Coś czuje, że jutro ten wątek wielu z nas będzie potrzebny więc trzeba go odkurzyć.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Trochę ludzi się przy okienku kręci wysłałem brata który przyjechał z W-wy i dla niego wielki zaszczyt że wyrobił sobie karte kibica!!!
Jestem pozytywnie zaskoczony brakiem konieczności spoglądania na kamerę przy wejściu na dzisiejszy Trening. Jednak jak się chce, to się da:)
Wejście bez problemu było ZAJEBIŚCIE !!! TYLKO PASY!!!
Bardzo dobrze że zdjęć nie czytali, bo by to trwało godzinami, a tak sie przykladało karte i od razu: "Brama została otawrta".
Tutaj duży plus, że to sobie odpuścili.
Dokładnie. Wszystko sprawnie, aż mnie zdziwiło że tylko przyłożyłem kartę i od razu zielone światło :) W lidze takie rzeczy mi się nie zdarzały :)
No ja też byłem zaskoczony, przyjechałem z kolegą który zdjęcia zrobionego nie miał. Myślę, że trzeba będzie z pół godziny stać z nim by zdjęcie zrobił a tu się dowiaduje, iż nic nie trzeba robić, wejściówki na TN dają bez problemu, wejście na sam stadion również szybko i sprawnie. Szkoda tylko, że na ligowych meczach tak sprawnie to nie działa.
6 dni później
Siema wszystkim wiecie od kiedy Karnety wchodzą w sprzedasz??? bo mam ochotę jeździć na Cracovie.
SignLord Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Siema wszystkim wiecie od kiedy Karnety wchodzą w
> sprzedasz??? bo mam ochotę jeździć na Cracovie.
W sprzeda[b]sz[/b] nigdy nie wejdą...
A ja mam ochotę na sernik...
SignLord Napisał(a):
> Siema wszystkim wiecie od kiedy Karnety wchodzą w
> sprzedasz??? bo mam ochotę jeździć na Cracovie.
W połowie lutego.
jak wiadomo są teraz bilety studenckie za 5zł
chciałbym zapytać kogoś z STC, czy Stowarzyszenie mogłoby podjąć jakies działania aby zarząd wprowadził karnety studenckie na całą runde ? zeby nie chodzic co chwile do kas. Pewnie wielu studentów kupiłoby taki karnet nawet jesli bedą musieli siedziec na tym samym sektorze całą runde
A nie da się kupić wszystkich biletow naraz i nabic na karte?
Teoretycznie powinno się dać. Karnet studencki to po prostu wykupienie wszystkich biletów na rundę.
kobiety muszą zrobić zdjęcie biometryczne i wyrobić karte kibica?laski w paski nadal wchodzą za złotówke? :)
boniekKrK Napisał(a):
> kobiety muszą zrobić zdjęcie biometryczne i
> wyrobić karte kibica?laski w paski nadal wchodzą
> za złotówke? :)
od stycznia podnieśli VAT :D teraz 1zł,23 gr:D
A wcześniej vatu nie było?
Boniek- zdjęcie muszą sobie zrobić, chyba że to małe dziewczynki. Czy dalej za złotówkę na sektor I, to się okaże.
Ok.Dziekuje za informacje. Pozdrawiam pasiaków w kraju i za granicą.
[img]http://img403.imageshack.us/img403/5913/obraz196.png[/img]
17 dni później
Może ktoś wie kiedy karnety na rundę wioseną zaczynają sprzedawać?
A wie ktoś kiedy będzie sprzedaż biletów przez internet? I w ogóle cała "strefa kibica" otwarta oraz to słynne kupowanie rzeczy na stadionie za to co masz nabite na kartę itd !
strefa kibica to będzie dopiero na euro 2012 ale jeszcze lokalizacji w Krakowie nie podali
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)