Panowie, kilka pytań o sektor rodzinny:
1. Czy parking przed sektorem od Kraszewskiego jest ogolnodostepny? Czy płatny? Na ile przed meczem się zapełnia?
2. Katering na sektorze: czy kupię frytki?
3. Czy ochrona robi problem z wniesieniem soku dla dziecka?
4. Czy wjadę na sektor wózkiem?
Z góry dziękuję za pomoc.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
jest parking pod stadionem + można parkować na przyległych uliczkach (płatne do 20 w każdy dzień) weekend free.
frytki nie ale catering taki jak na pozostałych sektorach
jeśli sok nie będzie otwarty to nie powinno być problemów, chociaż nie wiem jak to teraz wygląda bo od derbów nie byłem na tym sektorze
tak wjedziesz z wózkiem
Jeśli chodzi o brak sprzedaży biletów na A to jest żenada. Widocznie "księgowy" przeliczył że zaoszczędzi parę groszy na ochronie. Niestety nie przewidział że wielę osób jest przywiązanych do swojego miejsca i takie działania powodują że ludzie odpuszczą bo decydenci w klubie traktują ich jak śmiecia i stawiają na równo z chuliganami.
- Edytowany
Ciągnie mnie na stadion jak byk ale chyba nie pójdę skoro klub mnie nie chce a stowarzyszenie mnie nie reprezentuje
[quote='SaNtO' pid='1329277' dateline='1533313825']
Ciągnie mnie na stadion jak byk ale chyba nie pójdę skoro klub mnie nie chce a stowarzyszenie mnie nie reprezentuje
[/quote]
zachowujesz się jak baba, strzel focha i odwróć się na pięcie :P
Jak aktywować KK ? Zakładana przez internet , opłacona , odebrana a ciągle mam status 'do odbioru' i ' nieaktywna' . POK nie potrafi mi pomóc.
[quote='Dendi86' pid='1329281' dateline='1533315507']
Jak aktywować KK ? Zakładana przez internet , opłacona , odebrana a ciągle mam status 'do odbioru' i ' nieaktywna' . POK nie potrafi mi pomóc.
[/quote]
Też mam status "do odbioru", choć załatwiałem to w POK w zeszłym roku i miałem już na niej karnet, więc tym bym się nie przejmował. Gorzej z tym "nieaktywna". A możesz kupić na nia karnet? Może wtedy się "aktywuje"?
No właśnie nic nie mogę kupić. Odpisali mi z POK że muszę zaptaszkować wszystko w regulaminie żeby była aktywna , tylko że ja to zrobiłem przy zakładaniu karty. I na trym się skończyła rozmowa z nimi.
[quote='kkk_84' pid='1329280' dateline='1533315499']
[quote='SaNtO' pid='1329277' dateline='1533313825']
[/quote]
zachowujesz się jak baba, strzel focha i odwróć się na pięcie :P
[/quote]
A Ty moderatorku nie strzeliłeś przypadkiem focha wiosną?
Przemogłem się i kupiłem karnet.
Nowa karta kibica ohydna.
I jeszcze ten wielki Covilo na sklepie. Cracovia znaczy Kraków :cool:
[quote='sterby' pid='1329292' dateline='1533318866']
[/quote]
po 24 sezonach w tym od nowego stadionu na karnecie....odpuszczam...przerwa....za duzo gowna i innego dziadostwa sie kumuluje i wylewa z korpo...Klejny sezon kopania sie po czolach...
Kotlet...woda z cytryna i lodem....taki przykladowy Filipiakowy kibic w tym sezonie....dzieki Janusz za obrzydzenie tego co kocham nad zycie...
A ja na przekor Januszowi ide. Po kilku latach znowu osiedlilem sie pod Krakowem i nie zamierzam nic odpuszczac. Tak latwo mu ze mna nie pojdzie. :)
Brawo Craco, ja tez wracam z karnetem po trzyletniej przerwie
Karnet kupiony.
[quote='KruszynaKSC' pid='1329294' dateline='1533319623']
[quote='sterby' pid='1329292' dateline='1533318866']
[/quote]
po 24 sezonach w tym od nowego stadionu na karnecie....odpuszczam...przerwa....za duzo gowna i innego dziadostwa sie kumuluje i wylewa z korpo...Klejny sezon kopania sie po czolach...
Kotlet...woda z cytryna i lodem....taki przykladowy Filipiakowy kibic w tym sezonie....dzieki Janusz za obrzydzenie tego co kocham nad zycie...
[/quote]
To jest najsmutniejszy post ostatnich tygodni na forum.
Myślałem Kruszyno, że przyjdziesz do nas na sektor.
Nie, wyniki u nas są takie same, ale zawsze można się pośmiać w loży szyderców.
Ale decyzji się nie dziwię i ją szanuję.
- Edytowany
Hej, jestem nowy w tym temacie
Czy do zakupu pojedynczego biletu potrzebuje kartę kibica?
Bo te stare straciły ważność, a k.u.r.w.a wczoraj rano najpierw nie było kart, później padł system.
Odbiłem w.k.u.r.w.i.o..n.y od kasy, tracąc przy okazji jeden dzień z mojego urlopu
Słuchajcie wszystkie płaczki
Stadion to najlepsze miejsce by wykrzyczeć chamom z korpo prosto w ryj co się o nich myśli
Wiec wszyscy na stadion
Muszę pisać post pod postem
Panowie, czy ja potrzebuje kartę kibica do zakupu pojedynczego biletu?
- Edytowany
w cenniku są ceny biletów z kartą kibica i bez więc wynika z tego, że nie potrzeba karty
ale jest dużo drożej, np na B 20 (z kartą) i 35zł (bez karty)
Dzięki, mam nadzieje, ze. Poniedziałek system nie padnie, bo w przeciwnym razie pójdę na schabowego ;)
Naprawdę niektórych wygoni Tabisz czy Bałdys ze stadionu?
Ze mną nie pójdzie im tak łatwo I liczę że ich "przywitamy" na naszym stadionie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)