Tylko gotówka ! Cracovio tylko gotówka!
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Mają być trzy terminale do płacenia kartą, niestety nie znam dokładnej daty, kiedy zostaną zainstalowane [ ponoć w czasie krótszym niż 5 tygodni ].
W czwartek było sprzedanych ponad 1000 karnetów.
Najważniejsze info: [b][u]KARNETY DLA DZIECI NA SEKTOR RODZINNY KOSZTUJĄ 1 ZŁ + WYROBIENIE KARTY 10 ZŁ[/u][/b]
A ja w tej sprawie wysłąłem do klubu informację i od dwóch tygodni nie doczekałem się odpowiedzi, to cieszy :D
[quote=rmszar]
Najważniejsze info: KARNETY DLA DZIECI NA SEKTOR RODZINNY KOSZTUJĄ 1 ZŁ + WYROBIENIE KARTY 10 ZŁ
[/quote]
czy dla kobiet na sektor I analogicznie również 1 zł ?
TRadycyjnie co jakiś czas zapytam.Kiedy ruszy strefa kibica:D??Będę pytał do skutku:D
LucasKsc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> TRadycyjnie co jakiś czas zapytam.Kiedy ruszy
> strefa kibica:D??Będę pytał do skutku:D
Szkoda tylko ze nikt tego niewie.
I tradycyjnie, póki nie zostanie ona zrobiona, nie będzie odpowiedzi. Szkice i założenia strefy kibica były gotowe przy okazji budowy nowej strony, ale temat nie został zrealizowany.
O 11.25 byłem dziś pod kasami, spodziewałem się że będę pierwszy w kolejce, a tu już przede mną 12 osób :). Kolejka rosła i rosła tak że jak odchodziłem ok.12.20 było w niej ok.30-40 osób. Tak więc wygląda to niezle, tym bardziej że dużo osób kupowało karnet dla siebie i dla kogoś, a niektórzy nawet po kilka.
Alaska Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Najważniejsze info: KARNETY DLA DZIECI NA
> SEKTOR RODZINNY KOSZTUJĄ 1 ZŁ + WYROBIENIE KARTY
> 10 ZŁ
>
>
> czy dla kobiet na sektor I analogicznie również
> 1 zł ?
Dla kobiet 1 zł za bilet a nie za karnet.
Byłem dziś o 16:30 przede mną jedna kobieta kupowała karnet... ogólnie pustki pod kasami.
Też dziś kupowałem i z tego co widzę to zawsze ktoś stoi pod okienkiem, więc źle nie jest. Chyba nie oczekujesz, że przez 8 godzin dziennie będą kolejki jak przed meczem...
parę pytań:
1. Czy dziecku półtoramiesięcznemu można wyrobić kartę kibica??
2.Czy mogę z dzieckiem półtoramiesięcznym wejść na sektor A bez kupowania biletu dla dziecka półtoramiesięcznego??
3.Czy mogę kupić sobie i w/w dziecku bilet na sektor rodzinny, po czym wyjść z dzieckiem w trakcie meczu, zostawić go mamie i wejść na sektor A, na który mam wykupiony karnet??
1. można
2.tak
3.tak
Santo-jesteś pewny 3?? bo mnie chuj strzeli jak wyjdę w połowie i nie wejdę nazat
przepraszam sam zaczalem o tym teraz myslec. jesli masz karte kibica to dane są ładowane na karte i ciekawe czy system jest w stanie ogarnąć karnet plus bilet. moze jest mozliwosc by dostac bilet na I z kodem i wtedy nie ma problemu
Kumpel gra w Cracovii i dostaję karnet na I, jak kupuje bilet na D to "usuwają" mu jakby ten karnet.. Nie wiem na czym to polega ..
hamer
3. NIE
W systemie jesteś wylogowany.
A ad.1. Jest możliwość .... ale to nie powinno trafić na forum
Nie ma co oczekiwać że tłumy po karnety będą non stop. Myślę że wynik na dzień dzisiejszy i tak jest niezły (choć nie znam oficjalnych liczb). Ale zakładam że większość karnetowiczów z wiosny swój karnet przedłużyła a ci którzy tego nie zrobili, kupili karnet na inne miejsce. Tak jak pisałem parę postów wyżej w poniedziałek gdy ruszała wolna sprzedaż kolejka była spora, a przeważnie ludzie kupują karnet dla siebie i dla kogoś. Zresztą karnety powinny się teraz sprzedawać dużo lepiej, bo po pierwsze wiele osób poprzedni sezon potraktowało przejściowo, tzn. szukało swojego miejsca na nowym stadionie. W poniedziałek zauważyłem że parę osób (w tym także ja) przyszło z biletem z poprzedniej rundy by kupić karnet na to samo miejsce :) Swoją drogą mam nadzieję że to moje miejsce nadal będzie szczęśliwe, bo jak na razie gdy na nim byłem jeszcze nie przegraliśmy :) (na wiosnę nie było mnie tylko na Widzewie), a siedziałem na nim od meczu z Lechem. Po drugie dużo ludzi na wiosnę nie kupowało karnetów bo nie wiadomo było jak to będzie, czy będziemy coś grać czy nadal będzie taka kicha jak na jesieni kiedy człowiekowi odechciewało się iść na stadion. Poza tym poprzednia runda była świetna pod względem atmosfery na trybunach, to na pewno zachęciło sporo osób które w tym sezonie po raz pierwszy pojawiły się na naszym stadionie, lub osoby które dawniej chodziły na mecze sporadycznie, do kupna karnetu. Tak więc będzie dobrze:)
poprzedni sezon jechalem na biletach ;> jednak jak w 2 meczach padaly bramki a ja stalem jeszcze w kolejce do kasy musialem zaopatrzyc sie w karnecik =]
idzie jak krew z nosa, niewiasta mnie sklela za to ze ja wyslalem po karnety, upal, po 50 min stania blisko udaru slonecznego w koncu przy okienku, prosi o 2 karnety, 2 miejsca kolo siebie, gosc POKAZUJE jej na monitorze, ona pokazuje palcem "ktore", dobrze, wreszcie, w naiwnosci na pierdolone wydruczki nie spojrzala, a w domu co, miejsca 101 i 104? k... j... MAC! czy to takie trudne sprzedac 2 miejsca kolo siebie? juz widze te kolejki przed kazdym meczem bo cos sie zjebalo, pierdolona amatorka!
excuse my french!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)