Mam mały problem. Moja siostra chciałaby iść na mecz ale właśnie skończyła 18 lat, nie ma jeszcze dowodu ani innego dokumentu z nr pesel. W takim razie dopóki nie będzie miała dowodu nie może się zarejestrować i nie wejdzie na mecz czy mimo, że jest już pełnoletnia opiekun może potwierdzić jej pesel?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
ksiazeczka zdrowia
audax Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ksiazeczka zdrowia
A osoba NIEPEŁNOLETNIA nie mająca dowodu , paszportu może się zarejestrować na książeczkę zdrowia ?
To książeczka zdrowia jest jeszcze oficjalnym dokumentem? Tam pesel jest wpisany gdzieś z boku długopisem i nie ma przy tym żadnych podpisów i pieczątek nawet. Mam nadzieję, że się do tego nie przyczepią.
Miszczu2007 Napisał(a):
> To książeczka zdrowia jest jeszcze oficjalnym
> dokumentem? Tam pesel jest wpisany gdzieś z boku
> długopisem i nie ma przy tym żadnych podpisów i
> pieczątek nawet. Mam nadzieję, że się do tego
> nie przyczepią.
Tak sam mam wyrobioną karte kibica na książeczke zdrowia
pozdrawiam :)
Mi na legitymacji szkolnej nie chcieli mimo wypisanego tam peselu, nazwiska i zdjęcia, czyli teoretycznie wszystkiego co potrzebne; musiałem wracać po paszport...
A moim młodym wyrobili "na krzywy ryj" tzn wystarczyło, że podałem PESEL " z głowy czyli z niczego". Ale oni byli wtedy w wieku 8-10 lat
kiedy ruszy sprzedaż biletów na ŁKS?
pewnie tradycyjnie od poniedziałku
o, to super :) to uda mi się za jednym zamachem na Odense bilet kupić :)
odradzam... słyszałem, że wbrew twoim przewidywaniom nie będą tam puszczać hymnu LM
polecam YT - wyjdzie ci taniej
w dniu meczu rozumiem otwarte sa punkty do robienia zdjec itd, jak to mniej wiecej wyglada czasowo, wie ktos? np w przypadku meczu z LKS o 1430, i czy w sobote rowniez bedzie sie dalo? (mecz w niedziele).
Musze kobietke zabrac do wypelnienia procedury rejestracyjnej, kupic bilet etc, chcialbym aby to plynnie poszlo, nie chce aby jej pierwsze pasiackie wrazenia polegaly na zderzeniu z machina administracyjna i polegaly na staniu w godzinnej kolejce.. heh
Najlepiej takie rzeczy jak wyrobienie karty zrobić w tygodniu.W dniu meczu zawsze są spore kolejki do zdjęcia i przy każdej osobie schodzi parę minut.Więc w dniu meczu jeżeli chcesz to zrobić to pasuje być ok dwóch godzin przed meczem,żeby uniknąć późniejszych kolejek.
ronnie79 Napisał(a):
Więc w dniu meczu jeżeli chcesz to
> zrobić to pasuje być ok dwóch godzin przed
> meczem,żeby uniknąć późniejszych kolejek.
tak zakladam, miec zapas, ale czy w sobote rowniez bedzie sie dalo? czy to jak zwyczajny tydzien i w zwiazku z tym nie.
Pewnie w sobotę też, akurat też mnie to interesuje; musimy poczekać do poniedziałku-wtedy zapewne będzie oficjalny komunikat klubu, co do sprzedaży biletów na ŁKS.
Spotkanie z ŁKS Łódź odbędzie się w niedzielę, 11 września o godzinie 14:30.
HARMONOGRAM SPRZEDAŻY BILETÓW:
Od poniedziałku (5.09) do piątku (9.09) Punkty Obsługi Kibica będą otwarte w godzinach 12-20.
W sobotę zapraszamy od 12 do 18.
W niedzielę sprzedaż rozpocznie się o godzinie 10 i będzie trwała aż do rozpoczęcia spotkania.
bilety zawsze mozna kupowac od poniedzialku, oznacza to ze pracuje ludzie w tych kasach i zdjecie tez mozna wtedy robic
Karnety są jeszcze w sprzedaży?
4 dni później
bilety na Śląsk będą od poniedziałku (dzień po meczu z ŁKSem)?
juz pisalem ze bilety zawsze sa od poniedziałku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)