Witam.
Jestem nowy na forum.
Mam pytania odnośnie meczu z Lechem. Nie znalazłem nigdzie info.
Nie mam zdjęcia- czy wystarczy jeżeli w niedziele pod stadionem będę o 16 czy lepiej być wcześniej? Czy punkty gdzie będę mógł zrobić zdjęcie będą wtedy czynne?
Mam do KR ok. 300 km i trochę utrudnione możliwości transportowe więc to dla mnie ważne...
Z góry dziękuję za pomoc.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
loko233 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam.
> Jestem nowy na forum.
> Mam pytania odnośnie meczu z Lechem. Nie
> znalazłem nigdzie info.
> Nie mam zdjęcia- czy wystarczy jeżeli w
> niedziele pod stadionem będę o 16 czy lepiej
> być wcześniej? Czy punkty gdzie będę mógł
> zrobić zdjęcie będą wtedy czynne?
> Mam do KR ok. 300 km i trochę utrudnione
> możliwości transportowe więc to dla mnie
> ważne...
> Z góry dziękuję za pomoc.
Przed meczem będą czynne. Lepiej byś był wcześniej bo nie wiadomo na jak długo zrobi się kolejka do zdjęcia, potem do kupienia biletu a na końcu do wejścia.
Pozdrawiam
Jak zwykle co nie którzy czekają na sam koniec i przed meczem są zajebis..te kolejki!!!
Mnie przed meczem z Legią (ok30-40minut) zaskoczyło że była dość spora kolejka do.... zdjęcia. Rozumiem że ktoś może sobie przyjść kupić bilet w dniu meczu choć mimo wszystko czasu jest cała masa ale takie tłumy do zdjęcia. Wiadomo że jak ktoś jest z daleka tak jak kolega co pisze parę postów wyżej nie przyjedzie wcześniej specjalnie zrobić zdjęcia, ale takich osób na meczu jest niewiele a skąd się biorą te tłumy do zdjęcia w dniu meczu?
PS. Orientuje się ktoś czy sprzedają już bilety na mecz z Koroną? Byłem dziś po bilety na Lecha i tak mi się spieszyło że z tego wszystkiego zapomniałem się spytać... :) Ogólnie to według mnie bilety powinni sprzedawać np. od 10, dziś już przed 12 trochę osób się zebrało.
PS2. Chciałem się Was spytać jak działa system przy tym jak wchodzicie na stadion? U mnie na meczu z Legią znowu trochę to trwało, ale jak ochrona powiedziała bym wchodził to nawet nie zapaliło się zielone światło na czytniku tak jak być chyba powinno. Dodam że szedłem na sektor B, kiedyś podobnie miałem na sektorze E.
Muszę to napisać: wielu najaktywniejszych forumowiczów nie chodzi na mecze Pasów; tak na hokej, jak i na piłkę. Nasuwa ię więc we wniosku przysłowie o ryczącej krowie.
W niedzielę ma być 14 stopni na plusie! Przyjdźmy na stadion wcześniej, unikniemy kolejek jak przed meczem z Legią!
Będą tłumy zobaczycie, kto ma możliwość niech zakupiy karnety,bilety. Myśle że też troszke Poznaniaków pracujących, studjujących w Krakowie będzie chciało zrobić fotki. Panowie i panie nie czekać na ostatnią chwile.
Matthias89 Napisał(a):
> PS. Orientuje się ktoś czy sprzedają już
> bilety na mecz z Koroną? Byłem dziś po bilety
> na Lecha i tak mi się spieszyło że z tego
> wszystkiego zapomniałem się spytać... :)
> Ogólnie to według mnie bilety powinni
> sprzedawać np. od 10, dziś już przed 12 trochę
> osób się zebrało.
>
W rundzie jesiennej można było kupic za każdym razem bilety na dowolne mecze, więc myslę, że pod tym wzgledem nic się nie zmieniło.
Ja się o to pytałem i powiedzieli mi, że sprzedaż jest tylko na najbliższy mecz i, że na dalsze mecze nie sprzedają!
Szkoda, że będzie tak ciepło bo jak był mrozik na Legii to nikomu nie przyszło na myśl siedzieć na B tylko wszyscy stali i dopingowali a wolę oglądać mecze na stojąco :D
Zdjęcia robią i będą robić , już w bazie jest ponad 23-24 tysiące ludzi chodzących na CRACOVIĘ.
Klub kiedyś robił badania że kibiców CRACOVII którzy nie wykluczają że mogą pójść na mecz , na stadion jest ok.40 000 właściwie w całej Polsce z przewagą Polski południowo wschodniej.
Klasyfikacja ekstraklasy po 17. kolejce pod względem średniej kibiców na mecz:
1. Legia Warszawa - 19.678 (8 meczów, łącznie 157.429)
2. Lech Poznań - 19.493 (8 meczów, łącznie 155.951)
3. Wisła Kraków - 13.112 (8 meczów, łącznie 104.900)
4. Korona Kielce - 11.093 (8 meczów, łącznie 88.748)
5. Widzew Łódź - 8.861 (9 meczów, łącznie 79.751)
6. Cracovia Kraków - 8.725 (8 meczów, łącznie 69.800)
7. Górnik Zabrze - 8.656 (9 meczów, łącznie 77.905)
8. Śląsk Wrocław - 7.975 (8 meczów, łącznie 63.800)
9. KGHM Zagłębie Lubin - 7.661 (9 meczów, łącznie 68.949)
10. Lechia Gdańsk - 7.232 (9 meczów, łącznie 65.087)
11. Ruch Chorzów - 6.437 (8 meczów, łącznie 51.500)
12. Jagiellonia Białystok - 5.900 (8 meczów, łącznie 47.200)
13. Arka Gdynia - 4.834 (9 meczów, łącznie 43.510)
14. Polonia Warszawa - 4.585 (9 meczów, łącznie 41.265)
15. PGE GKS Bełchatów - 3.689 (9 meczów, łącznie 33.200)
16. Polonia Bytom - 3.778 (9 meczów, łącznie 34.000)
Nie jest żle ale powinniśmy najbliższymi 2 meczami poprawić średnią....i w tej tabeli i tej z punktami...
Zwłaszcza, że dwa mecze wchodzące do średniej były na SS, gdzie nie dobijaliśmy do 5000, a chyba nawet nie do 4000
Akra też podgoni średnią. Teraz ma na czym
Byłem dzisiaj po bilety, stałem od 12 i powiem że kolejka była dosyć spora także zainteresowanie
jest, dużo miejsc było już zajętych, a jeszcze przecież jest piątek, sobota i w niedziele pewnie będą kolejki jak zwykle.
Będzie Nas Wielu!
Kilkanaście osób w kolejce stoi ale sa czynne 2 kasy i kolejka idzie dość sprawnie mimo że sporo osób kupuje po kilka biletów -ja tez zresztą :)
Po 17-tej kilkanaście osób w kolejce za wejściówkami tyle samo do zdjęcia tylko 2 kasy ale idzie sprawnie zainteresowanie tylko biletami.
Będą w Sobotę jeszcze bilety na hokej ? i gdzie można je nabyć?
Od kiedy będą bilety na niedzielny finał hokeja??
Zibiland Napisał(a):
> Klasyfikacja ekstraklasy po 17. kolejce pod
> względem średniej kibiców na mecz:
> 1. Legia Warszawa - 19.678 (8 meczów, łącznie
> 157.429)
> 2. Lech Poznań - 19.493 (8 meczów, łącznie
> 155.951)
> 3. Wisła Kraków - 13.112 (8 meczów, łącznie
> 104.900)
> 4. Korona Kielce - 11.093 (8 meczów, łącznie
> 88.748)
> 5. Widzew Łódź - 8.861 (9 meczów, łącznie
> 79.751)
> 6. Cracovia Kraków - 8.725 (8 meczów, łącznie
> 69.800)
> 7. Górnik Zabrze - 8.656 (9 meczów, łącznie
> 77.905)
> 8. Śląsk Wrocław - 7.975 (8 meczów, łącznie
> 63.800)
> 9. KGHM Zagłębie Lubin - 7.661 (9 meczów,
> łącznie 68.949)
> 10. Lechia Gdańsk - 7.232 (9 meczów, łącznie
> 65.087)
> 11. Ruch Chorzów - 6.437 (8 meczów, łącznie
> 51.500)
> 12. Jagiellonia Białystok - 5.900 (8 meczów,
> łącznie 47.200)
> 13. Arka Gdynia - 4.834 (9 meczów, łącznie
> 43.510)
> 14. Polonia Warszawa - 4.585 (9 meczów, łącznie
> 41.265)
> 15. PGE GKS Bełchatów - 3.689 (9 meczów,
> łącznie 33.200)
> 16. Polonia Bytom - 3.778 (9 meczów, łącznie
> 34.000)
>
> Nie jest żle ale powinniśmy najbliższymi 2
> meczami poprawić średnią....i w tej tabeli i
> tej z punktami...
Z tej tabeli wynika, że 15 i 16 miejsce powinny być raczej na odwrót, ale mniejsza z tym. Cieszy na pewno frekwencja, biorąc pod uwagę ostatnie miejsce w tabeli i "średnie" szanse na utrzymanie! :)
jeryksc Napisał(a):
> Będą w Sobotę jeszcze bilety na hokej ? i gdzie
> można je nabyć?
Na pewno beda, Fan shop
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)