1428 to jest liczba z www.pasy.info, a ja bazowałem na tych danych
A1 299
A2 577
A3 553
A1 jest znacznie mniejszy zapewne przez bufor
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Wygląda na to, że nawet buforów nie uruchomili. Ale może są na nie jakieś zorganizowane grupy, bo gdy klub podał, że "jest nas 12088" to z dostępnymi sumowało się mniej więcej do 13,5K czyli pojemności bez J i sceny.
Jak to jest Panowie, jakbym chcial zmienić sektor na 1 mecz, mając karnet? Podbijam do POK i mi nadpiszą na inny, wolny sektor? Nie chcę opuszczać mojego B, ale mogę zabrać kilka osób na rozdziewiczenie, tylko chcą iść w ekipie. Już bym nawet na D4 poszedł, o ile się da.
- Edytowany
Mnie się wydaje że da, najlepiej zadzwonić albo podejść do Poka.
Da się. Tylko ważne żeby to zrobić dzisiaj, bo w dniu meczowym się nie da (a do tego zdaje się że bilety zejdą).
- Edytowany
Diego spokojnie można tak zrobić. Dziś sporo osób tak robiła i co chwilę pojawiały się wolne bilety na wcześniej już wyprzedanych sektorach
J uruchomione do sprzedaży ale tylko w POK-ach
Zwolniłem miejsce na A i idę na D także da się :-)
Już ogarnięte. Thx!
No to ruszyło J, teraz jeszcze uwolnienie buforów i będzie pięknie. Cały stadion biało-czerwony!
[quote='koziołek' pid='1424781' dateline='1583169870']
Zwolniłem miejsce na A i idę na D także da się :-)
[/quote]
A więc to Ty! Do zobaczenia na D! :)
Mnie ciekawi jedna sprawa - z perspektywy sektora B. Teraz były na ten sektor wszystkie bilety sprzedane i było nawet luźno. To mam pytanie ile było nadwyżki na meczach gdzie schody był całe zapełnione i nie dało się wejść na sektor bo ludzie już w korytarzu stali ?
Nie było nigdy nadwyżki, część karnetów nie przyszła i było luźnej
Nieraz miałem takie wrażenie. Gdy przyjdę wcześniej, to zajmuję swoje miejsce. Gdy tuż przed meczem, to pierwsze wolne. Na B3, w moim rzędzie (13) dwa miejsca obok mnie nie były zajęte, ale dwa rzędy niżej ludzie stali ściśnięci.
Tak to jest z karnetami. Ja kupuję dla rodziny i nie zawsze mogę zabrać młodego i mam dwa miejsca dla siebie :)
Fajna była akcja, że jeśli masz karnet, a nie zamierzasz przyjść, to daj znać klubowi. Może poprzez jakąś aplikację wprowadzić to na stałe, bo sam w razie wyjazdów służbowych uwalniał bym swoje miejsce. Może przekona to niektórych decydentów w klubie, że można by dwa razy zarobić na tym samym miejscu? ;)
Myślę, że nie prędko przyjdzie na mecz ponad 14 tysięcy ludzi po tym co zaprezentowali wirtuozi w pasiastych koszulkach. Także na ten czas żeby sprzedawać bilety na zwolnione miejsca z karnetów to nie jest problem...
Ja się zastanawiam kiedy na mecz przyjdzie 10 tys.
Ktoś wie czemu taki komunikat wyskakuje przy kupnie biletu dla dziecka na sektor rodzinny: Wystąpił problem z obsługą biletów. Proszę spróbować ponownie.
?
Po ostatnich derbach takie tłumy chętnych na bilety rzuciły się na system, że ten nie wytrzymał.
[quote='VelVet' pid='1425525' dateline='1583338209']
Mnie ciekawi jedna sprawa - z perspektywy sektora B. Teraz były na ten sektor wszystkie bilety sprzedane i było nawet luźno. To mam pytanie ile było nadwyżki na meczach gdzie schody był całe zapełnione i nie dało się wejść na sektor bo ludzie już w korytarzu stali ?
[/quote]
Na sektorze w niektórych miejscach może być luźno z dwóch powodów. Spora grupa stoi na schodach, tak więc nie zajmują swoich krzesełek. A druga sprawa, to że często w niektórych rzędach (np. ja w takim byłem), przychodzą ludzie ze znajomymi i po prostu tak jakby dublują miejsca. Tzn. w danym rzędzie ktoś ma jedno, swoje miejsce, ale przyszedł z kumplami, ich jest 3 i idą razem w ten rząd, by stać koło siebie, choć te osoby mają miejsca gdzieś indziej (stąd potem ich miejsca mogą być wolne). Potem przychodzą np. karnetowicze, którzy mają miejsce w tym rządzie na te miejsca lub osoby z biletami, i robi się ścisk w danym rzędzie, gdzie w innym może być luz.
Pasy.info działa dalej, na mecz z Jagiellonią ponad 8 tys. wolnych miejsc. Kupujemy!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)