Wiesz Ian my patrzymy na nasze mecze nieobiektywnie - oni przynajmniej starają się być obiektywni i zwykle nie było nam zbyt przychylni - a tu Węgrzyn zachwyca się poziomem meczu, ten drugi facet (nie wiem jak on się nazywa) pieje z zachwytu nad Saidim ale też chwali ogólnie poziom meczu, a na koniec prorokuje że i my i WKS możemy nieźle namieszać w tym sezonie - aż miło było słuchać
-
-
Saidi Ntibazonkiza-Witamy w Cracovii!!
Ten drugi gościu w studiu to Rafał Dębiński.:)
Szkoda ze jest muzułmaninem!
Saidi wracaj do zdrowia i zminiaj wiarę!!!!
CRACOVIA WOLA WEST
Tak mi zaimponował że teraz jak debil wmawiam sobie że to zasłona dymna i SAIDI zagra z Legią ! ja nie sadze :P
Karvin - może i racja z tym poziomem. Jak popatrzymy na transfery Śląska - Argentyńczyk, Kaźmierczak i Sobota - to wszystko są trafienia w 10. Linia pomocy Mila-Kaźmierczak-Sobota może być jedną z najlepszych w lidze, atak Diaz- Sotirovic też. Krótko mówiąc, na ich tle Szeliga i Pawlusiński może nie byli gorsi niż dotąd, tylko okazali się po prostu za słabi, tak jak gracze Ruchu z Austrią Wiedeń. Co ciekawe, jak tamci się zmęczyli i weszło 3 rezerwowych, w ostatnich 12 minutach, po dokonanych lepszych niż oni zmianach (tak!), my mieliśmy przewagę. Dodajmy nie uznaną prawidłowo zdobytą bramkę... Komentatorzy mieli więc prawo chwalić poziom gry; jak na polską "ekstraklasę" to był dobry mecz.
kastor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szkoda ze jest muzułmaninem!
> Saidi wracaj do zdrowia i zminiaj wiarę!!!!
>
>
> CRACOVIA WOLA WEST
na jaka?
mojżeszową, rzecz jasna ;)
a czy Ty juz zmieniles?
Niech nic nie zmienia, zaraz by się nam chłop rozpił znając życie..
na judaizm oczywiście :D
Edit: miałem nie odświeżone forum i widzę, że się spóźniłem ;)
myszko moja czarna - zdrowiej nam szybciutko
marcin_ksc Napisał(a):
> myszko moja czarna - zdrowiej nam szybciutko
Myszko to se będziesz mówił do dziewczyny. To jest czarna pantera, zapamiętaj sobie ;)
alocha Napisał(a):
> marcin_ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > myszko moja czarna - zdrowiej nam szybciutko
>
> Myszko to se będziesz mówił do dziewczyny. To
> jest czarna pantera, zapamiętaj sobie ;)
Chyba Perełka :)
Jak zwał tak zwał. Mariuszek, Pawełek jeden h.uj ;)
Zdrowiej nam Saidi :) na mecz z Lechem będziesz nam bardzo potrzebny :)
zdrowiej SAIDI! a jak wyzdrowiejesz to jeszcze proszę abyś zaczął naukę gry w hokeja, żeby Ci się u nas w zimie nie nudziło i byś wzmocnił naszą drużynę :)
Szybciej by w korkach zapierdzielał po lodzie niż nasi hokeiści :)
Śniło mi się że sprzedaliśmy Saidiego za 6 milionów euro :D .
Saidi wracaj do zdrowia i pykaj bramy ;)
niech nikt sie nie wazy nazwac go Czarnym Diamentem, bo juz taki mielismy http://www.90minut.pl/kariera.php?id=5100
Gratuluję!!!:):)
Saidi w 11 kolejki na TVP2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)