Byłem wczoraj po bilety - koleji wielkiej nie bylo ale podobno biletów tez wiele juz nie ma wiec radziłbym sie spieszyc...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Starczy dla każdego ;)
Czeska Komedia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podobno nie ma juz biletow na sektor J :(
Swoją drogą, pytanie nieco teoretyczne bo zapewne niestety nie będzie takiej potrzeby, chociaż... Czy w obecnej sytuacji klub może sprzedawać bilety na sektor J?
mam pytanko. czy jeżeli osoba ma już bilecik, ale niestety okazało się że nie może pójść, to czy można w kasie przenieść ten bilecik na kogoś innego?
Panowie i Panie namawiamy znajomych chłopaka,dziewczyne itp. na sobotnie widowisko. Dzwonić po znajomych namawiać ludzi w szkołach w pracy na uczelniach. Jest to mecz mega ważny dla nas jak każdy :). Musimy troszke się My wykazać ludzie z FORUM my też możemy mieć bardzo duży wkład w frekwencje i mobilizacje, także Panowie i Panie brać telefony i zapraszać na sobotnie popołudnie na ul.Kałuży ( ma być bardzo dobra pogoda 30 stopni).
Mam pytanie odnośnie tego czy można wejść na stadion po pierwszej połowie? Mam w środę egzamin i pokrywa się niestety z meczem:(
Cola Napisał(a):
> Mam pytanie odnośnie tego czy można wejść na
> stadion po pierwszej połowie? Mam w środę
> egzamin i pokrywa się niestety z meczem:(
wejdziesz bez problemu.
leszeczek Napisał(a):
>
> Swoją drogą, pytanie nieco teoretyczne bo
> zapewne niestety nie będzie takiej potrzeby,
> chociaż... Czy w obecnej sytuacji klub może
> sprzedawać bilety na sektor J?
Jesienią na derby klub podobno sprzedawał, ale w czasie meczu nie widziałem tam ani jednego człowieka.
Sprzedawali, ale pewnie tam chętnych nie było bo były miejsca na innych trybunach .
Może bali się tam iść, żeby ich ktoś za psiury nie wziął ;)
mcz_ Napisał(a):
> leszeczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> >
> > Swoją drogą, pytanie nieco teoretyczne bo
> > zapewne niestety nie będzie takiej potrzeby,
> > chociaż... Czy w obecnej sytuacji klub może
> > sprzedawać bilety na sektor J?
>
>
> Jesienią na derby klub podobno sprzedawał, ale w
> czasie meczu nie widziałem tam ani jednego
> człowieka.
Ja kilku naszych widziałem :)
Mam pytanie, brat nie da rady iść na mecz co musze zrobić żeby mógł wejść ktoś na jego bilet?
Wprowadzić wirusa do systemu
jeryksc Napisał(a):
> Mam pytanie, brat nie da rady iść na mecz co
> musze zrobić żeby mógł wejść ktoś na jego
> bilet?
Jak jesteście bliźniakami jednojajowymi to możesz zaryzykować:)
A no poważnie to chyba jest możliwość przepisania biletu w kasie, ale obawiam się, że brat musiałby to zrobić osobiście. (zakładam, e też jesteś w systemie, bo jak Cię nie ma to musicie tam dylać we dwójkę) Upewnij się telefonicznie, nr znajdziesz na stronie klubu: http://beta.cracovia.pl/pilka-nozna/klub/kontakt
.(usunac .. nie ten watek :) )
Jak zgubiłem KK na której był karnet wyrobią nową na miejscu, czy jest jakiś czas oczekiwania?
Płacisz 10 zł za nową kartę i wyrabiają Ci na miejscu blokując automatycznie starą kartę.
Bilety na mecz z Widzewem sprzedają się bardzo dobrze :)
Nie może to dziwić wszak gramy kolejny mecz z gatunku o życie, ponadto znany przeciwnik, dobra pora meczu oraz przewidywana letnia aura tylko wzmagają zainteresowanie krakowian sobotnią konfrontacją przy ul.Kałuży
Z moich szacunków wynika, iż frekwencja może być wyższa niż na meczu z Lechem - czyli najpewniej przekroczy 12.000
Od 13 do 15 ciągle przy kasie pare osób!!!TYLKO PASY!!!
Ja mysle ze bedzie kolo 11-12 tyś. A jutro kumulacja pod kasami :)
Mam pewne info (telefoniczne) od kobity sprzedającej precle nieopodal, że będzie komplet.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)