Jak myslicie, sa szanse zeby trafic jutro 4 bilety w sektorze A lub B w miare blisko środka?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Tak, ale na niższe albo na wyższe rzędy.
pietrolo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> van_basten Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > czy posiadacze karnetów z zeszłej rundy mają
> > wstęp na piątkowy mecz za free, czy muszą
> sobie
> > kupować bilety? tydzień temu w punkcie nie
> > dostałem jednoznacznej odpowiedzi. jeszcze
> jedno
> > mam zamiar się przenieść z sektora B na D,
> w
> > tej sytuacji karnet na sektor D będzie
> > obowiązywał od meczu z legią czy dopiero po
> tym
> > spotkaniu?
>
> Posiadacze karnetów z zeszłej rundy nie mają
> wstępu za free na piątkowy mecz, wszak za ten
> wstęp zapłacili kupując karnet.
>
> Jak kupisz karnet na nową rundę na inny sektor
> to będzie on obowiązywał od następnego meczu.
> Na Legię jeszcze na miejsce z poprzedniej rundy.
Sam klub podawał , że posiadacze karnetów z poprzedniej rundy wchodzą za firko na Legie . Wiec skad masz takie informacje ???
Ssj, może pamięta, co obejmował karnet na jesieni? Polecam przeczytać i pamięć odświeżyć. Karnetowicze i ci, którzy kupili hilety w zeszłym roku nie wchodzą za friko, bo za mecz z Legią już zapłacili.
Co do miejsc na środku A/B, to raczej ciężko, te bikety schodzą w pierwszej kolejności.
Dobra ja źle napisałem , ale chodziło mi o to że mecz z Legia był uwzględniony na karnecie z poprzedniej rundy.
W piątek kupowałem bilet i na B1 miejsca były jeszcze ale w rzędach od 1 do 5 tylko!
Czy karnet z rundy jesiennej jest ważny na ten mecz z legią?
Nie...ludzie, ile razy można pytać o to samo?
Trzeba napisać nowy wątek, przykleić, dodać bębniarza... i tak pewnie nie doczytają...
Jak dzisiaj kupowałem bratu bilet to tak jak mówię, miejsca są tylko na rzędy górne lub te dolne (1-5)
Z tego co pytałem, bilety ładnie schodzą, więc lepiej się spieszyć z kupnem.
Dobre...miejsca są tylko na rzędy górne i dolne:)
są bilety dla studentów po 5 zł :D:D:D:D
Byłem dziś sprawdzić czy mam nabity bilet z jesieni na kartę i o dziwo jest tam gdzie być powinien ;) Z tego co się dowiedziałem jeszcze, to na mecz z Lechem jeszcze biletów nie sprzedają, natomiast jeśli idzie o karnety to ponoć poszło ok.4tys., ciekawe ile w tym prawdy:)
Nie mają powodów, by kłamać. To słaba liczba, ale nasza pozycja w tabeli też nie zachęca do kupna karnetu.
Koledze chodziło zapewne że te 4000 to grubo na wyrost.
Matthias89 Napisał(a):
> Byłem dziś sprawdzić czy mam nabity bilet z
> jesieni na kartę i o dziwo jest tam gdzie być
> powinien ;) [b]Z tego co się dowiedziałem jeszcze,
> to na mecz z Lechem jeszcze biletów nie
> sprzedają[/b], natomiast jeśli idzie o karnety to
> ponoć poszło ok.4tys., ciekawe ile w tym
> prawdy:)
A mi się wydawało, że już sprzedają na wszystkie mecze i zdawało mi się, że ten z tym syfem wbitym w twarz tam mówił. Ale nie jestem pewien, bo nie zwracałem specjalnie uwagi, bo mam karnet i mi to wisi
Ja też chciałem kupić na wszystkie mecze do końca i mi powiedzieli że na razie tylko na mecz z Legią sprzedają!
To czemu sobie karnetu nie kupiłeś?
leszeczek Napisał(a):
> To czemu sobie karnetu nie kupiłeś?
Jeśli jest studentem to musi się opłaca kupić wszystkie bilety niż karnet.
rmszar Napisał(a):
> Nie mają powodów, by kłamać. To słaba liczba,
> ale nasza pozycja w tabeli też nie zachęca do
> kupna karnetu.
Nie sądzę by kłamali tylko nie wiem czy do końca wiedzą ile faktycznie tych karnetów poszło. Pamiętam jak było na jesieni gdy tu na forum każdy podawał inną liczbę sprzedanych karnetów a jedna wykluczała drugą. Teoretycznie wtedy też każdy niby miał informację z kasy, ale każdy miał inną :) Niedawno zresztą ktoś pisał że sprzedano ok.1700karnetów i jeśli wtedy to była prawda to nie wierzę by przez te kilka dni zeszło aż ok.2tys. karnetów... A orientuje się ktoś ile w końcu było karnetów na jesieni? Bo nigdy nie widziałem nigdzie żeby była podana konkretna liczba.
Jeśli idzie o bilety na kolejne mecze to tak jak napisałem nie sprzedają jeszcze. Choć powiedzieli że na Lecha zacznie się sprzedaż dopiero jak zakończy się sprzedaż karnetów. Choć za bardzo mi się to nie wydaje, bo przecież karnety chyba będą jeszcze sprzedawane po meczu z Legią, tylko będą tańsze, chyba że w klubie podjęli inną decyzję. Natomiast parę dni temu pisałem do klubu e-maila z pytaniem o bilety na kolejne spotkania i wtedy dostałem odpowiedz że będą sprzedawane z 1,5 tygodniowym wyprzedzeniem... Oznaczałoby to że nie będzie tak jak na jesieni że można sobie kupić bilet na wszystkie mecze do końca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)