[quote]#post1693823 ... Pytanie co z kqrnetowiczami, którzy mają wykupione miejsca na sektorze H...[/quote]
Podejrzewam, że klub się z nimi skontaktował i zaproponował zmianę sektora. Jeśli masz karnet na H i klub się nie kontaktował, to Ty się skontaktuj, jeśli nie, to...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Ktoś wklejał tu na forum maila z klubu z informacją o jednorazowym przeniesieniu miejsca z sektora H na F.
Rozwiało mgłę tajemnic znad H, choć ciągle mży.
https://x.com/P_SlomiaC/status/1970445443441238125
[quote]#post1693819 Sektor H ma prawie 900 miejsc, dla ekip które nie mogą wejść na sektor gości idealny. Wczoraj zeszło duzi ponad 1000 biletów więc chyba Górnik wykupił.[/quote]
Z tym 900 biletów dla Górnika to nie przesadzaj.
Dostaną odpowiednią ilość.
I to nie jest tak że oni sobie kupują bilety......
Powinieneś jeszcze dopisać KMWTW, pozdro dla kumatych 😁
[quote]#post1693822 Ciekawe,bo Górnik na meczu z Lechem w Poznaniu siedział normalnie w klatce Gości.[/quote]
Ale to wszystko zależy jak to było załatwione. Do tego w poznańskiej sytuacji to było oczywiste, że przyjadą więc policja już woli sobie zabezpieczyć i wprowadzić do sektora gości.
Podobnie było z Cracovią we Wrocławiu rok temu.
Z kolei inaczej w Białymstoku, wszystko zależy od danego meczu, ustaleń i kto przyjedzie. Ekipa czy wszyscy wyjazdowicze.
Jako stały bywalec H, wszyscy z sektora H zostali przez klub "poproszeni" o zmianę siedziska.
A poważnie klub przesiedlił nas na 1 mecz na inny sektor (F)
Jeżeli to pod Górnika to szanuje taką decyzję.
- Edytowany
Nie mam nic przeciwko przyjmowaniu gości na zakazie, ale żeby, jak by nie było, swojej kosie udostępniać jedne z najlepszych miejsc na stadionie ( mam na myśli H1 ) to mi się średnio podoba 🤔.
Współczuję tym, co maja miejsca poniżej.
Raczej nie ma się czego obawiać :) A kosa już taka stępiona trochę.
Górnik Zabrze gówno w wiadrze! 🙂
J3bac zaboli ich cała Polska … i tak dalej 😉
Jednak w imię kibicowskich wartości warto wpuszczać nawet ekipy nam nie przychylne. Byliśmy w Białymstoku i Wrocławiu gdzie nas nie lubią a jednak wszystko było ok.
Tak jak koziołek napisał, mamy wspólnego wroga jak i śmierdzieli tak psiarnie. Mozna się szanować!!!
- Edytowany
Można się szanować i dać gorsze miejsce na stadionie. Stępiona kosa to dalej kosa.
Ja się nie obawiam o jakieś dymy, tylko współczuję, że będą im ryczeć do ucha. Ja tam wole słuchać naszych.
Ale gdzie byś ich dał?
Na rodzinny?
Na D?
A może na B? 😁
[quote]#post1693869 Ale gdzie byś ich dał?
Na rodzinny?
Na D?
A może na B? 😁[/quote]
W sumie to prawda, że za bardzo nie ma ich gdzie wsadzić.
Szczerze powiedziawszy to przez 15 lat nowego stadion nigdy nie słyszałem że sektor H jest najlepszy.
Zawsze bilety schodzą na ten sektor na sam koniec a nagle jak klub podjął taką a nie inną decyzję ten sektor jest najlepszy…
Najlepszy dla introwertyków.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)