ja się kiedyś o to pytałem mailowo i podobno można, tyle że odpowiedź dostałem w dniu meczu, więc nie dałem rady spróbować czy działa coś takiego
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Khalidzie- można tak zrobić. Tak samo z biletem.
Co do ustawy- we właśnie procedowanym projekcie zmiany pojawia się wykroczenie pt.: zmiana sektora w trakcie meczu.
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
: zmiana
> sektora w trakcie meczu.
Jak zdefiniowali sektor?
Witam mam pytanie czy punkt referencyjny (w celu wyrobienia karty) jest nadal czynny w soboty ? a jeśli tak to w jakich godzinach ?
z góry dzięki za info !
Zamknięty jest do końca czerwca. Od lipca startują.
Karnety:
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/sprzedaz_karnetow_ruszy_w_najblizszy_piatek
No no, fajny pomysł z tą przedsprzedażą biletów. Może wreszcie znikną kilometrowe kolejki do kas przed meczem.
"kup wczesniej,plac mniej" to jest chore! Zdarzaja sie przypadki ze nie dosc ze trzeba pokonac ponad 100km aby dostac sie na stadion to jeszcze wpieprza Ci drozszy bilet...Ledwo sie utrzymalismy i bilety dla takich jak ja zdrozaly o 50%!
To haslo to jest wymowka bo nasz wielki Comarch nie potrafi stworzyc sprzedazy biletow przez internet.
Dobrze ze przynajmniej nie chodzi tutaj o duze kwoty...
Wygląda na to,że będziemy chyba mieć najtańsze bilety w lidze...?
Czeska Komedia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "kup wczesniej,plac mniej" to jest chore! Zdarzaja
> sie przypadki ze nie dosc ze trzeba pokonac ponad
> 100km aby dostac sie na stadion to jeszcze
> wpieprza Ci drozszy bilet...Ledwo sie utrzymalismy
> i bilety dla takich jak ja zdrozaly o 50%!
> To haslo to jest wymowka bo nasz wielki Comarch
> nie potrafi stworzyc sprzedazy biletow przez
> internet.
> Dobrze ze przynajmniej nie chodzi tutaj o duze
> kwoty...
Bardzo dobra akcja, znikną ogromnę kolejki (przynajmniej mam taką nadzieję). Poza tym nie wierzę, że nie masz żadnego znajomego w Krakowie, który by Ci kupił bilet 5 dni przed meczem.
Mamy najtańsze bilety i karnety w lidze i ZUPEŁNIE nie ma na co narzekać z tą akcją, a jak nie to kupuj karnet.
czeska Komedia - kup karnet (tani jak barszcz) i kłopot z głowy!!!
no rzeczywiście 5zł wiecej zapłacisz... skandal.
karnety taniocha: nieco ponad 11zł za mecz na sekt A i B, przy kontynuacji ok. 10,50 zł
Pomysł "kup wczesniej, płać" mniej uważam za bardzo trafiony. Przy czym mam jedno małe ale: dla osób spoza Krakowa przydałaby się mozliwośc kupienia biletu przez internet. Co prawda można poprosić znajomego, ale jak się coś samemu zrobi, to ma się z głowy.
Niestety, sprzedaż przez internet jeszcze nie jest możliwa i nie ma podanego żadnego, nawet orientacyjnego terminu, kiedy ruszy osławiona "Strefa kibica".
1. Zastąpie VOJNARA i napisze jakbym miał 100kg:
"Kupowac KARNETY!!!!" i tyle. :)
2. Zasada "Kup wcześniej" podobna do powszechnej w tanich liniach lotniczych
a ostatnio autobusowych. Tam się świetnie sprawdza czy sprawdzi się na stadionie? Mam raczej mocno sceptyczne podejście ale zobaczymy po rundzie---> wniosek KUPOWAĆ KARNETY!!!:)
3. Czeska Komedia nie ma racji ,że marudzi bo ceny wejściówek są OK. natomiast ma rację ,ze to zdrowy obciach ,że w 2010/2011 roku CAŁY ROK nie wystarczył aby sprzedaż przez internet uruchomić:( ---> ale plotki mówią ,że będzie już "za 5 tygodni"---> wniosek KUPOWAĆ KARNETY!!! :)
Ło matko.
Bilety tanie jak barszcz i jeśli kopacze będą grali jak na wiosnę to raczej mamy pełny stadion co najmniej na kilku meczach w związku z czym w dzień meczu może nawet nie być możliwości zakupu.
Oby!
Nie ma co marudzić! Brawo MKS-owi za ceny, taczki za brak strefy kibica!
Na prawdę ceny godne. Na tę rundę kupuje karnet już bez wymówek.
Polityka klubu w sprawie biletów jak dla mnie bardzo mądra. Zapełnimy najpierw to co mamy, przyzwyczajmy "nowych" lub "nowo starych" kibiców Cracovii do chodzenia na mecze, a później stopniowo powinniśmy podwyższać ceny, ponieważ bez większej kasy nie ma bardzo dobrych wyników w sporcie.
Wszyscy po karneciki!!!
Czy karnet będzie obowiązywał na ew. mecze Pucharu Polski?
pewnie zrobią wejściówki na PP za darmo dla karnetowiczów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)