[quote='Vola1906' pid='1310021' dateline='1521652858']
Czekamy na decyzje stowarzyszenia i wjezdzamy tam na pełnej!!!! Cracovia to MY!!!!! :)
[/quote]
Stowarzyszenie istnieje tylko teoretycznie. Kupować na wszystkie sektory i już
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Czekamy na decyzje stowarzyszenia i wjezdzamy tam na pełnej!!!! Cracovia to MY!!!!! :)
[/quote]
Jak będziesz się dowiadywal to do pytaj czy kielbase jemy z musztarda czy z keczupem w Niecieczy żeby wszystko spoko było... aha....jeszcze jedno.. bo tam do wyboru jest... czy kiełbasą w bułce czy na talerzyku...
[quote='KruszynaKSC' pid='1310066' dateline='1521692329']
[/quote]
Jak będziesz się dowiadywal to do pytaj czy kielbase jemy z musztarda czy z keczupem w Niecieczy żeby wszystko spoko było... aha....jeszcze jedno.. bo tam do wyboru jest... czy kiełbasą w bułce czy na talerzyku...
[/quote]
Widzę, że bardzo doinformowany jesteś, pewnie często na wyjazdy jeździsz : )
- Edytowany
Nie z jednego stadionu się kielbaske jadło...choć ostatnimi czasy bardzo rzadko jezdze.
Jak coś będzie organizowane to jestem przekonany, że sporo osób by pojechało na taki wyjazd ;)
Wystarczy informacja odnośnie sektora i bombardujemy bilety online.
Kupujcie byle co po stronie sektora gości, nie ma tam żadnych barierek czy pleksi. Naprzeciwko zazwyczaj siadają chyba głównie lokalesi ;)
Po stronie sektora gości o ile się nie mylę są ustawione mikrofony c+, także będzie Nas dokładnie słychać i można przekazać szerszej grupie przeciw komu protestujemy i że w ogóle protestujemy.
Kupujcie na drugą tak samo z tej niskiej nic nie widać
Kupować szybko bilety przy sektorze gości zanim filipiak i spółka napiszą list do władz Termalici że nadciąga "chuliganka" :D
Wolniej troszkę, bo dla mnie biletu zabraknie...!
(Póki co, na nasz docelowy sektor, sprzedano 9 biletów)
[quote='KruszynaKSC' pid='1310066' dateline='1521692329']
[/quote]
[/quote]
Kolego, czy masz jakis problem? Własnie dlatego ruch kibicowski na Cracovii wyglada jak wyglada, przez takich gosci z niespełnionym kompleksem przywódczym :). Jak potrzebujesz sie wykazać to idz dzis czarny piatek bedzie jakas demonstracja tam potrzebuja krzykaczy z drugiego rzędu. Najlepiej jest siedziec przed kompem i pisac, a poza tym nic nie robic i tylko mieć pretensje do innych , że to źle i tamto nie dobrze. Jesteś cwaniak to zrob wydarzenie i zbierz ze 100 osob ktore pojedzie od Ciebie, zaloze sie ze nie dasz rady. A po to jest stowarzyszenie zeby ogarnac cos takiego i zebrac ludzi bo maja do dego predyspozycje, mozliwości i środki. A jak masz jakis problem do mojej osoby to napisz wprost a nie robisz jakieś dziwne podchody. Najwiekszy teoretyku na tym forum :).
- Edytowany
Vola1906
KruszynaKSC
Vola1906
Kolego, czy masz jakis problem? Własnie dlatego ruch kibicowski na Cracovii wyglada jak wyglada, przez takich gosci z niespełnionym kompleksem przywódczym :). Jak potrzebujesz sie wykazać to idz dzis czarny piatek bedzie jakas demonstracja tam potrzebuja krzykaczy z drugiego rzędu. Najlepiej jest siedziec przed kompem i pisac, a poza tym nic nie robic i tylko mieć pretensje do innych , że to źle i tamto nie dobrze. Jesteś cwaniak to zrob wydarzenie i zbierz ze 100 osob ktore pojedzie od Ciebie, zaloze sie ze nie dasz rady. A po to jest stowarzyszenie zeby ogarnac cos takiego i zebrac ludzi bo maja do dego predyspozycje, mozliwości i środki. A jak masz jakis problem do mojej osoby to napisz wprost a nie robisz jakieś dziwne podchody. Najwiekszy teoretyku na tym forum :).
Ty na poważnie tego posta pisałeś?
Aż sprawdziłem czy my napewno gramy w Niecieczy...i jednak tak w Niecieczy....QRWA W NIECIECZY Czaisz! Wies 70km czy 80 od Krakowa....i ty czekasz na STCM? Bo oni zorganizują na 100osob... Za rączkę Cie mają zaprowadzić...
I jeszcze pretensje ze sie na wesoło odpisało... a niby jak? Piszesz żeby się organizować i komuś piszesz żeby 100 osób organizował.... komuś napiszesz kto bilet juz ma a sam dla swojej dooopy nie potrafisz ogarnąć transportu czy kupic biletu na wioskę rzut beretem... zamiast klepac właśnie takie bzdety jak wyżej to nie marnuj czasu ogarniaj sie a nie czekaj aż Ci z nieba spadnie STCM i wszystko zorganizuje... owszem raz też liczyłem na gotowe chyba Lubin ..gdzie nawet na forum się scialem mozna bylo jechac samemu ale wybrana opcja ogladania juz byla inna.
edycja: część wpisu usunięta przez moderatora
- Edytowany
KruszynaKSC
Teraz piszesz, że dla chcącego nic trudnego, a jeszcze tak niedawno pisałeś o tym, że nie pojechałeś na wyjazd bo nie było stoiska na sektorze A. To była taka przeszkoda nie do pokonania? Czy po prostu wtedy się nie chciało tak naprawdę jechać?
Jak dla mnie jesteś największym hipokrytą na tym forum.
- Edytowany
[quote='udt' pid='1310199' dateline='1521809533']
KruszynaKSC
Teraz piszesz, że dla chcącego nic trudnego, a jeszcze tak niedawno pisałeś o tym, że nie pojechałeś na wyjazd bo nie było stoiska na sektorze A. To była taka przeszkoda nie do pokonania? Czy po prostu wtedy się nie chciało tak naprawdę jechać?
Jak dla mnie jesteś największym hipokrytą na tym forum.
[/quote]
to bylo w Lubinie... ... tak nie bylo stoiska wtedy na A ... i jakos mnie to zniechecilo do wyjazdu... Zreszta nie tylko mnie wtedy bo jeszcze 3 osoby znajome wtedy co chcialy sie zapisac nie pojechaly i grilowalismy a meczyk na telebimie... wiec pozniej scisku doopy na mecz nie bylo zeby jechac bo po braku zapisow juz bylismy ugadani co i jak robimy ... takze jakby nie bylo wyboru to bym pojechal...badz spokojny... dwa razy u Krecikow bylem autem i siedzialem na "krecikowym"sektorze...Podobnie jak w Kielcach...
Jakbym mial cisnienie nawet na mecz to nie robie nigdy problemu... bilet-pociag czy autobus lub auto i jade...
Jedyne praktycznie gdzie klatka jest "obowiazkowa"i bez klatki ani rusz to gts i cwks...wtedy wyjscia nie ma...
Widac tez czytasz co chcesz bo wpisane jest to w poscie wyzej... ;)
Bo mnie rozszarpie...
Jak można zrezygnować z wyjazdu na mecz ukochanej drużyny z powodu braku zapisów na jakimś sektorze?! Ręce opadają...
Jak widać grillowanie było ciekawszą opcją niż ogarnięcie wyjazdu i wspieranie swojej ukochanej drużyny na stadionie ;)
Dokladnie...nie samym wyjazdem czlowiek zyje...
4 dni później
"Trudno powiedzieć, czy taki bojkot nie byłby niektórym klubom na rękę, na Cracovii na przykład kapitalnie się sprawdza – przychody z dnia meczowego mizerne, ale przychody punktowe budzą szacunek [...]
http://www.gol24.pl/kibice/a/sporty-bez-filtra-nic-o-nas-bez-rac-czyli-kibicowski-bojkot-komentarz,13043876/"
I po tym tekście autor powinien zdecydowanie zmieć swoja profesję , gdyż na sporcie to on się nie zna.
przestalem zagladac na ten portal po tym jak zmienili nazwe i nie potrafili ogarnac glupiego interfejsu i pokazac jednej kolejki ligowej na jednej stronie bez durnego klikania
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)