Dzisiaj do każdego biletu dodatkowo dostaje się GW. To jakiś żart?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
na plot i palisz ;)
Jakby paieru w klopie zabraklo....
Staszek jak myslisz dlaczego My kupujemy karnety???:)
Właśnie żeby nie dostawac GW ;) , do biletów
Że tak to ujmę- problem usunięty, sprzedaż biletów odbywa się bezproblemowo.
100kg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Staszek jak myslisz dlaczego My kupujemy
> karnety???:)
> Właśnie żeby nie dostawac GW ;) , do biletów
dobre :)
Witam mam pytanko odnośnie kart kibica ponieważ wybieram się na mecz z Polonią Warszawa a nie mam jeszcze karty a chciałbym ją wyrobić czy zrobię to na miejscu i od razu w kasie nabije sobie bilet na mecz?
Nie musisz mieć karty kibica żeby wejść na mecz. A jak bardzo chcesz kartę kibica to zrobisz ja przed meczem i nabija czy na nią bilet, ale licz się z tym że będą spore kolejki bo bilet.
W uzupełnieniu: nie musisz mieć karty kibica, wystarczy,że zrobisz zdjęcie biometryczne w punkcie obsługi kibica pod stadionem i wprowadzą Twoje dane do systemu, trwa to krótko,ale tak jak wyżej napisano bezpośrednio przed meczem będą kolejki.
ale wyrób sobie kartę. Bardzo wygodne, wbijaja bilet czy karnet na plastik- a jak - "za 5-ć tygodni" - uruchomia sprzedaż internetowa to wogóle nie będziesz musiał do kas chodzić
8 dni później
Hej
Jestem z Lublina, chcialabym zrobic prezent mojemu chlopakowi i kupic mu bilet na mecz Cracovia - Polonia W. (7 maja), niestety nie widze mozliwosci kupienia go przez internet. Czy moze wiecie jak to zrobic? Czy bilety mozna kupic tylko w kasach?
Dzieki z gory!
J.
Tylko w kasach. Możliwość zakupu przez internet pojawi się za około 5 tygodni.
:( dzieki
Bilety będą na pewno w dniu meczu.
8 dni później
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tylko w kasach. Możliwość zakupu przez internet
> pojawi się za około 5 tygodni.
wierzysz w to??
Wszyscy wierza..
potwierdzam 5 tygodni ;)
do usunięcia
11 dni później
Czy ma ktoś jakieś info co do sprzedanych biletów??
Tak, telefoniczne.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (1)