A statyw foto będzie można wnieść na stadion?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
sa bilety np na rodzinny info z przed chwili
kolejka tylko od Kaluzy, w kasach od [b]KRASZEWSKIEGO NIE MA NIKOGO[/b]
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak... 30 miejsc dla opiekunów. Cały sektor C.
Z całym szacunkiem ale na "bezrybiu i rak rybą".
Chciałbym czytać zaniepokojenie o zakup biletu przed każdym meczem.
Byłem pod kasami wczoraj i w czwartek , spore kolejki po wyrób karty kibica, w cholerę nowych twarzy w tym sporo fajnych dziewczyn a na minus sporo zblazowanych studenciaków.
A.W.B. Napisał(a):
> Byłem pod kasami wczoraj i w czwartek , spore
> kolejki po wyrób karty kibica, w cholerę nowych
> twarzy w tym sporo fajnych dziewczyn a [b]na minus
> sporo zblazowanych studenciaków.[/b]
oj nie osądzaj tak łatwo... to chyba dobrze, ze przyszli...
qssss zapychacze miejsc na stadionie też są potrzebni.
A co chciałeś A.W.B. samych zakapiorów z bloków socjalnych z maczetami???
Studenciak jest bardzo ważny i bardzo potrzebny na CRACOVII!!!
Nie zapominamy że tradycją sięgamy [b]Akademickiego[/b] Klubu Footbalowego.
Zatem niech będzie masa studenciaków z całej Polski.
Niektórym chyba zaczyna przeszkadzać frekwencja
A.W.B. Napisał(a):
> Byłem pod kasami wczoraj i w czwartek , spore
> kolejki po wyrób karty kibica, w cholerę nowych
> twarzy w tym sporo fajnych dziewczyn a na minus
> sporo zblazowanych studenciaków.
jeszcze się okaże, że te studenciaki to dobre wariaty :)
Kupowałem przed chwilą bilet, zostały jakieś resztki na A, B i jakiś jeden sektor jeszcze nie pamiętam już który ;p
właśnie o to mi chodziło... studenci są dla nas wazni i powinniśmy się z nich cieszyć!
Rok akademicki sie jeszcze nie zaczął wiec wielu ich nie ma jeszcze, ale trzeba ich przyciągać, ja sam nie pochodzę z Krakowa, przyjechałem tu na studia a Cracovią zyję!!!
juz niedlugo się widzimy! pozdrawiam.
Wszyscy są nam potrzebni. Osobiście prawie wszyscy moi znajomi pasiacy są po studiach i właśnie na studiach jako student stałem się rasowym pasiakiem!
o godzinie 10:40 kolejki po 20 osób od Kałuży, od Kraszewskiego pojedyncze cztuki.
wszyscy są potrzebni, zwłaszcza studenci
kazdy mlody czy stary .. kobieta czy mezczyzna jest wazna :) w mlynie jest 2 tys miejsc, jak chcecie spiewac to idzcie na D i spiewajcie :) a tym na innych sektorach dajcie spokojnie poogladac mecz i nie wazne czy sie ucza, sa alkoholikami czy motorniczymi :) Jak dojdziemy do miejsca w ktorym trzeba bedzie walczyc o bilety bo co mecz bedzie full to bedziemy mogli wybrzydzac :)
Nie mówię o studentach jako ogółu studiujących tylko o zblazowanych, zmanierowanych studenciakach którzy co roku wybierali GTS bo ''fajny klub i graja o miszcza '' a teraz do nas przyleźli bo mamy nowy, piekny stadion.
dajże pokój AWB
czepiasz sie
Heeeeeejjjjjj Heeeejjjjj
Craaaaacoooooooviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jak ktoś wcześniej pisał, mam nadzieję że od teraz w przerwie meczu albo na początku drugiej połowy będzie oficjalna informacja o naszej frekwencji na stadionie co do jednego miejsca
VanDerVood Napisał(a):
> Tak jak ktoś wcześniej pisał, mam nadzieję że
> od teraz w przerwie meczu albo na początku
> drugiej połowy będzie oficjalna informacja o
> naszej frekwencji na stadionie co do jednego
> miejsca
Musi tak być bo na nowych obiektach , chyba wszystkich jest to zastosowane. Kielce, Lubin podają co do 1 osoby.
No tak ale mimo to mijają się z prawdą bo zapewne ileś osób wchodzi na jakieś ID, wejściówki VIP i wcale nie przechodzą kołowrotkami a czasami zasiadają na normalnych trybunach :) Zresztą czasami próbuje się innych patentów :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)