Mam malutki problem , posiadam karnet na F2 ale na Ruch chciałbym zabrać córę(3l) muszę kupić bilet na inny sektor?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Mnie w podobnym przypadku przepisali karnet na inny sektor, na ten jeden mecz.
Czy np mogę dopłacić 1 ZŁ (jak będzie miejsce :) ) , i zostać na F2, dobra sam sobie odpowiem idź na I k###a
Nie! kup córce bilet na F za 25 zeta i po sprawie, albo kup sobie i córce bilet na I za 13 złotych, 12 Twój i 1 zł Córci.
Mam takie pytanie kupiłem koleżance bilet na mecz z ruchem ale po zmianie terminu na niedziele niestety nie da rady przyjsc. Czy jest mozliwosc zwrocenia biletu w kasie i odzyskania pieniedzy?
Tak Ci żal tej złotówki? :D
Czy można kupić bilet podając sam pesel? Kolega prosił żeby mu kupić bo nie ma go w Krakowie, ale kartę kibica wziął ze sobą.
Można, tak naprawdę jak kupowałem synowi kolegi, wystarczyło imię i nazwisko, choć dla bezpieczeństwa miałem jeszcze pesel (sprawdziłem dla pewności) i nr karty. który już nikogo nie interesował
Wystarczy podać imię i nazwisko kolegi, no chyba żeby było w bazie kilku o tym samym imieniu i nazwisku to warto znać np rok urodzenia.
Nie zal mi, i nie zlotowki tylko 15. Chodzi mi bardziej o to ze to miejsce bedzie juz zajete. Czy jest mozliwosc zwrotu?
Jeśli masz paragon to nie powinno być z tym problemu.
Kupować bileciki musi być nas MASA!!!
Sprzedaż biletów wyraźnie ruszyła z miejsca. Byłem dziś przed godziną trzynastą i była spora kolejka od ul. Kałuży i z tego co zaobserwowałem ludzie kupowali najczęściej wejściówki także dla swoich znajomych.
Myślę że prawdziwe zatrzęsienie pod kasami będzie w sobotę, z racji tego że jest to dzień wolny od pracy.
Dlatego radzę wybrać się po bilety już jutro, aby uniknać stania w długiej kolejce na chłodnym wietrze...
PS.osobiście szacuje, ze frekwencja na meczu z Ruchem powinna sie wahać na poziomie 12-13 tysięcy...
Ale pożyjemy zobaczymy
Już przed godziną 12:00, czyli przed otwarciem kas kolejka wynosiła ok. 30 osób.
Nie wiem cz taka informacja już się pojawiła więc napiszę:
Osoby posiadające karnety posiadają na nich wejściówki na mecz PP z Lechem.
Info sprawdzone i potwierdzone.
Stan sprzedaży na dziś ok. 14.30 - łącznie karnetów i biletów ok. 6500
I do tego trzeba doliczyć 750 gości.
Komplet musi być .
Komplet to będzie ale na derbach...
No jak to prawda to dzisaj powinno zejść ponad 7000 tyś biletów+karnetów plus goście 750 także będzie ludzi MASA.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)