Dzisiaj 1 więc pewnie prima aprillis
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
a ja mam problem z zakupem biletu. Chciałem zakupić bilet mojej połówce na jutrzejszy mecz, zobaczyłem że jest pakiet Korona+Lechia -50%. No to myślę wezmę dwa, wtedy pojedziemy na oba. nabijając ten pakiet wyskakuje mi cena 30 pln, wiem że to za dwa bilety nic, no ale jak wybieram bilet na sam mecz z koroną to cena wyskakuje 5 zł więc chyba mają jakiś błąd w naliczaniu drugiego biletu.
- Edytowany
Zgubiłem czytnik E -booków na meczu z Koroną na sektorze F3 (cholera powinni zapewnić sobie wcześniej zwycięstwo a nie w 90 minucie to bym tak nie szalał) .Jak by ktoś znalazł to trudno, a jakby chciał oddać to fajnie. Dziękuje za uwagę.
Myślę, że na Lechię full jest w naszym zasięgu.
Transmisja w TVP nie pomaga.
Właśnie trzeba się pokazać. Mobilizacja i full jest w zasięgu.
Potrzebna akcja podobna do tej przed Jagą
Telewizja kłamie! Przyjdź i zobacz zwycięstwo Cracovii! :)
To co zapełniamy stadion 13 w sobotę o 18.Ja przyprowadzam 2 osoby ze sobą.
No pewnie , ja biorę starą, dziecko, Brata co ostatni raz był jeszcze na starym stadionie i jego syna :)
Kupowalem dzisiaj na B2 to sektor prawie caly wykupiony
- Edytowany
Oferta sektor A : wiecej kupujesz , mniej placisz oferta specjalna na sektor A
Od dziś do końca sezonu obowiązuje oferta promocyjna dotycząca zakupu - jednorazowego - pakietów: 4 i 10 biletów. Za pierwszy z nich zapłacicie łącznie 49 zł, przy zakupie 10 sztuk biletów cena wynosi 99 zł. Promocyjne zestawy biletów dostępne są w sprzedaży internetowej oraz w Punktach Obsługi Klienta przy ulicy Kałuży.
Komplet na Cracovię! Najbliższa szansa już za niewiele ponad tydzień, 13 kwietnia 2019 roku, mecz z Lechią Gdańsk. info cracovia.pl
[img]http://i67.tinypic.com/14x2t5c.png[/img]
Sporo jeszcze biletów wolnych na Lechię, ale pewno jutro na sektor A1 i B1 nie będzie już wolnych miejsc. Zostało odpowiednio 79 i 13 wolnych miejsc.
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/56881391_2193331330726479_7044654665123758080_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=3a69177cba118c5ba7714065c412d0d2&oe=5D3D3F43[/img]
4 dni przed meczem z Jagą było nas 6000, teraz na 6 dni przed meczem z Lechią jest już 6500. Postęp! :)
Jak kupić bilety przez internet dla osób, które jeszcze nie były na stadionie? Nie chce mi zaakceptować ich danych - informacja, że nie znaleziono klienta.
Z tego co ja przerabiałem, to trzeba pójść do POK-u z danymi takiej osoby - nie koniecznie musi to być zainteresowany
W jakich godzinach są dzisiaj otwarte kasy pod stadionem ? Był ktoś bo nikt tam nie odbiera a chciałem się zapytać o karty kibica czy jeszcze są.
[quote='PrzemoWZG' pid='1373049' dateline='1554809493']
W jakich godzinach są dzisiaj otwarte kasy pod stadionem ? Był ktoś bo nikt tam nie odbiera a chciałem się zapytać o karty kibica czy jeszcze są.
[/quote]
Wszystko macie na Ofi jeden klik.
[color=rgba(20, 23, 26, 1)][size=small][font=system-ui,-apple-system,BlinkMacSystemFont,"Segoe UI",Roboto,Ubuntu,"Helvetica Neue",sans-serif]Poniedziałek: 8.00-16.00
Wtorek: 12.00-20.00
Środa: 8.00-16.00
Czwartek: 12.00-20.00
Piątek: 12.00-20.00
Sobota: 10.00-16.00[/font][/size][/color]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)