Uorzedziles mnie? miałem to samo powiedzieć?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jakieś bilety powinny być w sprzedaży, bo z tego co kojarzę sprzed sezonu, to chyba karnetów aż tyle nie poszło. Zresztą u nas na ogół schodziło gdzieś góra 2tys. coś, w tym sezonie może to jest ok.3tys., ale nie sądzę by było ich więcej.
Inna sprawa jest taka ile osób co ma karnety na mecz pójdzie. Mój tata raczej nie będzie na razie chodził i jest to zrozumiałe ze względu na wiek. Sam też mam sporo wątpliwości, szczególnie po tym jak wczoraj słuchałem Bońka i tego jak to miałoby wyglądać w praktyce. Moim zdaniem to się nie uda, więc na dzień dzisiejszy na pierwszy mecz nie wiem czy przyjdę, będę wolał zobaczyć jak to wygląda w praktyce. Zresztą do 19czerwca są 3tygodnie, patrząc na to, że teraz idziemy na totalny żywioł (wesela, kościoły i reszta mocnego poluzowania), to jest ryzyko, że do 19 będziemy mieć powrót zakazów w związku ze sporym skokiem zachorowań.
17 dni później
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/zasady-powrotu-kibicow-na-trybuny-stadionu-przy-ul-jozefa-kaluzy-1/
Czyli mamy ponad 3500 karnetów, nic nie będzie w wolnej sprzedaży
[quote='Gąsior-' pid='1435016' dateline='1592314311']
Czyli mamy ponad 3500 karnetów, nic nie będzie w wolnej sprzedaży
[/quote]
Na to wygląda. Aczkolwiek czas na rezerwację miejsc wyznaczono do soboty do północy, więc może jakieś miejsca pozostaną w wolnej sprzedaży.
już przerwa techniczna :(
na naprawe zegarka :)
o 19h06 pisalo... ;)
Jedno miejsce na sektorze ,,B,, wolne niestety nie będzie mnie na meczu muszę być w pracy :(
Jprdl tez nie możecie się zarejestrowac?
Mieli i mieli :(
Dobra bilet odebrany, teraz pytanie nabite to na kartę czy obowiązkowo drukować świstek ?
Podobno nabite na kartę. Podobno. ;)
[quote='ian thorpe' pid='1435045' dateline='1592327823']
[/quote]
Ciągle wyskakuje "błąd sprzedaży biletów-ponów próbę"-co jest grane
[quote='czarny53' pid='1435049' dateline='1592330296']
[quote='ian thorpe' pid='1435045' dateline='1592327823']
[/quote]
Ciągle wyskakuje "błąd sprzedaży biletów-ponów próbę"-co jest grane
[/quote]
firma informatyczna sponsorem Cracovii :D
U mnie poszło gładko, choć dopiero na trzecie wolne miejsce, bo pozostałe choć niby wolne to wyskakiwało przy próbie zakupu, że zajęte.
- Edytowany
"Kupione" bez problemu. Lekko, łatwo i przyjemnie.
Jeszcze 10% rabatu dostałem :)
Wejściówka jest, troszkę z kłopotami nabyta
Hej, mam konto od 2015, mam do niego hasło i mail, na który mi wysłali link aktywacyjny.
Nie jestem w stanie się zalogować, bo system krzyczy, że niepoprawne hasło.
Chcę, że by mi wysłali (system) hasło na mail. Piszą, że taki mail nie istnieje.
Próbuję stworzyć nowego użytkownika, piszą, że taki PESEL już istnieje.
Jestem w d... kręcę się w kółko jak w czeskim filmie. ?
Znacie kogoś od tego p... systemu, że by mi pomógł? Kiedyś nawet byłem w POK, dziewczyny mi powiedzieli, że mnie nie pomogą, mam przez internet zgłosić problem. Ale komu?
Dzięki, Anton - można na priv by tu nie spamować.
Najprędzej to chyba przez Twittera bezpośrednio do speców od PR.
I miejsce klepnięte. Uf nareszcie na Ziemi Świętej!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)