Nie wiem czy tylko ja mam taki problem , czy pozostali tez , ale zaczyna mnie irytowac , ze nigdy panie w kasach nie mają jak wydać reszty.. Nigdy nie maja drobnych pieniędzy przy Sobie. Zdarza mi sie to juz kolejny raz w tym sezonie.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Ja tylko nie wiem po co w kasach jest jedna osoba obsługująca i 3 siedzące.na fejsie.
To ich trzeba słownie zagonić do roboty. To nie kibice tylko studenciaki co maja gdzieś Cracovie więc można ich motywować.
12 dni później
Czemu dziś POKi zamknięte. Miały być otwarte od 10 do 16.
czy trzeba miec karte kibica zeby wejść na TN , czy wystaarczy byc zarejestowanym w systemie ?
Wystarczy być zarejestrowanym w systemie ,ale musisz odebrać wejściówke w poku
To na kartę nie jest automatycznie nabijana? Też trzeba odbierać ten świstek?
Tak.
Podejrzewam, że kart wydano więcej niż miejsc na sektorach B i D
za oficjalna:
[pre]
Jeżeli byłeś w posiadaniu karnetu na jesienne mecze Cracovii, bilet na Trening Noworoczny
zostanie automatycznie wgrany na Twoją Kartę Kibica. Ważne: przychodząc
na stadion ?Pasów", weź ze sobą Kartę Kibica.
[/pre]
Tak tylko z tym że karta kibica jest potrzebna w tym wypadku dla karnetowiczów,ale dla tych co nie mieli karnetów, a są w bazie zarejestrowani wystarczy przyjść do POKA i dostaną wejściówkę tylko z kodem kreskowym,jak normalny bilet.
Zapomnieli jeszcze napisać że :
Łatwiej jest wielbłądowi przejść przez ucho igielne
niż kibicowi Cracovii wejść na TN jedną bramką z nadgorliwą ochroną
To jak karnetowcom nabijają domyślnie to ile tych wejściówek dla pospólstwa zostanie?
Kolejny argument za nabywaniem karnetów. ;)
No proszę... Czyli jednak da się. Czyżby dlatego, że w tym roku nie będzie już na kogo zwalić i trzeba byłoby brać na swoją klatę?
5 dni później
Zabunkrowana laska którą ledwie idzie dojrzeć z auta. Objeździłem kasy po dwa razy nim postanowiłem wysiąść i upewnić się przed zagotowaniem że wszystko zamknięte.
No dobra, nowy rok to czas na nowe karnety. Wie ktoś kiedy będą ?
Zostało 6tyg. do pierwszego meczu, więc pewnie na dniach jakieś info powinno się pojawić odnośnie cen i terminów, tak by na miesiąc przed rozpoczęciem rundy ruszyć ze sprzedażą dla tych co karnety posiadali, a potem otwarta sprzedaż. Przynajmniej tak się wydaje, a jak będzie to zobaczymy :)
Ceny są teraz świetne, oby pozostały na takim poziomie i karnetów na pewno zejdzie satysfakcjonująca ilość.
[url=http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/ceny_karnetow_i_biletow_na_wiosenne_mecze_cracovii]ceny karnetów[/url]
Bilety tanie jak przysłowiowy barszcz
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/ceny_karnetow_i_biletow_na_wiosenne_mecze_cracovii
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)