[quote='leszeczek' pid='1321006' dateline='1529328569']
[color=#cc3333]DODATKOWA OFERTA DLA SENIORÓW
Od dziś seniorzy mogą zakupić karnet w specjalnej, promocyjnej cenie nie tylko na sektor B, ale również na sąsiadujący z nim sektor A! Przypominamy, że w tym przypadku koszt karnetu CAŁY na sezon 2018/19 to wydatek zaledwie 18 zł (karnet JESIEŃ jest o połowę tańszy)! Jednocześnie informujemy, że Ci seniorzy, którzy zdążyli już zakupić abonament na sektor B mogą bezpłatnie przenieść swoje miejsce na sektor A. Aby zakupić karnet seniorski na sektor A (lub dokonać zmiany sektora z B na A) należy udać się do kasy Punktu Obsługi Kibica przy stadionie.
PRZEDŁUŻŻE SWÓJ KARNET I OTRZYMAJ ZNIŻKĘ ZA KONTYNUACJĘ!
Karnetowicze przedłużający swoje karnety jak zwykle mogą liczyć na niższą cenę nowego pakietu! Z promocji mogą skorzystać kibice, którzy w poprzednim sezonie posiadali Karnet Cały 2017/2018 lub Karnet Wiosna 2018. Dodatkowo informujemy, iż posiadacze Karnetu Całego 2017/2018 i Karnetu Wiosna 2018 mają rezerwację na swoje dotychczasowe miejsca do 20 czerwca![/color]
No to 65+ mogą już kupować na A, a 50+ już nie? A rodziny? A kobiety? Ja jak mam 51 lat to już(jeszcze?) jestem niebezpieczny?
Czy tam w klubie ktoś ma jakiś mózg?
Czy nie można było, tak jak proponowałem, zrobić na A sprzedaż karnetów, a na mecze podwyższonego ryzyka, kiedy chcą poszerzać bufor i nie sprzedawać biletów, przesadzić wszystkich do A3 (myślę, że gros karnetów na A to A3). Albo dołączyć A3 do sektora B.
Czekam, jestem cierpliwy. Może ktoś to w końcu przemyśli.
[/quote]
A czemu 50+? Co to wogole za kategarozywanie kibiców? Że ja mając 30 lat to też mogę jeszcze dymic? Dlaczego na najlepszy sektor wpuszcza się tylko seniorow albo tylko kobiety? Ja tam siedziałem na A2 zAWsze ale ostatecznie bym się zgodził na zakup karnetów tylko na A3. Ale dla wszystkich a nie dla seniorów. Bufor do A3 zasadniczo powinien załatwiać sprawę. Chociaż dla mnie to generalnie debilizm. Wystarczy odpowiednio zabezpieczyć sektor gości i dla mnie można wtedy nawet siedzieć tuż przy trybunie gosci. Jakoś na świecie się tworzy nawet sektory wydzielając je jednym rzędem stuardow.
Ja też czekam na ogarnięcie się ludzi w klubie. Nie żebym dołączał do "twojego bojkotu" wszak było nie było jesteś lamistrajkiem a dzisiaj chcesz protestować bo Tobie się dzieje krzywda a byłeś obojętny gdy sprawa dotykala innych ludzi. Ja protestowałem za innych bo sam miałem karnet ale byłoby mi miło gdyby ktoś dzisiaj stanął w mojej obronie i w klubie zainterweniował w sprawie karnetów na sektor A
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
nooooo….taka trochę dziwna decyzja. Brak konsekwencji, a to dobrze nie świadczy. Jeżeli podczas ustaleń podjęto decyzję, że A ma zostać "pusty" na pewne mecze, to po jaką cholerę to się zmienia. Nic mnie nie wkurza, jak właśnie taka przypadkowość osób odpowiedzialnych za politykę biletową w tym przypadku.
Santo użyłem 50+ jako przykład. Równie dobrze mogłem napisać 40+ czy nawet 30+. Generalnie uważam, że ograniczenia powinny dotyczyć tylko osób zidentyfikowanych. Pisałem już, że jeśli jako osoba, która była 13-12-2017 na sektorze A jestem podejrzany, to niech mi dadzą zakaz stadionowy i po kłopocie.
I prosze bez osobistych wycieczek. Nie namawiam do żadnego bojkotu. Kto chce kupić karnet na sektor, który mu nie odpowiada to droga wolna. Pisząc, że robię swój bojkot użyłem tego sformuowania, by uniknąć formuły, że pierdolę takie traktowanie mnie kibica. Kto lubi być dymany jego wola.
Restrykcje po derbach uważałem za uzasadnione, choć przesadzone, ale były odpowiedzią na decyzję wojewody - mniejsze zło. Obecnej polityki nie rozumiem i się na nią nie godzę. Alternatywa dla mnie: karnet na A albo schabowy.
Jak to dziwna decyzja? Seniorzy to panowie pod krawatami, a jak każdy wie "klient w krawacie jest mniej awanturujący się".
Od początku brak karnetów na A był jakimś pomylonym pomysłem. Rozumiem brak sprzedaży biletów na ten sektor na mecze podwyższonego ryzyka (choć można z tym dyskutować czy nie dałoby się tego jakoś inaczej rozwiązać, ale niech będzie już tak)., ale braku karnetów absolutnie nie, bo karnetowicze rozrób nie robią, poza tym nie jest ich dużo, więc można poszerzyć bufor i będzie ok. Tak więc mamy jeden krok w dobrym kierunku czyli karnety dla seniorów na A, ale teraz również oczekiwałbym ogólnej sprzedaży karnetów na sektor A, a przynajmniej jeśli już w klubie aż tak się boją zadym, to powinni dopuścić karnety na A dla tych co w poprzednim sezonie na ten sektor karnet mieli, to moim zdaniem takie minimum, co klub powinien jeszcze zrobić, natomiast jednak jestem za tym żeby po prostu można było normalnie kupić karnet na sektor A, każdy kto będzie chciał. A na mecze podwyższonego ryzyka nie sprzedawać biletów, poszerzyć bufor, w ostateczności przenieść kibiców z sektora A na ten jeden-dwa mecze na sektor B. W tym momencie, gdy sprzedaje się karnety na sektor A dla seniorów, trochę absurdem jest brak sprzedaży normalnych karnetów na ten sektor. Może jeszcze pójdą po rozum do głowy, trochę czasu do pierwszego meczu zostało.
GTS u nas będzie obstawiony, z jednej strony dzieci z drugiej 60plus. Każdy dym z ich strony w kierunku tych kibiców, to obciach :D Myślą nasi z MKS-u, jak wytrącić argumenty z rąk ;)
[quote='ian thorpe' pid='1321037' dateline='1529333338']
Jeżeli podczas ustaleń podjęto decyzję, że A ma zostać "pusty" na pewne mecze, to po jaką cholerę to się zmienia.
[/quote]
Są dwie opcje:
- ustaleń nie było
- ustalenia zmieniono
Kto co lubi.
[quote='ian thorpe' pid='1321065' dateline='1529339065']
Każdy dym z ich strony w kierunku tych kibiców, to obciach :D Myślą nasi z MKS-u, jak wytrącić argumenty z rąk ;)
[/quote]
Po pierwsze żaden obciach, tylko ewentualne przestępstwo. Nie ma powodów by żartować z tego że jakiś parch może sobie z dzieci zrobić cel (ja przewiduje taki scenariusz).
Po drugie w MKS nie myślą, a na pewno nie na temat zabezpieczenia stadionu.
Myśli, ale nie chce ponosić kosztów. To nie ta liga, w której my grać chcemy
Według mnie klub powinien przede wszystkim dbać o swojego kibica, dlatego też w meczach podwyższonego ryzyka lepiej byłoby zamknąć sektor gości niż wyrzucać ze stadionu sympatyków własnego klubu ograniczając im miejsce na stadionie. W niektórych przypadkach decyzje Comarchu są dla mnie niezrozumiałe.
[quote='Sehtan' pid='1321165' dateline='1529386144']
W niektórych przypadkach decyzje Comarchu są dla mnie niezrozumiałe.
[/quote]
o to to, klub "nagrodził" sympatyków z sektora F, którzy w większości olali bojkot podwyżką cen karnetów o 20%, to się nazywa konsekwencja
[quote='Fake' pid='1321168' dateline='1529388342']
[/quote]
o to to, klub "nagrodził" sympatyków z sektora F, którzy w większości olali bojkot podwyżką cen karnetów o 20%, to się nazywa konsekwencja
[/quote]
A ja jestem zadowolony
Mam w końcu dobry powód aby odsapnąć od karnetu na F - miałem parę lat.
Odsapnę sobie całkowicie od karnetu - a bileciki to tylko nieliczne jak ciepło, w dobrym terminie i solidny przeciwnik
Już w chłodzie mrozie nie będę się szwendał po stadionie.
W ciepełku z kotlecikiem przed telepaczydełkiem- wyjdzie mi to tylko na zdrowie.
A Comarchy wraz z Kibicami 3- go wieku niech się bawią w swoim sosie
Na Garbarni pewnie żadnego problemu nie będzie aby sobie chodzić - bez kart kibica, bez zdjęć, chipów i takich tam debil.nych zasad i ograniczeń.
Tak że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Nie mam musu chodzić na Cracovię a jak jeszcze bur.oki robią wszystko abym nie przychodził
No to decyzja może być tylko jedna...
dla brameczek Budzika nie przyjdziesz??? Karnetu nie kupie ale cos zobacze :)
[quote='Fake' pid='1321168' dateline='1529388342']
[/quote]
[/quote]
No i dobrze! Bojkot był dla dobra klubu, a nie dla łamistraków ;)
27 dni później
A na A już sprzedają?
Nie.
[quote]Informujemy, iż w sezonie 2018/2019 Klub nie będzie prowadził sprzedaży karnetów na sektor A! Bilety na ten sektor będą dostępne tylko na wybranych meczach![/quote]
[quote='Jaf' pid='1325223' dateline='1531827607']
Nie.
[quote]
Informujemy, iż w sezonie 2018/2019 Klub nie będzie prowadził sprzedaży karnetów na sektor A! Bilety na ten sektor będą dostępne tylko na wybranych meczach!
[/quote]
[/quote]
a kiedy zaczną?
- Edytowany
Za 5 tygodni.
Chyba, że wcześniej wykupimy cały stadion.
[quote='hamer' pid='1325226' dateline='1531828475']
Nie.
[quote]
Informujemy, iż w sezonie 2018/2019 Klub nie będzie prowadził sprzedaży karnetów na sektor A! Bilety na ten sektor będą dostępne tylko na wybranych meczach!
[/quote]
[/quote]
a kiedy zaczną?
[/quote]
za 5 tygodni
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1325228' dateline='1531828726']
[quote='hamer' pid='1325226' dateline='1531828475']
Nie.
[quote]
[/quote]
[/quote]
a kiedy zaczną?
[/quote]
za 5 tygodni
[/quote]
Ogólnie powinni na jakieś inne rozwiązanie wpaść z sektorem A ew. baner nawet Comarchu położyć na A 1-2 od lewej strony a na reszcie normalnie karnety sprzedawać. Strasznie to będzie podczas transmisji wyglądać jak Cale B plus za bramkami pełno osób a na sektorze A z 20 osób.
Tylko baneru Comarchu nam tam jeszcze brakuje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)