raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> System porównuje zdjecie z karty z tym które
> widzi kamera i jesli uzna ze ok to sam puszcza
> ale jesli ma watpliwosc to przechodzi w tryb
> manual i ciec po drugiej stronie kolowrotka patrzy
> na zdjecie z karty i na goscia za bramką
> po czym klika OK
>
> Domyslam sie ze klikał zawsze stad
> "bezproblemowe" wchodzenie
Bo trzeba sie uśmiechnąc wtedy jest bezproblemowo ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
wejscie rodzinne 20 sekundowe, bezproblemowe i bez złego dotyku
lux i gra gitara, system sie wywalił w paru miejscach, ale jak na MKS* to sie udało
*poprzeczka nisko ustawiona
jak tu jestem jakem VOJNAR, to to jest pikne.
haha wiedziałem, że gość od "starej i bachora" to po prostu MUSI BYĆ Vojnar
a pytanie jest jedno, kiedy ty się chłopie tak spasłeś? :D
Oczywiście system się wywalił. Karnet zakupiony bladym świtem pierwszego dnia, i nie zadziałał. 1,5h spędziłem pod punktem referencyjnym na "uzdrawianiu" karty, a po wejściu i tak się okazało, że ktoś ma karnety na te same miejsca co my.
U mnie wejscie bez problemu i bez macanki tylko pytanie co mam w pokrowcu na kamere. Dziekuje milej pani co mnie wpuszczala za pomoc. Ogolnie wszystko trwalo 30 sekund i czulem sie jak na WHU lub Arsenal przy wchodzeniu na stadion. Duza klasa. Jeszcze raz dzieki
dudi74 Napisał(a):
> Wejście ok.
> Ale macanka była:(
>
> I jak z Twoim słowem prezesie?
Jak się dajecie pedałom buzerować, to już nie jest wina Prezesa.
Co nie wpuścił by kogoś jakby mu powiedział aby się walił na ryj , zboczeniec jeden ?
Ludzie egzekwujcie swoje prawa nabyte .
I sprzeciwiajcie się molestowaniu , obmacywaniu przez pedał ów - bo tak to teraz można nazwać ;)
czyli ze co? nie moga juz nikogo macac?
Ja liczę że w jutro czy we wtorek ktoś z klubu się wypowie na kilka tematów które zostały tu poruszone związanych z nowym stadionem. Ludzie z klubu czytają fora (tak myślę) więc wiedzą co się dzieje, co było nie tak i jeśli mamy równać do standardów europejskich to nie może być tak że nikt nic nie wie. A więc po pierwsze co się stało z systemem że nie wszystkich wpuszczało. Czy to zależało od humoru systemu, czy rzeczywiście coś z kartami jest nie tak i są do wymiany. Po drugie jak czytam że na jedno miejsce karnet-bilet miały 2-3 osoby to wydaje mi się że tu też klub powinien zająć jakieś stanowisko i chyba wypadłoby powiedzieć tym kibicom: przepraszam. Po trzecie jasno i czytelnie niech się wypowie na temat kontroli przy wejściach. Albo jej nie ma tak jak to było zapowiadane, albo jest, tylko jaki wtedy sens miały te wszystkie zdjęcia itd? A jeśli nie ma to jakim prawem wczoraj kontrola była? Po czwarte potrzeba porządkowych którzy będą pilnować przejść między sektorami by nikt w nich nie stał, bo po pierwsze zasłaniają w trakcie meczu, a po drugie nie dało się wyjść ze stadionu bo blokowali schody.
Wszedłem bezproblemowo na sektor E, ale to co działo się za moimi plecami już na sektorze to przechodzi ludzkie pojęcie.
Dwa rzędy sprzedane podwójnie, kłótnie, nerwy, przepychanki, ale rzeczywiście jak napisał BMSA, jak na możliwości MKS-u niemal perfekcyjnie ;)
Ja byłem na sektorze G, weszłem z kolegami bezproblemowo i szczerze nie widziałem, żeby ktokolwiek był "macany"...
Ja dawałem swoja kartę z karnetem i okazał się, że nie ma mnie :/, ale ochrona po obejrzeniu mojego potwierdzenia wpuściła mnie. Mam pytanie co mam zrobić, żeby to się nie powtórzyło następnym razem? Mam gdzieś iść z tym czy to jakoś był błąd systemu i na drugi raz już będzie ok?
Są jakieś informacje kiedy zostanie uruchomiona Strefa Kibica na nowej stronie, a co za tym sprzedaż biletów przez internet?
pawlus17 Napisał(a):
> Mam pytanie co mam zrobić, żeby to się nie
> powtórzyło następnym razem? Mam gdzieś iść z
> tym czy to jakoś był błąd systemu i na drugi
> raz już będzie ok?
Pisałem już o tym wcześniej, nam powiedzieli że coś nie tak z chipem w karcie i kartę trzeba wyrobić jeszcze raz. Ile w tym prawdy? Nie wiem, bo mam wrażenie że to nie problem był w karcie ale raczej w humorach systemu i mogło paść na każdego. W każdym razie nie pozostaje nic innego jak w przyszłym tygodniu udać się na Kałuży wyjaśnić sprawę.
pawlus na twoim miejscu i innych osób, którzy mieli zakupione karnety na miejsca z innymi osobami radze w tygodniu uderzać do klubu o wyjaśnienie tych kłopotów.
Ps2. Mimo, że było troche nieparwidłowości, uwazam że system sie spisał.
Villa_KS Napisał(a):
> Są jakieś informacje kiedy zostanie uruchomiona
> Strefa Kibica na nowej stronie, a co za tym
> sprzedaż biletów przez internet?
Nie wiesz?
Za 5 tygodni...
Sprzedaż przez internet to chyba dopiero na wiosnę... Tak coś mi się wydaje, bo nawet jeszcze ta nowa strona nie zastąpił starej więc do strefy kibica to jeszcze daleka droga. No chyba że zostanę pozytywnie zaskoczony :)
Mlodziak Napisał(a):
> tygodniu przejadę się do RedBoxa tak jak mi
> wskazano i zobaczymy co będzie dalej :/
Po co do Red Boxa? Przecież oni nie sprzedawali biletów.
Ciekaw jestem czy będzie kuntynuowana sprzedaż karnetów. Wczoraj dopiero wiekszość z kibiców mogła przekonać się jaki jest rzeczywisty rozkład sektorów i miejsc na stadionie. Myślę, że po odpowiedniej obniżce, wiele osób zdecydowałoby się jeszcze na zakup karnetu.
rmszar Napisał(a):
> Mlodziak Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > tygodniu przejadę się do RedBoxa tak jak mi
> > wskazano i zobaczymy co będzie dalej :/
>
>
> Po co do Red Boxa? Przecież oni nie sprzedawali
> biletów.
Tak mi powiedzieli przy okienku przed stadionem żeby do nich w tygodniu podjechać.... :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)