Również kupione dwa, biorę ziomka co będzie pierwszy raz u nas. ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Połowa miejscówek już zajęta na 7egie, faktycznie trzeba się zaopatrzyć wcześniej.
Z jednej znajomej twarzy namówionej na mecz z lechią ewoluowało to w 6 osób na widzewie, co poskutkowało już 9 biletami na cwelke.
A będzie więcej, a będzie ludzi masa!
Jutro będzie kilka sektorów sprzedanych a 12 dni do meczu!!! Jeszce tak dobrze nie sprzedawały się bilety!!! To jest zasługa ZJEDNOCZONEJ CRACOVII( wszystkich osiedli i fan clubów) i Stowarzyszenia i marketingu.
- Edytowany
Tak dla ścisłości to już zostały sprzedane F3 i F4 oraz taka ciekawostka D3. Pewnie jakaś zorganizowana ekipa. A3, B1 i B2 pojedyńcze sztuki zostały. Mam wrażenie, że poważna sprzedaż biletów zacznie się w poniedziałek, a w środę się zakończy...
Jak wygramy w mieście słynnej radiostacji to na pewno sprzedaż pójdzie szybciej. Ciekawe czy Ci z Mazowieckiego wykupili już swoją pulę (myślę że dostali 1050szt.)
4 dni później
Zaraz zostanie ok 3000 biletów na mecz z Legią.
Ode mnie +6 osób, część pierwszy raz.
Mi się udało zmobilizować kolejnego , tym razem długoletniego abstynenta, idzie na D, więc powinno mu się podobać tak czy siak.
Bilety pięknie schodzą ,licznik zapierdala aż miło.
Tak zaczęli Pasiacy kupować, że aż serwer padł.
15 dni później
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-09/screenshot-20250911-090233-samsung-internet-jpg-02399838.jpg[/img]
Spieszyć sie z zakupem biletów bo już końcówka.......😉
Jakiś farmazon bo wynika z tego że już biletów nie ma
Nie tyle nie ma co licznik zwariował ile zostało na 10 dni przed meczem. Mi zwraca błąd.
4 dni później
Wczoraj prawie poszło 400 biletów, szykuje się komplet jescze szybciej niż z Legią. Najlepsze miejsca już prawie znikły. Piszcie informuje znajomych że bilety schodzą jak ciepłe bułeczki. A termin jest nawet lepszy niż z Legią. Sobota 20:15 więc nie ma wymówki kupować biletu bo braknie!!!!
Coś licznik znowu świruje.
Suma sprzedanych i niesprzedanych miejsc to 11363 miejsca.
Bo nie wiedzieć czemu ze sprzedaży wycięte są sektory H i D4😊. Nie pierwszy raz...
Co jeszcze mają zrobić piłkarze, by bilety schodziły jak pożądany towar ? 6000 biletów to śmieszne. Nawet jeśli do meczu jeszcze tydzień...
Nie przegrać w Łęcznej 😉
Na Górnik będzie komplet o to się nie martwcie zabezpieczajcie lepiej swoje interesy biletowe aby nie było kuku na H3 😉
Piękna pogoda , polecam spacer po błoniach i odwiedzić POK , sprawić sobie i drugiej połówce, dziecku; tacie, mamie bilet. I sprawdzić termin karty kibica. Kilka sektorów już nie ma 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)