, skromny chłopak z czarnego lądu.
Wprowadza duzo radosci:
-gdy przychodził cieszyłem sie.
-gdy grał dało się to ogladać
- gdy marnował sytuacje było pociesznie
-gdy odchodzi też sie cieszę
bajeranci :)
Jeżeli Lech się waha, to dorzuciłbym w pakiecie Rząsę.
Co prawda menago z niego jak z koziej dupy trąba, ale za to ładnie wygląda w telewizji ;)
A może jeszcze dorzucić Tabisza?
Ja dodalbym jeszcze, że pomaga ubogim.
Odchodząc z Holandii pokazał, że potrafi zamienić słowa w czyn.
Lech Poznań zrezygnował z pozyskania Burundyjczyka Saidiego Ntibazonkizy. Podczas badań w Poznaniu poprzedzających podpisanie kontraktu, wykryto u niego problem z więzadłami krzyżowymi w lewym kolanie.
Ntibazonkiza przeszedł w środę badania we współpracującej z Lechem Poznań klinice Rehasport, po nich miała zostać podpisana umowa rocznego wypożyczenia gracza z Cracovii do Lecha Poznań, z opcją transferu definitywnego. - Żałujemy, że nie dojdzie do wypożyczenia, jednak nie możemy ignorować opinii lekarzy i ryzykować transferu, który nie wzmocni drużyny - mówi członek zarządu Lecha Piotr Rutkowski na stronie internetowej klubu. - Od dwóch lat Saidi był w kręgu naszych zainteresowań i wynegocjowaliśmy dla klubu doskonałe warunki finansowe. Możemy wznowić rozmowy, gdy Saidi będzie w dobrej formie sportowej i zdrowotnej. Będziemy szukali kolejnych wzmocnień na pozycję ofensywnego pomocnika - dodał Rutkowski.
źródło: onet.pl
PS. Eh Saidi, ty serio jesteś Dużym dzieciakiem!
no to nas załatwiła "czarna perła"... :/
Kaukaz albo Chiny, jedyne kierunki, gdzie można wcisnąć ten rozżarzony węgielek zanim przypali nas na dobre...
Jakbym go dorwał na długość ręki.....kurrrrrrrrwaaaaaaaaaa!!!
Nie...
Żadne Chiny. Do składnu i niech nas wzmocni.
A nie za darmo kaskę pobiera.
Alez oczywiscie ... ma grac i strzelac bramki ... a jak nie chce grac to odszkodowanie dla klubu :)
Jak rozwiaza z nim kontrakt za porozumienien stron to beda mega frajerami :D
A co.. lepiej niech gra i da na sobie zarobić niż niech biega jak Kulig :(
Powinniśmy zachowywać dużo więcej rozsądku i opanowania, gdy oskarżaliśmy go od kilku miesięcy o symulowanie kontuzji. Chłopak był ambitny i zapewne grał nie raz z niezaleczoną kontuzją.
Niech wyp**ierdala na reymonta pies!
"Powinniśmy zachowywać dużo więcej rozsądku i opanowania, gdy oskarżaliśmy go od kilku miesięcy o symulowanie kontuzji. Chłopak był ambitny i zapewne grał nie raz z niezaleczoną kontuzją."
a to u nas nie ma lekarzy ??? Jakos u nas nikt nie mowil ze ma jakis uraz ?? Wiec albo Lech leci w ch**ja ..albo
poraz kolejny nasi lekarze sie popisali :)
Zastanawia mnie tylko czemu murzyn nie przygotowywal sie z reszta do sezonu ?? Czyzby nasz prezes byl az tak pewny ze go pchniemy ?? Mysle ze skoro byli az tak zdesperowani pozbyciem sie Saidiego ( zgodzili nawet sie na te wypozyczenie na rok ) to teraz rozwiaza z nim kontrakt no bo co ?? Ja mam nadzieje, ze oni z tych wszystkich bledow wyciagna jakies wnioski.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)