Wlasnie po co wogole siac zamet z tymi biletami ? Zalozmy ze ktos mieszka stosunkowo daleko od Krakowa ( przykladowo w Tarnowie ) , wiadomo ze dzien wczesniej nie przyjedzie do Krakowa specjalnie wyrabiac zdjecia czy tez po sam bilet , naczyta sie tu glupot o tym iz wszystkie bilety sprzedane badz tez napewno ich nie bedzie jutro przed meczem w sprzedazy - co wowczas taki kibic zrobi ? Poprostu DERBY obejrzy w telewizji a stadion bedzie swiecil pustymi miejscami!!!
Jedyne miejsce gdzie faktycznie nie ma biletow to balkonik czyli F , BILETY NA WSZYSTKIE INNE SEKTORY SA dostepne ( ten sektor zdominowali karnetowcy wiec tam zawsze jest problem z miejscami ) !!!
Dla wszystkich rzadko odwiedzających stadion polecam sektor I ( JEST TO SEKTOR RODZINNY bilety sa tam najtansze ) miejsca na 100% beda dostepne rowniez w dniu meczu , a juz napewno jest tam najspokojniej ( i napewno nikt nikomu tam nie powie WYPIERDALAJ na Reymonta gdy zwrocisz uwage by nie zaslanial widoku ).
Jesli nie ma ktos wyrobionej karty kibica badz tez zdjecia biometrycznego ( bez ktorego biletu nie kupisz ) najlepiej ow zdjecie zrobic jak najwczesniej , gdyz przed samym meczem sa duze kolejki co skutkuje najczesciej wejsciem w czasie drugiej polowy.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Właśnie wróciłem ze stadionu cały czas jest kolejka kilkuosobowa a jeśli chodzi o bilety to na sektor E1 i E2 zostały tylko dwa pierwsze rzędy a na sektor B1 i B2 nie ma już miejsc.Kobieta w kasie powiedziała że wobec zakazu dla kibiców rzeki najprawdopodobniej bilety na ten sektor będą sprzedawana dla nas.Na godz.14.00 było sprzedanych około 11 tys wejściówek(biletów i karnetów)
Wczoraj chciałem kupić na D powiedzieli,że nie ma biletów.Teraz czytam,że są.Szkoda,że nie można wymienić biletu...
schodzą schodzą aż miło się robi AW
[quote]Chwostek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Po co zmieniać twarz? Wystarczy włożyć czapkę
> i nie czyta.[/quote]
Wchodziłem 4 razy na stadion w czapce i ani razu nie miałem problemu, ostatnio wchodząc na sektor H na meczu z Lechem ochroniarz mówił żebym ściągnął, bo mnie nie rozpozna, ale mając na uwadze wcześniejsze wejścia go olałem, a kołowrotek i tak się przekręcił.
Jak ktoś ma problem ze ściąganiem czapki przy bramce, niech sobie powie, że wchodząc do kościoła, też się ściąga czapkę:)
a ja raz wchodziłem w czapce i musiałem ją zdejmować, żeby mnie kołowrotek wpuścił. Mimo tego doświadczenia wierze Ci i nie podważam prawdomówności. Pozdro.
I nie mam problemu ze zdejmowaniem czapki.
Kupowałem bilety o 16 i gość mi powiedział że koło 8 tyś sprzedanych (wliczając karnety) miejsc , co do dostępności biletów na F to kupiłem bilet na F1 bez problemu i nawet były jeszcze dużo wolnych miejsc.
Dezinformacja! Kto bije pianę, a kto mówi prawdę?
Ewidentnie ktoś ściemnia :) Pytanie czy forumowicze, czy w budkach jest dalej taki bajzel że nie wiedzą ile sprzedają biletów i być może znowu idzie sprzedaż kilku biletów na jedno miejsce... Ogólnie mam wrażenie że na wiosnę klub będzie musiał zrobić kompletne czyszczenie, bo z tego wszystkiego wynika że nawet nie wie ile karnetów zostało sprzedanych.
Widzę że tu każdy inną informacje podaje .
Może się wreszcie nauczycie nie onanizować się na forum liczbami podanymi w kasach? Widzę, że kupa forumowiczów wręcz orgazmicznie reaguje na te informacje.
Wiadomo.. Kto ma być to będzie! :D byle do piątku :)
wISŁA dziwko - derby blisko!
Kupilem bilet na A. Przede mną ktos kupowal na D ale gdzies z boku na dole wiec pewnie najlepsze miejsca zajete (tyle ze tam wszedzie dobrze widac;-)) pytalem o A i B bo mnie interesowały. Sa miejsca ale dolne rzedy i po bokach. Stan na godzine 19. Reszta sektorow nie wiem.
A na D jest jeszcze dużo czy mało ?..
powiem tak: sa
karnetow poszlo 3600, NIE MA biletow : b1,b2,h1,h2,f2,f3,f4,a3,a2,d1,d2,
na d3,b3,g1,e2,f1 zostalo po kilka miejsc,
na d4,a1, g2,e1 dużo miejsca,
pozdrawiam
Sprzedano juz 55 tysiecy biletow, pozostaly tylko bilety na miejsca stojace na dachu stadionu z wyjatkiem dachu nad zachodnia trybuna na ktory karnety wykupilo 3 tys krakowskich golebi...
Może ktoś się orientuje czy jakbym kupił karnet na d (ewentualnie na inny) w piątek to czy bym wszedł na stadion? Oczywiście zrobiłbym sobie te zdjęcia . Wczoraj wróciłem z zagranicy, nie jestem z KRK a w możliwość dostania "normalnego biletu" w piątek nie wierze. Zawsze to na derbach bym był a i jeszcze na Bełchatowie i Legii.
Jak nie będzie biletu to i karnetu też nie będzie. Abyś wykuił karnet musi być wolne miejsce na stadionie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)