Tak , możesz kupować bilety na wszystkie mecze tej rundy .
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
mam pytanie, mając karnet na tę rundę można zmienić sektor na pozostałe mecze?
na ile meczy ważny jest karnet? bo oczywiście tej informacji nie można znalezc na stronie naszego klubu...
bytom, gts, bot, legia ?
Jakie są teraz ceny karnetów na sektor B?, 67 zł tak jak było przed Ruchem?
Ciekawe ile z tych pytań trafia do operatora cracovia.pl.
Może by zrobił coś w rodzaju FAQ, aha jaśniej: odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania (w sprawie biletów).
Celowo dodałem "w sprawie biletów", bo zwykłe FAQ mogłoby się skończyć tym:
PYTANIE: kiedy zostanie zwolniony Prezes Tabisz?
ODPOWIEDŹ: prosimy o jaśniejsze sformułowanie pytania
klaros Napisał(a):
-
> PYTANIE: kiedy zostanie zwolniony Prezes Tabisz?
> ODPOWIEDŹ: prosimy o jaśniejsze sformułowanie
> pytania
>PYTANIE: kiedy Prezes Tabisz zostanie w.......y? ;)
Może czasami tak trzeba, kiedyś dostałem sms-a z banku, że cała seria ważnych przelewów wykonana przeze mnie nie została zrealizowana.
Wściekły wysłałem zwrotnego sms-a z kilkoma nieparlamentarnymi słowami, wiedząc, że piszę do automatu
Bardzo szybko otrzymałem odpowiedź: Przepraszamy za błąd systemu, zlecenia zostały zrealizowane :D
A zdajecie sobie sprawę że zabrakło Kart Kibica i do dziś ich nie ma i nie wiadomo kiedy będą!
Klarosie- na prośbę Karvina miałem zrobić coś takiego. Jednakże zrezygnowałem, bowiem:
1. nie stosowano się do podstawowych założeń, to znaczy obsługa nie miała procedury i działała różnie,
2. po raz kolejny zostałaby przez kibica wykonana robota należąca do klubu,
3. nie mam żywcem czasu ostatnio.
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A zdajecie sobie sprawę że zabrakło Kart Kibica
> i do dziś ich nie ma i nie wiadomo kiedy będą!
Jeśli to prawda to który raz już brakuje Kart ? 3? , paranoja , powinno się kogoś za jaja powiesić za takie coś
Supik- nie trzeci raz, tylko raz się skończyły i teraz ciągle brakuje tych kart.
jak w PRL...
jakby trzeba było komuś pokazać, jak to ongiś funkcjonowało w socjalizmie, to bym sugerował baczną obserwację MKS. Tabisz i Ościak, z zawodu dyrektorzy. dyletanctwo, tumiwisizm i olewactwo, plus ogrom marnotrawstwa - tak chyba wyglądał właśnie PRL.
Bareja wiecznie żywy.
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bilet_studencki_za_5_zl][cracovia.pl][/url]
Bilet studencki na skopaną za jedyne 5 zł! (Dowolny sektor z wyjątkiem VIP)
Oczywiście w MKS-ie musi być jakieś "ale" - otóż wprowadzić zniżkę to nie wszystko, należy ją jeszcze porządnie zareklamować na mieście (chociażby powiesić plakaty na krakowskich uczelniach i w ich bliskim otoczeniu), w mediach, a nie tylko news na oficjalnej stronie klubu.
fajnie ze pisza teraz ..jak pelno studentow kupowalo karnety :)
bileciki za 5 zl ..spoczko :) chyba jednak sie przejde na ten Bytom :D Nasza kopanina za 5 zl jest do zniesienia ..za 15-20 juz slabo :)
News na oficjalnej, to jak ogłoszenie o spadkobiercach w gazecie ogołnopolskiej w dodatku z samymi ogłoszeniami.
Jest ogłoszone? Jest. A że nikt nie czyta, to nic, ważnie, że ogłoszone. KMWTWie.
Knur, sądzę, że celność Twej oceny ("rezerwat PRL") jest absolutnie celna. Od kilku lat jestem zdania, że marketing w zwykłym GSie w Pikutkowie był za komuny aktywniejszy niż "tzw. rzekomy marketing" w MKSie.
To się nazywa w MKSie "marketingiem" tylko dlatego, bo nikt nie umiał nazwać tak unikalnego zjawiska, jakim jest MKS-owa dystrybucja produktów i kontakt z klientem.
to teraz zostalo to [b]TYLKO NAGŁOŚNIĆ !!![/b]
[b][color=#FF0000]bilety dla studentów po 5 zł ![/color][/b]
Slapi1988 mlody, niektorych rzeczy po prostu nie pisz, zachowaj je dla siebie bo wstyd przynosisz najwierniejszym kibicom Cracovii, a ze sie przejdziesz na Bytom ? JESTES GOSC ech
Slapi1988 Napisał(a):
> fajnie ze pisza teraz ..jak pelno studentow
> kupowalo karnety :)
wiesz , wiadomo ,że to decyzja podjęta nie planowo w lipcu/sierpniu tylko teraz "na gwałt" aby 1. zareagować na ofertę konkurencji a 2. aby choć trochę ugłaskać rozwścieczenie kibiców tym do czego z druzyną doprowadzono.
Zawsze człowiek lepiej się poczuje jak wie ,że coś jednak dobrego się dzieje w MKS.
Spokojnie dopiero co się pojawił news, jeszcze parę dni temu apelowaliśmy o to i udało się to wykonać w krótkim czasie. DUŻY PLUS !
W tej chwili to już dla studentów żaden wydatek (już wcześniej było tanio), a za piątkę się już nic konkretnego nie kupi.
Villa_KS Napisał(a):
>a za piątkę się
> już nic konkretnego nie kupi.
Chyba że dwa piwa w tesco :D:D
Super sprawa. Piłka dla kibiców !:)
W końcu klub zaczyna spełniać prośby kibiców
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)