jest 160 stron, wiec zanim ja to znajde to minie dlugo czasu.. widze ze mi nikt nie pomoze a wystarczy tylko jedno zdanie. ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
to pytanie pojawia sie co 2 strony pewnie, czesciej tylko pytanie od kiedy bilet. a zobacz ile czasu minelo od Twojej pierwszej wiadomosci. jakbys chcial to bys znalazł juz dawno temu
jak nie ma zadnego dokumentu z peselem to musi przyjsc z rodzicem
to wiem , ale chodzi o to czy moze wziąc legitke szkolna ze zdjęciem i do tego np ksiązeczke zdrowia gdzie jest pesel ?
nie
Dlaczego? Czasem taka kombinacja przechodzi.
Jak zawsze mówię, głównie to zależy od dobrej woli osoby pracującej w kasach, czasem wystarczy powiedzieć z pamięci, a czasem trzeba jechać z powrotem po paszport...
Mamy kupiony karnet na sektor B, ja i moja córka.
Dziecko bardzo by chciało, chociaż na jeden mecz iść na sektor rodzinny.
Czy istnieje taka możliwość, abym na jeden mecz "przebukowała" karnet na miejsca
na sektorze rodzinnym.
NIE MOŻNA - na mecz ze Sląskiem poszedłem z córką na rodzinny. Ponieważ mam karnet na E, pytałem się w kasie, czy można zmienić miejsce na jeden mecz. Dostałem odpowiedź, ze nie można. Musiałem kupić nowy bilet, nabity na kartę.
Zróbmy poprostu Biletowe FAQu w ogłoszeniach!
czyli można na jeden mecz mieć na karcie nabity bilet na sektor rodzinny
i karnet na B?
Czyli jedna osoba może teoretycznie siedzieć w dwóch miejscach?
nie
Pytanie czy ktoś komu powiedzieli na Lechu, że ma nieaktualne zdjęcie i żeby zrobił sobie nowe bo go nie wpuszczą na kolejny mecz, zrobił sobie zdjęcie? Zastanawiam się, bo w sumie nie mam ochoty zasuwać pod stadion robić nowe zdjęcie, a wydaje mi się że to fiksował system a nie że moje zdjęcie było nieaktualnie. Ale z drugiej strony wiem jak to u nas wygląda i jeśli faktycznie przy wejściu będzie coś nie tak to potem iść robić nowe zdjęcie, czekać na wejście na stadion to można wejść na drugą połowę :)
bezpieczniej bedzie przyjsc wczesniej
Panowie , moze mi ktos pomoc..
planuje przywiesc na derbowy kolege ktory jest anglikiem , nigdy wczesniej nie byl na meczu Cracovii, przyjazd planuje na sobote czyli dzien przed meczem , tak wiec bedzie to zdecydowanie zapozno by zdobyc jakiekolwiek dobre miejsce..
1- pytanie , jaki dokument on potrzebuje by dostac bilet i rejestrowac sie ( paszport) ?
2- rozumiem ze zdjecie musi byc
3- czy jest jakas zaufana osoba ktora byla by wstanie zakupic bilet wlasnie na jego nazwisko ( jeze;li taka opcja istnieje a powinna bo tak zrobilem ze swoim ojcem) i moje
( ja mam oczywiscie zdjecie,kk i jestem zarejestrowany wiec zemna problemow niema)??i np. dzien przed meczem tj, sobota zaplacil i odebral bilety a kolega dorobil to zdjecie
1. Dowód osobisty lub paszport (musi być PESEL, a że takowy jest tylko w Polsce, a więc potrzebna tylko potwierdzona tożsamość - czyli zdjęcie, imię i nazwisko oraz data urodzenia)
Na oficjalnej jest napisane, że: "Obcokrajowcy chcący obejrzeć mecz na stadionie Cracovii muszą posiadać przy rejestracji w bazie danych jakikolwiek dokument ze zdjęciem (np. paszport, prawo jazdy, ID)."
2. Musi być
3. Aby zarejestrowano osobę w bazie, musi być wykonane zdjęcie, nie da się go "dorobić" później, a więc kupno przed zrobieniem zdjęcia jest niemożliwe
czy chodzi o to ze kolega bedzie wczesniej czytaj w sobote, to moglbym mu pomoc z formalnosciami przy kasie ewentualnie
Santo chodzi o to by zabukowac bilet ( na dobre miejsce czyt.VIP ) najlepiej w poniedzialek , ew.wtorek,
kolega bylby w sobote zemna, a jak z doswiadczenia wiemy , tymbardziej mecz derbowy miejsca najlepsze juz beda wykupione..
dlatego tez myslalem ze istanieje opcja ze mozna wykupic wczesniej ze ktos to zrobi a dzien przed dokonac tylko formalnosci tj, rejestracja,zdjecie no i oczywiscie zaplacic za bilety i pomoc.
Teoretycznie jest to możliwe. Musiałbyś znaleźć kogoś kto na mecz się nie wybiera. Osobnik ten kupiłby bilet na "dobre miejsce czyt VIP", Twój kolega w sobotę by się zarejestrował a wyżej wspomniany osobnik przeniósłby swój bilet na Twojego kolegę, innego wyjścia nie widzę. Powodzenia w szukaniu ludzi, którzy na derby się nie idą.
Czy jako student w kupię dzisiaj przed meczem bilet za 7,50 ?
0 informacji dla studentów na cracovia.pl
5-3 przed meczem 5tke potem 7,5 nie wiem ile w dniu meczu chyba logicznie byloby dyche. tej informacji rzeczywiscie brakuje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)