tak a co potecjalni kibice powiedzą na takie najeżdżanie na klub, na marketing, na narzekania jak to w cracovi działają systemy, jakie to problemy są na bramkach, jakie kolejki, jaka osluga nie miła, ja zdjecia nie działają, na stadion sie nie da wejsc wszystko według niektorych forumowiczów na cracovi jest nie tak, wystarczy isc do klubu i rozwiazac pojedyncze problemy, gdyż nie jest juz tak zle jak było na początku, a nie buczeć na forum czy to nie odstrasza,takie narzekania? niektórzy pokusili się nawet jednym czasem pisac jak to wspaniale jest po drugiej stronie a jak u nas zle ;/
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Wredna, nie dopełniłaś obowiązku każdej nowej forumowiczki. Najpierw wklej swoje zdjęcie, a potem pisz.
Przeglądałem pewien wątek na forum cweLki, mówią, że wpuszczanie ich na sektor gości było naprawdę szybkie. Za to jednak naszym należą się pochwały, miejmy nadzieję, że to będzie standard również na innych stadionach.
@rmszar... jak zwykle w formie.
edit:
wredna zrozum, ze to klub ma wychodzić naprzeciwko kibiców! Właśnie o to chodzi, żeby być jak najlepiej funkcjonalnym a nie że "tak nie będzie i morda w kubeł. bo tak"
rmszar nie wprowadzaj wrednej w blad bo jest to obowiazek kazdego nowego forumowicza a to ze Panie nie dbaja o te niepisane reguly jak faceci to juz nie nasza wina prawda? przeciez to nic seksistowskiego chodzi tylko o to by wiedziec mniej wiecej do kogo sie pisze prawda
gdzie jest ten wątek?
Po wpisach wrednej widać,że to pracownik MKS.
mariusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po wpisach wrednej widać,że to pracownik MKS.
No. Jak wredna to musi być z MKSu.
bielizna Napisał(a):
> mariusz Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Po wpisach wrednej widać,że to pracownik MKS.
>
>
> No. Jak wredna to musi być z MKSu.
No właśnie !!! Wszak tylko bielizna wie z jaką kobietą ma do czynienia...
hmm, jak po bieliznie mozna stwierdzic ze kobieta jest wredna?
nie że jest wredna tylko gdzie z nią chodzi :)
I przez taką wredną wątek o karnetach,biletach zamienił się o kobietach jak zwykle zresztą w męskim gronie ;)
SaNtO Napisał(a):
> hmm, jak po bieliznie mozna stwierdzic ze kobieta
> jest wredna?
widzę że jeszcze wiele przed Toba :D
SaNtO Napisał(a):
> hmm, jak po bieliznie mozna stwierdzic ze kobieta
> jest wredna?
Dla eksperta to nic trudnego.
5 dni później
Witam. Nie wiem czy to dobry wątek, ale myślę, że ktoś udzieli mi odpowiedzi na moje pytania. a Więc do rzeczy. Mieszkam kawałek od Krakowa a na nowym stadionie Cracovii jeszcze nie miałem okazji być... W czasie gdy Cracovia grała na hutniku z mojego miasta często były oraganizowane wyjazdy z których oczywiście korzystałem. Teraz chciałem sie wybrać na nasz stadion. Obiecałem dziewczynie, że ją zabiorę, wiec jaki sektor byłby dla nas odpowiedni? Myślę, że z Nią młyn jednak odpada. A chciałbym też pośpiewać, wiec prosze o doradzenie odnośnie sektoru . Czy będziemy mogli mieć miejsca obok siebie?Czy jakoś osoby mające karnety mają pierszeństwo do zajmowania miejsc? Karty kibica wyrobimy sobie oboje, bo myślę, że spodoba jej się i częściej będzie chciała chodzić ;> Bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam ;)
Myślę, że sektor B będzie odpowiednim miejscem dla Ciebie i dla dziewczyny. Myślę, że nie będzie tam problemu z numeracją miejsc, chociaż wiele osób stoi co mecz na "swoim" upatrzonym już miejscu ;)
sektor E2 też jest z super widocznością i blisko młyna. Balkon fajny, ale tak jakoś daleko od murawy, cięzko MI czuć atmosferę.
odsuń się od wejscia na sektor, bo mogą zaslaniać ;)
Sektor B2-B3 polecam, a co do miejsc, to jednak teraz większość już pilnuje swoich, ja siadam na tym co mam karnecik kupiony :) Mimo wszystko nie sądzę by były problemy ze znalezieniem dwóch miejsc koło siebie, w jakimś fajnym miejscu.
Jeśli nie młyn, a chcesz pośpiewać, to zdecydowanie B. :) Na balkonie na E byłem na sparingu z Ruchem i każda próba włączania się do dopingu z dołu była przyjmowana niechętnie, bo na pierwszym miejscu było narzekanie na ''nieudolną grę tych pajaców'' Może na zwykłym meczu jest inaczej, jednak już tam nie pójdę. ;)
E to nie balkon, balkon jest F i H
jesli randka to na I by nie psuc nerwów innych kibiców którzy przyszli dopingowac i ogladac spotkanie. jesli potrafisz przez 90 minut nie trzymac za reke kobity to wtedy B a na A tez sie czasem cos zaspiewa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)