[quote]#post1702503 Takie przenoszenia lepiej w POK -u załatwisz. Dziewczyny beż problemu to zrobią. Tylko już nie ma biletów na sektory które tu koledzy chcą.[/quote]
No, to może być problem.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
- Edytowany
Czemu w spocie reklamującym karnet na wiosnę ludzie muszą przypominać o istnieniu tej kur_y z Myślenic ?
Edit
Naprawdę ludzie nie mają lepszych wspomnień ?
O świętowaniu sukcesów hokeistów na Siedleckiego chcem zabronił mówić ?
Gdyby ktoś miał bilet dla dziecka na rodzinny i był pewien że dziecko nie skorzysta to proszę o info na priv.
Szukam dla znajomych 2 biletów na B. Jakby ktoś rezygnował to prośba o pw.
[quote]#post1702521 Czemu w spocie reklamującym karnet na wiosnę ludzie muszą przypominać o istnieniu tej kur_y z Myślenic ?
Edit
Naprawdę ludzie nie mają lepszych wspomnień ?
O świętowaniu sukcesów hokeistów na Siedleckiego chcem zabronił mówić ?[/quote]
Nie chciałem tego komentować do póki nie zobaczę. Zobaczyłem i.... Nie mam pojęcia o co Ty się przypierdzielasz? Że najlepszymi wspomnieniami kibiców Cracovii są zwycięstwa nad tą ubecką szmatą? W tym wspomnienie Pani Ewy ze zwycięskich derbów dających nam ostatni tytuł mistrza w 1948 roku? Masz lepsze wspomnienia? Chętnie poczytam.
P.s. Spot reklamuje karnety na piłkę więc tematu hokeja nie ma co tu mieszać.
Myślę, że koledze Pasiakowi zależało żeby wpleść w posta słowa kluczowe "chcem" i "hokej"
Wygraliśmy z nią, bardzo dobrze ale nie ma sensu przypominać o jej istnieniu.
Pierwszy wyjazd, wspólny doping z przyjaciółmi zgodowymi, zdobycie pucharu. To są wspomnienia a nie pokonanie jakiejś podmiejskiej kur_y.
https://www.youtube.com/watch?v=UKLtnfnkLu4&t=68s
Pani Ewa na sektorze A to klasyk sam w sobie- nieważna jest aura, dzień tygodnia i pogoda - Pani Ewa jest zawsze!
- Edytowany
[quote]#post1702527 Szukam dla znajomych 2 biletów na B. Jakby ktoś rezygnował to prośba o pw.[/quote]
Nieaktualne.
Szukam dla kolegi jednego biletu na B.
30 dni później
Po ile teraz są normalne bilety na B?
Patrzę na karnet na wiosnę i wychodzi 280 zł (ze zniżką za kontynuację) za 8 meczów, co daje 35 zł.
Chyba 55, 35 na I nie raz płaciłem.
[quote]#post1704974 Po ile teraz są normalne bilety na B?
Patrzę na karnet na wiosnę i wychodzi 280 zł (ze zniżką za kontynuację) za 8 meczów, co daje 35 zł.[/quote]
Zależy na który sektor (B1, B2, B3, B4) i zależy jaka kategoria meczu (A,B,C):
B1 - 50(A) / 45(B) / 40(C)
B2, B3, B4 - 45(A) / 40(B) / 35(C)
Jak się nie ma KK to jeszcze 15 zł więcej do każdego biletu
- Edytowany
Czyli całym zyskiem z karnetu na B2 jest cena wszystkich meczów zrównana do kategorii C.
Przy zakupie na cały sezon też była tylko taka zachęta?
34 dni później
Czy może ktoś mi wytłumaczyć co oznacza przy kupnie biletu opcja:
Serce białe
Serce czerwone???
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/obraz-png-39680439.png[/img]
Siema! Podpowie mi ktoś z bardziej zaznajomionych kibiców czy zabranie dwójki dzieciaków lat 11-12 na sektor B jest spoko? Zawsze z nimi chodziłem na rodzinny, tam jednak stypa… chłopaki chcą pokibicować z resztą, tylko nie wiem czy młodziaki są tam „mile widziane”
Każdy kto jest w stanie wytrzymać klimat sektora B jest mile widziany. Tylko jak ktoś jest wrażliwy na teksty typu: "Liniowy, k...wą peda.le, będziemy cię r.uchac" to nie polecam 🤪
no ja siedzę a raczej stoję na B ale takiego tekstu jeszcze nie słyszałem a dzieciaków u nas jest dość sporo także myślę że spoko
- Edytowany
Powiem Wam tak: trochę głupio wyszło, ale będę tworzył taką parę z własnym teściem. Sam mam karnet, teściowi kupuję zwykły bilet, teraz patrzę, mam jakiś voucher zniżkowy, więc zaznaczam w systemie, że korzystam. Cena biletu senior spadła o połowę. To teraz zobaczymy, czy odźwierni przy bramkach będą sprawdzać, kto jest parą, a kto nie. Czasy mamy liberalne, więc w razie czego będzie się można odgryźć zarzutem o dyskryminację.
No cóż ...zmieniłeś orientację dla paru złotych 😂 😉
@Khalid#3380 Oszczędziłem dokładnie 22,5 PLN.
Coś słabo schodzą bilety na mecz z liderem....
A i licznika brak.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)