bardzo dużo biletów na sektorach zejdzie dla Zabrzan. Oni całymi rodzinami do nas w poprzednich latach przyjeżdżali.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Poza stałym elektoratem dzisiaj zakupiłem +4
[quote]#post1693276 bardzo dużo biletów na sektorach zejdzie dla Zabrzan. Oni całymi rodzinami do nas w poprzednich latach przyjeżdżali.[/quote]
Pytanie tylko, czy o zapełnienie stadionu kibicami rywala nam chodzi? Bo to oznaczałoby, że sami nie potrafimy, więc po co ta dyskusja o rozbudowie stadionu 😬
Bo ludzie jeszcze nie są nauczeni kupowania biletów odpowiednio wcześniej.
Zanim ktokolwiek podejmie decyzję o zabezpieczeniu środków na jakąkolwiek rozbudowę długa droga i kupowanie biletów z wyprzedzeniem, które mocno ograniczy gości na własnych sektorach.
Tak przy okazji to nie jestem zwolennikiem wykupowania karnetów na 100% miejsc. Dla klubu na pewno to nie jest optymalna sytuacja pod wieloma względami pod kątem finansowym (reklama, sponsorzy, sprzedaż dnia meczowego). Wyszedłbym z takim rozwiązaniem jak w Legii, że jest pula karnetów i tyle.
Wg, licznika mniej niż 5 tys. biletów pozostało w sprzedaży na mecz z Górnikiem Z. Na parę sektorów już nie ma miejsc.
Jak na 6 dni przed meczem to oznacza że znów idziemy w komplet.
A ja dalej nie rozumię dlaczego wyłączone ze sprzedaży są sektory H i bodaj D-4 zamiast zwiększać pojemność to my ją zmniejszamy. Może ktoś to wyjaśnić?
Ja tylko podejrzewam tylko w części: kibice Górnika Z. mają zakaz na cały sezon i na cześć zamkniętych sektorów oni właśnie wejdą...
No to ładne jaja , a jak mieli zamknięty sektor gości to nas wpuścili na swoje sektory bo nie pamiętam?
- Edytowany
Ja uważam ten ruch za dobry. Pod warunkiem, że w przypadku wyprzedaży pozostałych sektorów do piątku uruchomiona zostanie w dniu meczu sprzedaż na na sektor gości (o ile jest to technicznie możliwe).
Rozumiem, że bufory zostały włączone do sprzedaży już teraz.
Na ten moment w necie dostępne około 4500 biletów, ale z tego co widzę bufory nadal są wyłączone.
PS. Nie wiem czy tak zawsze było, ale na sektorze J (gości) wyświetlają się miejsca, więc wygląda, że technicznie da się je sprzedać
Zostało tylko 4 tysiące biletów na mecz z Górnikiem :)
Tylko? Już dawno powinno ich brakować!
Dlaczego? I jak dawno?
Leszeczku sam sobie odpowiedz
- Edytowany
Zmęczony już jestem tym parciem na frekwencję o czym wielokrotnie pisałem. Nie uważam walki o wyprzedaż jako jednej z konkurencji kibicowskich. Od dłuższego czasu bronię się przed wciągnięciem w te psie zawody. Bilety kupują ci co chcą i kiedy chcą, o ile zdążą. I czy ostatni bilet zajdzie tydzień przed meczem czy w dniu meczu jest mi zupełnie obojętne. Nie jest to dla mnie wyznacznikiem niczego. Tyle.
Jest takie powiedzenie "Nie dyskutuj z głupcem, bo sprowadzi Cię do swego poziomu i pokona doświadczeniem" To samo się tyczy konkurowania na frekwencję.
‼️ Ze względu na duże zainteresowanie meczem z Górnikiem Zabrze otwieramy dla Was sektor gości!
Dla lepszego komfortu oglądania zostanie zdemontowana siatka przy sektorze. Zapraszamy do kupowania biletów — zapełnijmy stadion i walczmy o kolejne trzy punkty razem! 🏟️
https://www.facebook.com/share/v/1FbNN99Z4i/
A to nie będzie kompletu ;-)
Gornik jezdzi na zakacie, u nas tez beda?
Dziś poszło już 1 500 biletów
[quote]#post1693727 Gornik jezdzi na zakacie, u nas tez beda?[/quote]
Powinni.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)