Arro twierdzi ze mozna kupic karnet na runde wiosenną 2014 :) taka oferta - przeżyj to jeszcze raz :D
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
bylem wczoraj w strefie, dziwne miejsce :D
pytanko techniczne, chce kumpla z zagranicy na derby sciagnac, zdjecie etc blabla, czy jest praktyczna mozliwosc wyrobienia karty, kupienia biletu na podstawie skanu paszportu/dowodu a juz przed meczem ewentualnie dorobienie zdjecia w POKu?
nie sadze aby biletow zabraklo, no ale nic nie wiadomo, wiec chcialbym mu kupic wczesniej, a przeciez gosc nie bedzie z drugiego konca Europy lecial zeby sobie zdjecie zrobic... jakies doswiadczenie w podobnej sytuacji?
Niestety nie wiem, ale nie sądzę by się dało. Najlepiej zadzwoń lub napisz do klubu. Może stworzą jakąś ścieżkę.
Wpisuję się tylko w odpowiedzi na stwierdzenie "nie sadze aby biletow zabraklo". W przypadku derbów chyba nie masz racji.
no obawiam sie, na jaki mail najlepiej pisac?
ostatnio napisalem na ten klub@cracovia.pl
i do dzis czekam na odpowiedz :) (pare miechow)
Pisałem na ten sam (w sprawie sparingów) i odpowiedzieli mi tego samego dnia. Na Twoim miejscu chyba jednak spróbowałbym zadzwonić.
Diabel, masz jasne zasady zakupu wejściówek i nikt nie będzie robił wyjątków. A Klub odpisuje praktycznie od razu (w ten sam dzień lub najbliższy pracujący).
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no obawiam sie, na jaki mail najlepiej pisac?
> ostatnio napisalem na ten klub@cracovia.pl
> i do dzis czekam na odpowiedz :) (pare miechow)
Jak tyle czekałeś, to poczekasz jeszcze te 5 tygodni ;)
pewnie odpisuja, jesli im sie nieklopotliwe pytania stawia :P
tyrkne, system bezbieczenstwa 22 wiek, tylko zapomnieli ze jeszcze teleportacja w powijakach :)
Moge sobie zdalnie wyrobic karte kibica Realu, Barcy, Ajaxu, ale Cracovii, nie :)
Witaj w świecie Exclusive-ów ;)
szymciuKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> (...) A Klub
> odpisuje praktycznie od razu (w ten sam dzień lub
> najbliższy pracujący).
W moim przypadku "ten sam dzień" trwa już lekko licząc osiem miesięcy. No chyba, że od czasu wysłania przeze mnie mejla w MKS nie nadszedł jeszcze dzień pracujący :D
no to sluchajcie :) nie wiem z kim rozmawialem, jakas milo dzwieczna pania, przedstawila sie Cracovia ;)
i mowi mi tak, przyjsc z ksero paszportu, zarejestrowac w bazie, potem rowniez na tej podstawie (ksero) moge kupic bilet (nie mowimy tu o karcie kibica), no i pani dodala ze informacja jest na stronie internetowej (stawiam browarek jak mi ktos linka da) oraz dostepna rowniez w POKach (do ktorych telefonu ni ma), no i ze tak jest a nie inaczej.
i co wy na to, ha? :)
edit: ps. dodam, ze uwierze jak manewr uskutecznie :), czuje sie nie mniej skonfundowany niz wczesniej
Trzymam kciuki za Ciebie i tą procedurę.
Może i żonie kupiłbym w ten sposób jakiś bilet, bo nie chce się dać zaciągnąć do POK-u :). (Chyba się boi, że niekorzystnie na zdjęciach wychodzi:))
Dzisiaj przedłużyłem w POKu karnet i zastanawia mnie jedna sprawa,czy od nowego sezonu nie miały pojawić się nowe karty kibica?Trochę mnie to martwi bo moja obecna jest już trochę "zdarta".No chyba że idziemy w stronę rezygnacji z owego systemu :D
Przedłużone teraz tylko meczyki
strefa kibica działa? wow, w końcu, czy można płacić kartą za bilet, czy tylko opcja płatności z banku?
Nie działa, po wybraniu miejsca pojawia się komunikat
"- Do koszyka możesz dodać tylko jeden karnet! Aby wybrać inne miejsce dla karnetu musisz usunąć z koszyka aktualnie wybrany.
- Możesz kupić tylko jeden karnet na jeden sezon."
Bo strefa kibica jest jeszcze w zeszłym sezonie :D
To bardzo proste, strefa kibica nadrabia te sezony, w których nie działała :D
Może to jeszcze chwilę potrwać, ale nie dłużej niż 5 tygodni ;)
Oficjalnie za pięć tygodni będzie działać. Nie ma się co niecierpliwić.
6 dni później
Mamy może jakieś statystyki sprzedaży karnetów na dzisiaj, czyli ostatni dzień przed rozpoczęciem rozgrywek?
Od lat klub nie podaje liczby sprzedanych karnetów, tak więc ciężko oczekiwać, żeby tym razem coś w tej kwestii się zmieniło.
ale chyba Staszek uchylał rąbka tajemnicy.
A to chyba na podstawie zasłyszanych w restauracji historyjek.
Ostatni raport o stanie finansów klubów ekstraklasy w 2013/2014 podają że Cracovia sprzedała 3500 karentów
Nie dziwi Cię taka okrągła liczba? Podana na oko.
nie mówię o Staszku, kochanicy wąsatego szarlatana.
mamy tu takiego forowicza, który informował nas na bieżąco o sprzedaży wejsciówek.
Dlatego pytam, bo wiadomo, że oficjalnie to oficjalnie, a dojścia nieoficjalne zawsze są.
http://stadiony.net/aktualnosci/2014/07/ekstraklasa_ceny_biletow_i_karnetow_na_jesien
Zestawienie, jak cenowo wyglądamy na tle pozostałych klubów E-klasy. TANIO.
Ponoć strefa kibica działała przed sezonem, ktoś wie jak się do niej dostać? Po kliknięciu w https://www.strefakibica.cracovia.pl/ przekierowuje mnie na stronę główną.
Mamy [u]najtańsze[/u] bilety w lidze, jak widać nie wszystkich to przekonuje.
i jedną z najsłabszych drużyn niestety.
[quote]Mamy najtańsze bilety w lidze, jak widać nie wszystkich to przekonuje.[/quote]
[quote]i jedną z najsłabszych drużyn niestety. [/quote]
Pierwsze wypływa bezpośrednio z drugiego.
Klient, który płaci mało, mało wymaga.
albo mało płaci bo grają kupę :) no jeszcze by ocipieli gdyby kazali płacić jak za Lecha czy legie
Jak patrzę na ceny na wielu innych stadionach, to gdyby u nas były takie same, to pewnie niestety musiałbym zrezygnować z karentu i chodzić tylko na parę wybranych meczów w sezonie. Dla mnie to jest trochę chore, że choć kluby nie są w stanie zapełnić stadionów, to zamiast obniżać ceny biletów, utrzymują je na wysokim poziomie, który nijak ma się do tego co dostaje się w zamian. Rozumiem gdyby poziom naszej ligi był niezły, ale jest to od paru lat takie dno, z roku na rok coraz większe, że ludzie mają swój rozum i nie będą płacić tak dużo za takie beznadziejne "widowiska" nawet jeśli chodzi tu o ich ukochaną drużynę. Tak więc cieszmy się, że u nas póki co jeszcze w klubie nie powariowali i ceny mamy na adekwatnym poziomie.
Wpierw klient nie ma zamiaru walczyć ze strefą kibica która cały czas jest w budowie od pięciu tygodni. Walczyć na bramkach z system identyfikacyjnym ,którym by mozna do odbytu zagladac , kiepska gra pilkarzy , kiepskim cateringiem , slabym dopingiem i mozna by jeszcze dlugo wymieniac. Widac ,ze klubie wladza ma swoj lud w glebokiej dupie :)
Dopoki to sie nie zmieni . Kazda akcja marketingowa bedzie na marne bo wpierw zaprosza i zachwyca kibica ,a potem kopna go w dupe i nie pomoga...
Kupiłem dzisiaj karnet i dostałem kartę i dwa papierowe karnety na jesień i wiosnę. Wystarczy jak będę brał samą kartę na mecze?
Tak, jeśli masz plastikową kartę to zawsze z nią wchodzisz na mecz.
Czy udało sie komuś zakupić bilet przez internet >strefą kibica> ? Czy wciąż jest nieczynna ?????
krążą legendy, że kiedyś się komuś udało :)
THX ! Zapomniałem, że mamy tak dużo powiązań z firmą informatyczną hehe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)