alocha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A czy ktoś może mi wytłumaczyć, jak działa
> zniżka za przyprowadzenie osoby która karnetu
> nie miała? Ja mogę przedłużyć swój karnet
> tylko do soboty, a "wolna" sprzedaż rusza od
> poniedziałku, to znaczy, że uwierzą mi na
> słowo, że znajomy przyjdzie i kupi karnet?
Wykupujesz nie-imienny voucher za równowartość ceny karnetu na dany sektor bez zniżek i dajesz go osobie, którą chcesz wkręcić lub komu tylko chcesz, wtedy ta osoba pokazuje ten voucher w kasie i dostaje karnet. Rozliczyć się musicie już między sobą.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Dzieki za info. Widze, ze procedura łatwa i przyjemna :/ Ciekawe ile osób skorzysta...
Wg. oficjalnej w minionym tygodniu sprzedano 1525 karnetów.
Panowie, nigdzie nie mogę znaleźć info... czy w godzinach sprzedaży karnetów jest możliwość zarejestrowania się w bazie i zrobienia fotki dla nowej osoby?
Można i trzeba!!!TYLKO PASY!!!
Dzięki za szybką odpowiedź, bo mi koleżanka dziurę w brzuchu wierci od rana ;)
Do kiedy sprzedawane są karnety?
Mogę się mylić ale wydaje mi się, że jak tylko chcesz to możesz kupić karnet aż do końca rundy.
Hmm wątpię by były do końca rundy. Na pewno karnety w sprzedaży do pierwszego meczu z Lechią ;) Pewnie jeszcze potem przez jakiś czas będą, bo zagramy 3 mecze z rzędu u siebie i może będzie jeszcze możliwość kupna karnetu na te ostatnie 4 mecze w sezonie, ale co to za pytanie w ogóle? :) Trzeba lecieć na Kałuży i kupować od razu karnet ;)
3lvis Napisał(a):
> To się zrewanżuj i też jej dziurę wywierć. ;)
>
> A potem bierz ją na Kałuży, rób jej zdjęcie i
> kupuj karnety.
Karnet miałem od początku istnienia nowego El Passo, ale od października zostałem włączony w poczet studentów i ze względów ekonomicznych rezygnuję z wygody;)
Też jestem studentem ale 55 zł za całą rundę to naprawdę nie duże pieniądze i niewiele oszczędzam więc wolę kupić karnet i mieć spokój a nie myśleć potem o biletach przed każdym meczem.
Oczywiście racja, ale po doświadczeniach z rund poprzednich (co mecz komuś kupowałem bilet) oraz fakt, że na stadion mam 5 minut z AGH, doszedłem do wniosku, że "pojadę" na biletach.
Dodatkowo, może wreszcie oglądnę jakiś mecz z innej perspektywy niż B2. Aha, raz byłem na młynie, ale ciekawi mnie też widok z innych sektorów:)
Promocja - 10% przyprowadzając kogoś kto nie miał na jesień karnetu , dalej aktualna . Byłem we wtorek , nabyłem karnet z 20 % zniżką :) .
do której są dzisiaj (sobota :) ) kasy otwarte ?
isaac Napisał(a):
> do której są dzisiaj (sobota :) ) kasy otwarte ?
Karnety można będzie nabyć od poniedziałku do piątku w godz. od 10:00 do 18:00 przy ulicy Kałuży, a także w soboty (od 10:00 do 15:00).
Ma ktos informacje ile karnetów bylo sprzedanych we wszystkich poprzednich rundach (nowy stadion)? oraz ile sprzedalo sie do tej pory przed zblizajaca sie runda wiosenna?
dziś dostałem szoku zakupując karnet...nie będe wspominał o tym,że nie mieli wydać 15zł :) ale jak usłyszałem pytanie:"czy może pan zapłacić kartą?" to mi szczena opadła :) jest dobrze...można płacić kartą !!! w tym sezonie puchary,a za rok majster !!! :D
isaac Napisał(a):
> dziś dostałem szoku zakupując karnet...nie
> będe wspominał o tym,że nie mieli wydać 15zł
> :) ale jak usłyszałem pytanie:"czy może pan
> zapłacić kartą?" to mi szczena opadła :) jest
> dobrze...można płacić kartą !!! w tym sezonie
> puchary,a za rok majster !!! :D
Karnecik tez juz mam ,co do płatności kartą to powinna to być najzwyklejsza rzecz pod słońcem od dawna ,co do pucharów to dopiero na jesieni będzie nowa edycja PP a co do majstra to być może za rok tylko pytanie w której lidze ? :)
Najpierw musi jeszcze być spełniony jeden warunek :) sprzedaż biletów przez internet wtedy juz tylko z górki hehe
Co do tego warunku, to w tym tygodniu podpisaliśmy umowę z operatorem płatności internetowych. W przyszłym powinniśmy otrzymać API. Teraz tylko pomęczyć się ze SkiDatą i...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)