A ktoś wie jaka jest liczba karnetów? I czy jest jakaś szansa żeby klub na bieżąco informował o ilości sprzedanych. Ja się domyślam że to będzie niska liczba ale wtedy będziemy wszyscy wiedzieli jaki sobie limit ustawić na następny sezon
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Jeżeli ktoś z klubu czyta ten temat prosiłbym o więcej stanowisk sprzedażowych przed samym meczem. Ostatnio przy wejściu od sektora B byłą czynna tylko jedna budka, a mamy przecież 2. Ludzie niemiłosiernie, którzy stali w kolejkach psioczyli na czas zakupu biletu.
Kupno biletu przez internet, nawet bezpośrednio przed meczem z telefonu to raptem 15 sekund roboty.
Kupno biletu przy cenach karnetów powinno być napiętnowywane.
No, ok. To lekka przesada. ;)
Marzy mi się pełny stadion na meczach z Lechem, ległą, oraz żelazne 8tys na popisach z piastami i termalicami... niezależnie od miejsca w tabeli.
Wszystkich zachęcam do bycia naiwnym marzycielem jak ja, a przede wszystkim do zakupu karnetu.
9600 dostepnych biletów na godzin 16:30
Pytanie czy ta liczba jest prawdziwa. Bo jakby wejść w poszczególne sektory, to okazuje się, że dostępnych miejsc jest znacznie mniej (przynajmniej tak jest na B1 i B2, reszty nie sprawdzałem :) )
Wystarczy ze myszką przejedziesz nad sektorem na oficjalnej stronie i Ci sie pokaże ilość wolnych miejsc i zliczysz wszystko razem. Najwiecej biletów jest sprzedane na B1 i zostało tam 60 miejsc :D
A-1 ,B-1 pełne będzie dobra frekwencja!!! Zobaczycie a na D w sobotę będzie oblężenie.
Ja dziś dwa karneciki na G dla mnie i lubej.
Na H zakupiony, kilka osób o 18 też kupowało
Dycha powinna pęknąć. Obyśmy wygrali....
- Edytowany
Na 18.30 stan,:[size=small]czyli za 2 godz.później[/size]
9518 - oczywiście wolnych miejsc , jeśli liczyć poj. na 14500 to zakupiono ok 5000 biletów
2 dni słabo, jeden karnet dla mlodego kogos na D.. dzialac, dzialac. Prosze na priv kogos z Stowarzyszenia.
[quote='bartoloksc' pid='1361703' dateline='1549561223']
2 dni słabo, jeden karnet dla mlodego kogos na D.. dzialac, dzialac. Prosze na priv kogos z Stowarzyszenia.
[/quote]
napisz do @dangorka ponieważ będzie ten temat trochę pilotował i może połączycie siły.
- Edytowany
Zobaczcie akcję na tt naszego Forumowicza Daniela Górki razem z MKS , jest rewelacyjna ! To trzeba podawać dalej i jak ktoś może, wspomagać !
Dobra Panie i Panowie 10 osob z forum po jednym kupuje drugi;)
- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1361706' dateline='1549562760']
Zobaczcie akcję na tt naszego Forumowicza Daniela Górki razem z MKS , jest rewelacyjna ! To trzeba podawać dalej i jak ktoś może, wspomagać !
[/quote]
obserwujemy.
czapki z głów Panie denasek :)
no, no, się dzieje
Klub podwaja kwotę zebraną przez dangorkę
BRAVO :)
Widzieli juz odpowiedz klubu na akcje?
[hr]
Gratulacje za zaangażowanie :-)
W ramach trzymania przy ziemi odkleiłem Ci temat :P
No, no.. akcja rewelacyjna. Brawo dla Daniela, wszystkich osób które dorzuciły się do zbiórki i dla klubu. Kto może, niech się dorzuca!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)