[quote='Camron' pid='1384257' dateline='1560840600']
Ostatnimi czasy trzeba przyznać że pod kątem informatycznym działa wszystko należycie i można być spokojnym. Ja jednak się przejdę po bilet. Zboczenie takie.
[/quote]
Liczysz, że zatrudnili jakąś laskę do sprzedaży biletów? ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
- Edytowany
Nie liczę, ale może choć jedna będzie na zasadzie: trafi się ziarno i do tego zniżka. No bo co to za sztuka być tak od razu z karnetem. :)
[quote='Camron' pid='1384257' dateline='1560840600']
Ja jednak się przejdę po bilet. Zboczenie takie.
[/quote]
NIE!
Cóż może być przyjemniejszego (o ile czas nie goni)
Idziesz pod POK , przedłużasz karnety a potem siadasz na kwadransik z karnetami w kieszeni i delektujesz
się widokiem pomnika Kałuży a w tle ElPasso i Błonia.
Czy może być wspanialsza chwila na kwadransik relaxu ? :)
ps: Też idę do POK.
- Edytowany
ja z reguly zabieram moje dwa czworonogi na spacerek po Bloniach przy tej donioslej okazji
ale tym razem zaryzykowalem online ;) coz, zobaczymy przy 1szym meczu
@Matthias89 swoja droga, lubie sie tym przechwalac, ale w pamietnej epoce "bedzie mozna online za 5 tygodni" jakims fuksem zalogowalem sie do sklepu i kupilem karnet, moze ktos zapomnial wciznac guzika "off" , cos testowali , nie wiem, nikt mi nie wierzy, ale tak bylo, jestem pionierem w tym temacie :D pionier-11 :P
Pewnie na tyle mało, że wstyd podawać
Sektor B na cały drugi rok z rzędu :)
A taki myk - moze ktos z was wie.
Mialem w zeszlym sezonie karnet na B teraz chce przedłużyć, ale chce inne miejsce ktore są niby zarezerwowane, rozumiem ze za kilka dni te zarezerwowane miejsca przepadną (na to licze :D ) i tu moje pytanie czy dalej mi naliczy znizke czy juz bede traktowany jako nowy karneciarz ?
dalej będziesz miał zniżke
To na B ktokolwiek przejmuje się miejscem jakie ma niby zajęte na karnecie?
Owszem ja się przejmuję! Od wielu lat wykupujemy karnety na te same miejsca na sektorze B1 . Nie życzyłbym sobie by mi je ktoś zajął! Amen.
[quote='janczer' pid='1384365' dateline='1560857677']
Pewnie na tyle mało, że wstyd podawać
[/quote]
Wystarczy się zalogować i policzyć "kłódki" oprócz tych nie do sprzedaży
Zeszło około 750 karnetów
No i dwa na rodzinny kupione - i tak już od wielu lat!
[quote='stary kibol' pid='1384463' dateline='1560886426']
Owszem ja się przejmuję! Od wielu lat wykupujemy karnety na te same miejsca na sektorze B1 . Nie życzyłbym sobie by mi je ktoś zajął! Amen.
[/quote]
Dokładnie, ja to samo. Odkąd jest nowy stadion mam to samo miejsce na B1 i nie chciałbym żeby ktoś mi je zajmował
Można rozmawiać, nikt nikomu nic nie chce zabierać. Byle stał jeden obok drugiego.
Witam mam prośbę jakby można podawać na bieżąco ilu kibiców już zakupiło karnet ? wiadomo już jaka godzina w pucharze i czy będzie jakiś wyjazd ?
odpowiedź na FB MKS CRACOVIA : Dzień dobry, to ciekawy pomysł. Na pewno weźmiemy go pod uwagę. Godziny meczów pucharowych podamy na naszej stronie i kanałach social media jak tylko zostaną ogłoszone. Proszę śledzić nasze profile.
Mam nadzieje że pozytywny marketing naszej drużyny da znać ilu nas juz jest #naStadionie
[quote='stary kibol' pid='1384463' dateline='1560886426']
[/quote]
Dokładnie, na B1 od otwarcia stadionu na około zawsze te same twarze na tych samych miejscach
I karnet przedłużony. O dziwo do każdego z trzech okienek po dwie osoby i cały czas podchodzą nowe.
Mnie tak zastanawia jak się przyglądam na stronie na wykupione karnety, czy dużo ludzi planuje zmieniać miejsca, czy to, że sprzedaż ruszyła jest tak słabo nagłośniona, że nie dotarło to do ludzi? Widzę, że sporo miejsc jest zarezerwowanych, ale ludzie ich nie wykupują. Dziwi mnie to, bo dookoła mnie przeważnie od lat te same osoby, a dziś widzę tam, że bardzo mało karnetów wykupionych.
- Edytowany
[quote='Matthias89' pid='1385280' dateline='1561221847']
Mnie tak zastanawia jak się przyglądam na stronie na wykupione karnety, czy dużo ludzi planuje zmieniać miejsca, czy to, że sprzedaż ruszyła jest tak słabo nagłośniona, że nie dotarło to do ludzi? Widzę, że sporo miejsc jest zarezerwowanych, ale ludzie ich nie wykupują. Dziwi mnie to, bo dookoła mnie przeważnie od lat te same osoby, a dziś widzę tam, że bardzo mało karnetów wykupionych.
[/quote]
Będzie cyrk i pretensje o miejsca bo sporo nowych ludzi chce kupić karnety. U mnie plus dwa będą... A wiec niech czekają dalej ale później bez pretensji proszę.
4 dni później
Raport karnetowy:
Stan na dzień 29.06.2019 godz. 0.00 - [size=xx-large]1598 [size=small](+ nieznana mi bliżej liczba na VIP)[/size][/size]
sektor A: [b]208[/b]
sektor B: [b]502[/b]
sektor D: [b]53[/b]
sektor E: [b]179[/b]
sektor F: [b]301[/b]
sektor G: [b]101[/b]
sektor H: [b]75[/b]
sektor I: [b]179[/b]
VIP: [b]???[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)