Ja też będę, ale niewiele to zmieni. Było tak pięknie, pospolite ruszenie kibiców ruszyłoby ławą na stadion. Niestety ten kubeł zimnej wody niektórych (wielu) zatrzyma w domu. I niech mi tu nikt nie chrzani o kibicach sukcesu, liczba kibiców jest wprost proporcjonalna do postawy drużyny i jej ilości zwycięstw.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Przecież nie można było wygrywać wiecznie, emocję w meczu były, ten mecz bez wpływu na to co się dzieje i na frekwencje w meczu z sosnowcem.
Przecież wcześniej czy później było wiadomo, że jakiś mecz przegramy. Nie wyszedł Nam gramy dalej.
Pora powoli szykować frekwencję na Zagłębie Sosnowiec. Na ostatnim meczy było ponad 11 tys osób. Myślę, że teraz też nie będzie źle z frekwencją - wolnych miejsc jest o wiele mniej, niż w podobnym okresie przed meczem z Jagiellonią.
Dajcie spokój, jak ktoś się wybierał to i tak sie zjawi. A jak komuś jedna porażka każe zostać w domu to niech wybierze inną dyscyplinę (albo chociaż Klub bo u nas takich emocji nie brakuje :D).
fajna akcja kup bilet na Sosnowiec a na hokej bilet gratis :)
Mam pytanie, czy muszę wyrabiać karty kibica dla odpowiednio dla 7-latka, i 4-latki ?
Nie musisz ;)
5 dni do meczu.
Sektor A - 717
Sektor B - 1033
Sektor D - 1696
Sektor E - 739
Sektor F - 569
Sektor G - 716
Sektor H - 773
Sektor I - 1681
7924 wolne miejsce.
Serio 4-latek może wejść bez biletu?
Bilet jest obowiązkowy. Karta kibica nie jest ;)
No dobra, ale żaby kupić dla dzieciaków w takim wieku bilety - to mogę to zrobić przez internet ? Jeśli tak to jak ?
A Ty masz swoje konto?
Jesli tak, to wchodzisz na nie, wybierasz miejsca, przypisujesz dzieciakom (podajesz Imię, nazwisko i pesel) i kupujesz.
Nie wiem, bo mnie nie dotyczy, ale jak kupujesz bez karty, to prawdopodobnie drukuje ci Bilety z kodem kreskowym.
Jeśli ich nie ma w systemie to chyba nie...
Poza tym zdaje się, że do bilet bez karty doliczane jest każdorazowo 15 zł.
5648 sprzedanych biletów ( stan na godzine 13:30)
Tylko na sektor rodzinny dziecko za 1 zł, nawet bez karty
- Edytowany
Pany są już karty w Poku?Jak nie ma to kiedy będą? Kumpel chce kupić dla siebie i rodziny.
Prosiłbym o wiarygodna informację.
[quote='gaudeamus' pid='1367177' dateline='1551710368']
Pany są już karty w Poku?Jak nie ma to kiedy będą? Kumpel chce kupić dla siebie i rodziny.
[/quote]
Nie wiem skąd jesteś, ale można zadzwonić:
+48 694 464 557
z Bytomia było odebranie za drugim razem ;)
Ktoś tu pisał, że mają być we wtorek. Jeśli już są dajcie znać. Znajomy z żoną i dzieckiem cierpliwie (jeszcze) czekają.
[quote='gaudeamus' pid='1367177' dateline='1551710368']
[/quote]
Dzisiaj jeszcze nie było już niektórzy kibice narzekają na to ,podobno mają być od jutra ale czekam na potwierdzenie z ofi.
Piotrek dzięki.
PS. Dużo jest ostatnio w klubie pozytywnych sygnałów. Z tymi kartami to lekka wtopa. Mam nadzieję, że od jutra będą, bo to podstawa.
Kupujesz przez internet 10% zniżki.
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1102604929909358593?s=20
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)