słuchaj trąbo jerychońska....
o bananach napisałeś ty - więc spadówa na drzewo.Równie dobrze mogłem napisać cukierki - dla niegrzecznego dzieciaka jak to ujął Jurij. Natomiast słowa moje "otóż to" dotyczyły postu Knura, bo na twój nawet nie zwróciłem uwagi.
O głupocie napisz sobie na lustrze i się przeglądaj zawsze z rana....
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
well done Saidi, thanks but ...:)
Szkoda pudła z pięciu metrów i tego że się przypalił na hat tricka a nie podawał.
Hahahahahahahahahahahaha
hahahahahahaha
hahahahaha
TEODOR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co to znaczy ze ktos go kupi ?
> skad ta pewnosc ze bedziemy chcieli go sprzedac ?
> Jaki sens mialoby wylozenie 750.000 euro by
> pozniej puscic go za polowe ceny ?
>
nie wiemy, jaka będzie mądrość etapu. to wie tylko oberprezes Ochódzki <łubudubu łubudubu>. ale ogólna tendencja w MKS jest taka, żeby drogo kupić, a tanio sprzedać.
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> TEODOR Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > co to znaczy ze ktos go kupi ?
> > skad ta pewnosc ze bedziemy chcieli go sprzedac
> ?
> > Jaki sens mialoby wylozenie 750.000 euro by
> > pozniej puscic go za polowe ceny ?
> >
>
> nie wiemy, jaka będzie mądrość etapu. to wie
> tylko oberprezes Ochódzki <łubudubu łubudubu>.
> ale ogólna tendencja w MKS jest taka, żeby drogo
> kupić, a tanio sprzedać.
Tak dokładnie jest, przecież według Prezesa, produkujemy piłkarzy ( nie obrażając piłkarzy) NETTO . bez marży ;(
Jakos mu tak to idzie (prezesowi), ze odkad sie dorwal do stolka, to jeszcze nie wyprodukowal ani jednego pilkarza netto. Bo Gize to nie on kupowal.
Brawo Czarny za dwie bramki i trzecią co nie trafiles z 3 metrów. Rób swoje dalej i angażuj sie wiecej.
A jak tak dalej pójdzie to i stadion, będzie miał netto ;)
Bo wątpię w to że My starzy wyjadacze zapełnimy choćby ćwierć obecnego stadionu
Dziwny ten Saidi ! Piękne bramki z dystansu strzelać umie a stuprocentowych sytuacji wykorzystywać w żaden sposób nie potrafi - zmarnował już chyba dwunastą w tym sezonie.
Mnie też to dziwi . Z daleka potrafi strzelić a z bliska nie . I to już któryś kolejny raz . Na miejscu Szatałowa dzień w dzień bym mu aplikował trening strzelecki . Po 100 strzałów na każdym treningu . A jak za mało to po 200 . Do skutku .
Saidi w 11 kolejki canal +
Dobrze, niech go promują, może się uda wydrzeć za niego jakąś kasę latem. Będzie na pierwszoligowe wzmocnienia.
taaa, latem. już w styczniu trzeba jakąś kasę odzyskać.
od wiosny na jego pozycji powinien grać ktoś, kogo zobaczymy na pierwszoligowych boiskach.
budowę druzyny gotowej do walki o awans trzeba zacząć od stycznia.
4 dni później
Sam juz nie wiem co o nim myslec,z jednej strony gralismy jednym napastnikiem i maly Saidi byl dobrze obstawiany,dzisiaj nie pogral.Denerwuje mnie w nim to ze pilka czesto odbija sie o niego,nie umie jej opanowac ,z drugiej strony miewa fajne przeblyski,ma dobre przyspieszenie,jest nieprzewidywalny in plus,ogolnie ma w sobie to cos..
Podobało mi się zachowanie Saidiego w narożniku boiska, kiedy nie dał wślizgiem piłce wyjść najpierw na aut a następnie na linię końcową i młyn zaczął skandować "Saidi, Saidi..." To niby takie nic, ale jednak widać zaangażowanie:)
Stara się , walczy, zależy mu a to jest najważniejsze !
Powinien grać na skrzydle....
Środek ataku to nie jego pozycja. On może grać jako napastnik ale tylko pod warunkiem, że gramy dwójką z przodu. Dziś dostawał piłki albo pod nogi jak miał 2 obrońców na plecach albo 40-50 metrowe balony. Ciężko go ocenić.
dziś srednio
Saidi umie więcej niż pozostali, tylko ma problem z przekazaniem tego przez cały mecz od 1 do 90min. Narazie potrafi popełnić prosty błąd w przyjęciu, a po chwili przyjąć tak że zgubi rywala na 2metry.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)