Kupuję karnet od wielu lat i fajne są Wasze propozycje odnośnie różnych rabatów. Ale ceny karnetów są tak niskie, że lepiej byłoby dać rabat na pamiątki klubowe, niż obniżać ich ceny. Myślę, że ceny karnetów powinny wzrastać w nastepnych latach w połączeniu ze wzrostem jakości oferowanego produktu.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Zgaduje ze taka jest wlasnie obecna filozofia klubu - zbudowanie (na bazie obecnego pozytywnego marketingu/dobrych zmian w klubie/ewentualnego sukcesu sportowego) okreslonej bazy kibicow i "przywiazanie" ich do produktu jakim jest Cracovia poprzez wyjatkowo promocyjne ceny ktore w momencie gdy zapotrzebowanie bedzie wzrastac pojdzie do gory (nie spodziewalbym sie wysokich podwyzek w przyszlosci mimo wszystko, zyski z biletow i dnia meczowego raczej zawsze beda w budzecie mniej wazne niz potencjalne zyski ze sprzedazy mlodych zawodnikow - Weszlo ostatnio napisalo fajny artykul na temat budzetu Lecha i wydaje mi sie ze klub bedzie sie w najblizszych latach mocno wzorowal na tym modelu)
- Edytowany
Tak mnie jeszcze naszło, że aby jeszcze bardziej podbijać frekwencję fajnie by było jakby powstawały takie filmiki jak parę lat temu. Wczoraj tak sobie wpadłem na filmiki sprzed paru lat z hokeja https://www.youtube.com/watch?v=Io7C4yILm_Y czy https://www.youtube.com/watch?v=QIE7u8oiGYM albo z Derbów z 2014roku https://www.youtube.com/watch?v=l3lKNdZNKUg To były świetne filmiki, super dobrany podkład muzyczny, kapitalny montaż, fajnie promujące czy to hokej czy piłkę, pokazujące ogromne emocje, aż człowiekowi od razu chce się iść czy to na hokej czy na piłkę :) Myślę, że marketingowo bardzo potrzebne są takie filmy, tym bardziej teraz, gdy chce się zachęcić jak najwięcej ludzi do chodzenia na mecze. Ostatnie kulisy po meczach jakoś do mnie nie przemawiają. Tu wystarczy nawet taki 4-5minutowy filmik, z dobrą muzyką, pokazujący emocje, tak jak te filmiki hokejowe.
Obol to najlepszy człowiek od wideo jaki kiedykolwiek pracował w Cracovii. Wszystkie filmy jego autorstwa były PRZYNAJMNIEJ bardzo dobre.
5800 na ten moment biletów dostępnych. Będzie już 8 tyś sprzedanych?
Wg. mnie klub liczy od 14000 (wlicza to skyboxy i resztę), czyli na moje oko koło 8200 kibiców.
Oficjalnie poszło 8052 biletów
[quote='Rock' pid='1367437' dateline='1551883727']
Pogoda mu ostatnio nie pasowała. Nie wiem pod jakim kątem w sobotę będzie świecić słońce :-)
[/quote]
No ide, ide :P
Kiedys pytałem czy idziesz to miałeś protest :P
No to zakręci się koło 10 000. Jak na mecz z ostatnim klubem w tabeli naprawdę dobra frekwencja nam się szykuję.
i godzina bo niektórzy pracują w sobotę do 14 albo i dłużej i nie zdążą
Panie i Panowie,
Ja jutro debiut na rodzinnym. I małe pytanie. Czy to sektor gdzie wybrane miejsca obowiązują i są ściśle przestrzegane czy raczej swobodne podejście do tematu ?
Popatrz na to w ten sposob, jesli przychodza rodziny z dziecmi albo same dzieciaki bez opiekunow i na miejscu takich 12,13 latkow siadzie 30 letni kafar i powie im,zeby sobie spie...siedli gdzie indziej, to nie bedzie dla nich na dluzsza mete zachecajace do powrotu;)
Kibic pamietajacy stary stadion przyjmie to z wieksza wyrozumialoscia.
[quote='Pac-Man' pid='1367683' dateline='1552077575']
Panie i Panowie,
Ja jutro debiut na rodzinnym. I małe pytanie. Czy to sektor gdzie wybrane miejsca obowiązują i są ściśle przestrzegane czy raczej swobodne podejście do tematu ?
[/quote]
Sporo ludzi nawet nie wie gdzie są ich miejsca także nie ma rygoru przestrzegania miejsc. Oczywiście jak Cię ktoś poprosi, że zająłeś mu miejsce - zwłaszcza starszy to nie ma się co stresować tylko odpuścić ale w sumie zdarzały się i sytuacje, że powiesz "proszę usiąść niżej, tam nikogo nie ma" też działa :)
A ja siedzę z dziećmi na swoich miejscach i zawsze ktoś, kto siadł na moich, przesiada się. Jestem Krakusem - konserwatystą, więc przywiązałem się od lat do tych samych miejsc ;)
A orientuje się ktoś (byłem na rodzinnym mnóstwo razy i nigdy nie zwróciłem na to uwagi) czy w strefie zabaw jest opcja swobodnego poruszania się z wózkiem dziecięcym?
[quote='orłowy' pid='1367697' dateline='1552110956']
A orientuje się ktoś (byłem na rodzinnym mnóstwo razy i nigdy nie zwróciłem na to uwagi) czy w strefie zabaw jest opcja swobodnego poruszania się z wózkiem dziecięcym?
[/quote]
Bez problemu, żadnych przeszkód, równo, jedynie bedzie napewno tłoczno
[quote='koziołek' pid='1367691' dateline='1552084120']
Sporo ludzi nawet nie wie gdzie są ich miejsca także nie ma rygoru przestrzegania miejsc. Oczywiście jak Cię ktoś poprosi, że zająłeś mu miejsce - zwłaszcza starszy to nie ma się co stresować tylko odpuścić ale w sumie zdarzały się i sytuacje, że powiesz "proszę usiąść niżej, tam nikogo nie ma" też działa :)
[/quote]
Oj nieładnie Panie, nieładnie...
Zająć czyjeś miejsce a następnie pouczać gdzie ma on usiąść
To nie jest śmieszne czy zabawne a raczej.... a zresztą niech każdy sobie dopowie co to jest
Czolem, jestem tu pierwszy raz i mam problem z zakupem biletu przez internet. Pomyslalem, ze zabiore 6 letniego syna na mecz na zywo Cracovii (nasza pierwsza wizyta na meczu ekstraklasy), ale zostalem pokonany przez system internetowy. Pomozcie - czy wystarczy jak zaloze swoje konto i wybiore dwa bilety do koszyka? Wtedy nie chce mnie przepuscic i wyglada jakby system oczekiwal, ze pesel syna tez jest w bazie. Stworzylem wiec i jemu konto, ale znowu przy platnosci nie nalicza mu sie znizka. O co chodzi? Jak tu zwiekszyc frekwencje jak wiatr w oczy?;)
[quote='Peelik' pid='1367703' dateline='1552116731']
Czolem, jestem tu pierwszy raz i mam problem z zakupem biletu przez internet. Pomyslalem, ze zabiore 6 letniego syna na mecz na zywo Cracovii (nasza pierwsza wizyta na meczu ekstraklasy), ale zostalem pokonany przez system internetowy. Pomozcie - czy wystarczy jak zaloze swoje konto i wybiore dwa bilety do koszyka? Wtedy nie chce mnie przepuscic i wyglada jakby system oczekiwal, ze pesel syna tez jest w bazie. Stworzylem wiec i jemu konto, ale znowu przy platnosci nie nalicza mu sie znizka. O co chodzi? Jak tu zwiekszyc frekwencje jak wiatr w oczy?;)
[/quote]
Znizka dla dziecka tylko na rodzinny, najlepiej przyjdz wczesniej kup w kasie jest ladna pogoda,nie rezygnuj przez niefzialajacy system, ja mlodego tez zabieram
[quote='Gąsior-' pid='1367704' dateline='1552117397']
[quote='Peelik' pid='1367703' dateline='1552116731']
[/quote]
Znizka dla dziecka tylko na rodzinny, najlepiej przyjdz wczesniej kup w kasie jest ladna pogoda,nie rezygnuj przez niefzialajacy system, ja mlodego tez zabieram
[/quote]
Właśnie wybrałem rodziny - sektory i, trudno, może faktycznie sie wybierzemy przed. Dzięki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)