[quote="SaNtO" pid='1364549' dateline='1550695620']
Na A się siedzi
[/quote]
Bzdura ja zawsze stoje.... Nigdy nie siedzialem... chyba ze w przerwie lub przed meczem :)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Walas rozjazd będzie jak zwykle i to w dół .Znów puścimy na sky box i na I grupy zorganizowane i ZNÓW ICH NIE POLICZYMY PODAJAC DANE Z KOŁOWROTKA .Malo tego jak jest więcej osób to ochrona od I otwiera bramę patrząc tylko na karnet czy bilet .Wchodza cale rodziny z pominięciem kołowrotka .Na meczu sa obecni a do frekwencji się nie liczą .
Można pisać a MKS dalej będzie sobie strzelał w stopę .Taka praktyka na wisle dbaja o frekwencje i liczą karnet nawet jak nie przyjdzie na mecz a u nas musi PRZYJŚĆ I JESZCZE PRZEJŚC PRZEZ KOŁOWROTEK BY GO ŁASKAWIE POLICZYLI .
Pisalem o tym wielokrotnie że strzelamy sobie w stopę i JAK GROCHEM O ŚCIANĘ .Zero reakcji MKS
spokojnie, pogramy o mistrza raz czy drugi i nikt sie nie bedzie przejmowal podawana frekwencja, bo stadion bedzie pelny :)
Kruszyna, przecież Ty nie chodzisz na mecze.
[quote='KruszynaKSC' pid='1364628' dateline='1550743296']
[quote='SaNtO' pid='1364549' dateline='1550695620']
Na A się siedzi
[/quote]
Bzdura ja zawsze stoje.... Nigdy nie siedzialem... chyba ze w przerwie lub przed meczem :)
[/quote]
A to dziwne bo jeśli o tym samym A myślimy
To wszyscy siedzą a jak ktoś nie zamierza to jest pacyfikowany przez większość i siada na "kuferku"
I słusznie ..;)
[quote='KruszynaKSC' pid='1364628' dateline='1550743296']
[quote='SaNtO' pid='1364549' dateline='1550695620']
Na A się siedzi
[/quote]
[/quote]
Ale ty Kruszyna miałeś miejsce w 1 rządzie i stałeś na dole pod płotkiem. Zresztą biorąc pod uwagę gabaryty Twoje i Twojego kolegi, to musielibyście do spółki wykupić 3 miejsca, żeby siedzieć ;). W wyższych rzędach zasadniczo się siedzi, poza momentami zwiększonej ekscytacji oczywiście.
- Edytowany
[quote="Rock" pid='1364636' dateline='1550744846']
Kruszyna, przecież Ty nie chodzisz na mecze.
[/quote]
Wooow... "po 25 latach byle goooowna mam prawo sobie zrobic przerwe aby tego gooowna na zywo nie musiec znow wachac...".Tym bardziej ze nie chcieli mnie na stadionie dalej uznajac ze jestem wspolwinny derbowego strzelania i zamknieto sektor na ktory zawsze sie chodzilo....(otwarli z laska na wiosenne mecze...)
Nie zmienia to faktu ze ostatnio wygrali 6 meczow z rzedu.... Na poczatku przegrali 5 remisujac 3 plus porazka w derbach i wpierdul od drzazgi w fiucie....Dziekuje postoje i odczekam ten sezon przed TV przy kotlecie...Wyyyyebane mam na chwilowe "SUKCESY" ... Ciaglosc walki o cos ....a nie kilka "jaskolek".... skoncza sezon na przwoitym miejscu.... minimum 6 wroce...czemu nie... poprostu ulewalo sie juz tymi sukcesami jak i super otoczka wokol klubu.... kazdemu moglo sie ulac....mi sie ulalo po meczu z Pogonia po 1-4 w ostatnim meczu sezonu ubieglego...
Ale caly czas kontroluje czy moje miejsce jest wolne :) I jest :) Ostatnio nawet jak bylo zblizenie na A ludzie przy barierkach stali a moja miejscowka byla pusta :)
na godzinę 14.20 sprzedano [b]3736 biletów[/b] a na fb podają wczoraj ze 6024 juz nas zapewne licza z karnetami
A skąd masz niby takie dame 3736 ?
[quote='jaro145' pid='1364655' dateline='1550755396']
na godzinę 14.20 sprzedano [b]3736 biletów[/b] a na fb podają wczoraj ze 6024 juz nas zapewne licza z karnetami
[/quote]
A skad masz info o ilości sprzedanych biletów. Jesteś podłączony do systemu sprzedaży?
Ostrożnie podchodzę do takich, którzy się interesują głównie frekwencją na Cracovii.
Na Cracovię nie można się obrażać, Cracovia to nie piłkarze, prezesi czy czy pani z marketingu, tabele, wyniki i statystyki.
Trzeba być ponad tym bo Cracovia to my na trybunach i to pier.dol.nięcie które mamy zaprezentować w niedziele.
Dla mnie Cracovia to jak wyjście starej babci na wsi do kościoła, spotkać się z innymi babciami, poględzić na wójta, zanieść wiśniówkę kościelnemu, pomodlić do Bozi, i nauczyć tego samego młodych. Niech Będzie Pochwalona Boska Cracovia.
Kruszyna przestań pierniczyc i się tłumaczyć, zapraszamy w niedzielę na mecz. Trzeba pomóc podtrzymać bardzo dobrą passę.
Kruszyna pisał kiedyś, że ma problemy rodzinne.
Może jednak w niedzielę się uda?
[quote='leszeczek' pid='1364658' dateline='1550757304']
[/quote]
A skad masz info o ilości sprzedanych biletów. Jesteś podłączony do systemu sprzedaży?
Ostrożnie podchodzę do takich, którzy się interesują głównie frekwencją na Cracovii.
[/quote]
licze tylko ze stony bilety cracovia ::) wiemy ze to tylko orientacyjnie tak z ciekawosci sobie patrze . ja osobiscie mam karnet i chodze na mecze u siebie
Panowie, szybkie pytanko , kuzyn chcę się wybrać na mecz ale ma starą kartę , czy żeby kupić bilet będzie musiał wymienić kartę na nową czy nie będzie musiał ?
Karty nie musi wymieniać, ale bez nowej karty bilet kosztuje 15 zł więcej.
[quote='jaro145' pid='1364662' dateline='1550758192']
[quote='leszeczek' pid='1364658' dateline='1550757304']
[/quote]
[/quote]
licze tylko ze stony bilety cracovia ::) wiemy ze to tylko orientacyjnie tak z ciekawosci sobie patrze . ja osobiscie mam karnet i chodze na mecze u siebie
[/quote]
@leszczek jaro podaję liczbę sprzedanych biletów z naszego oficjalnego systemu. Tam jest rozjazd o ok 1 500 bo nie ma danych z wszystkich sektorów. Pisałem o tym rano.
Przepraszam że napisze w tym wątku ale my nie jesteśmy tak zakłamani jak GTS.
Ostatnio na meczu było ich 16 000 a nie tak jak podali 21 000. 5 tysięcy karnetów widmo. Tak się idzie na rekord. Kłamstwem i manipulacją.
https://twitter.com/K_Stanowski/status/1098577400269627395
[quote='zerox1906' pid='1364677' dateline='1550762291']
Karty nie musi wymieniać, ale bez nowej karty bilet kosztuje 15 zł więcej.
[/quote]
Dzięki za info :)
A teraz Klich zaprasza:
https://www.facebook.com/mkscracovia/videos/548466598989387/
Ps. Czekam jeszcze na Piątka.
6673 - oto oficjalna liczba
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)