Zrobienie zdjęcia bez wyrabiania karty nic nie kosztuje. No może stratę kilku minut czasu.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
wejdę na mecz bez karty kibica ?
Jeśli zrobisz sobie zdjęcie i kupisz bilet to tak.
Tak , jak zrobisz zdjęcie biometryczne i kupisz bilet. Ale najlepiej nie czekaj ze zdjęciem do soboty albo przyjdź parę godzin wcześniej. Te całe zdjęcia biometryczne to wąskie gardło...
Ciekawe jak zdążą te 1200 Arkowców sfotografować?
Powiedzcie mi czy mogę kupić dla kogoś bilet jeśli ta osoba zrobiła sobie już zdjęcie? Wystarczy jak dawniej podać imię nazwisko + PESEL ?
od której do której można kupić bilety na mecz bo nie mogę na oficjalnej znaleźć?????????????????
Kurna, czy Ci ludzie po raz pierwszy zajmują się sprzedażą czegokolwiek? Niedziela, godzina 11 i nie mają wydać reszty? Rozumiem pod koniec dnia, gdyby wszyscy płacili samymi setkami, ale rano? Takie drobiazgi mnie rozp.....lają. Na dodatek nikt ze sprzedających nie ruszy tyłka, żeby rozmienić, tylko z beztroską rozkładają ręce i czekają, aż człowiek sam będzie gonił po mieście za drobnymi. To się nazywa szacunek dla klienta? Tabiszowie plemię, niech ich zaraza...
LUDZIE. Przychodzcie z odliczoną kwotą!
koles przedemna tez dawal stowke i nie mieli mu jak wydac ;/
Sami bogaci chodzą;D niech te stówki na Arkowców wrzucą to będzie fajnie;]
albo mogli se karneciki kupic :D
Byłem. Mam karnet dla siebie i syna oraz bilet dla żony. Na dodatek trzymałem jeszcze dwa miejsca dla kolegi i jego żony. Przyszli odebrać z 20 min po. Pani bardzo miła. Nie robiła problemów. Wydała resztę. Wszystko grzecznie, gładko i super. Chciałem bardzo podziękować.
Wlasnie zaraz wybieram sie Bilet... W Tygodniu w jakich godzinach jest otwarte ?
Mam pytanko, jak z tym koncertem Maleńczuka, będzie przed czy po meczu i o której?
pon - ptk 8.00 - 20.00
sobota - niedziela 10 - 16
Koncert podobno o 17.00
Byłem godzinę temu na Kałuży.
Gość nie ma wydać ze 100 zł..
Co do frekwencji powiedział mi tak:
2500 tys karnetów 1500 biletów sprzedanych...
CracoviaWzgórza Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Byłem godzinę temu na Kałuży.
> Gość nie ma wydać ze 100 zł..
> Co do frekwencji powiedział mi tak:
> [b]2500 tys[/b] karnetów 1500 biletów sprzedanych...
oklamal Cie, tyle sie u nas nie zmiesci
niesamowici jestescie, mobilizowac innych i tyle, FREKWENCJE podsumowuje i podaje sie po meczu !!!!!!
Mi ostatnio gość z budki powiedział, że nie sprzedał żadnego biletu jeszcze. Bo nie miał wydać.
Co do mobilizacji każdy robi co może, ja już kilka osób zachęciłem i bilet kupili :)
Jeśli chodzi o dzień w którym będzie mecz, to wszyscy spóźnialscy biletów z pewnością nie zdobędą,facet który przede mną kupował 3 bilety czekał ponad 10 minut.[b]Także,kupować bilety w tym tygodniu kto tylko może[/b]
Obsluga bardzo mila, w 5 minut zalatwilam zdjecie, karte kibica i karnet :) kolejka na 3 osoby :)
Ja też byłem bardzo zadowolony z dzisiejszego kupowania biletów.
Cieszą ludzie których spotkałem pod kasami , są bardzo podjarani widokiem stadionu:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)